Psikolojik mi yoksa gerçekten hasta mıyım

ozguvenszbr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
47
16
Arkadaşlar 5 6 gündür gögüs agrısıyla uğraşıyorum sol gögüsümün üst kısmında bazen yanada geçen bir agrım var geçen akşam bir panik atak geçirdim ve o günden beri bu agrıyla yaşıyorum kalpten dolaayı sanıp iki kere acile gittim hiç birşey çıkmadı herşey normal ama aklımdan çıkaramıyorum unutunca agrımıuo ama bazen bir bastırıyoo diyorum ki bişey oluyo yoruldum gerçekten psikolojik mi agrıyı bu kadar gerçek yaşayabilir miyim yoksa bir şey mi var reglimde gecikti ondan kaynaklı bir hassasiyet Olabilir mi nedir bunun sebebi artık kafayı yemek üzereyim başına gelen var öı hünlerce agrıyla uğraşan ama hiç bir şeyi çıkmayan

göğüs ağrısı mı meme ağrısı mı ayırt edeibliyo musunuz? benim de sol meme ağrım var birkaç gündür çok evham yaptım. kalpten değil, kalp ortadadır sadece hafif sola yakındır, sol göğsüünüzde değildir yani

Şöyle ki meme agrısı oldugunu düşünüyorum çünkü gögüs agrısı diye gidiyorum her seferinde ve hiçbir şey çıkmıyor en son gittiğimde orda ki doktor memeyi tarif ediyorsun meme agrısı gibi duruyor dedi sol gögüsümün üstünde bazen tam koltuk altımın kenarında ki meme kısmında

genel cerrhi ilgileniyor o kısımla

Tam olarak nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama hava çok sıcak. Terliyoruz, arada rüzgar alıyoruz. Göğüs bölgesi, sırt ve meme alti kasları rüzgar alıp tutulmaya çok müsait. Sıcak tutmayı dene, eğer hafifliyorsa yel almissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…