• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik mi belirti mi? Sizde de var mıydı?

Adet geçmesi bir belirti gerisi psikolojik olabilir bir test al muhakkak ☺
Alicam mutlaka... hala uyuyamadim dusun o kadar yani... 1 kere daha boyle olmustu.. ama sonra adet oldum.. sanki gemicekmis gibi geliyor bilmiyorum... esimde hamilemisin diyip duruyor onunda etkisimi var anlamadim:110::KK64:

Alicam mutlaka... hala uyuyamadim dusun o kadar yani... 1 kere daha boyle olmustu.. ama sonra adet oldum.. sanki gemicekmis gibi geliyor bilmiyorum... esimde hamilemisin diyip duruyor onunda etkisimi var anlamadim:110::KK64:
Bunları hep yaşadım ama İnan hiç beklemediğin zaman oluyor 😊

Bunları hep yaşadım ama İnan hiç beklemediğin zaman oluyor 😊
Aynen katılıyorum sana. Bende kaç uğraştım ettim olmadı ne zaman ki bıraktım düşünmeyi akışına bıraktım herşeyi yine olmaz dediğim anda oldu şuan 7haftalık hamileyim 😊🤰🏻💓

Kizlar merhaba testimin sonucu...

Eklentiler

• 20190908_160406.jpg
    20190908_160406.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 32
kızlar benimde yumurtlama bittiğinden beri aşırı bel ağrım ve akıntım var ağzımda tat yok demir yemişim gibi tatlı şeylerin bile tadını alamıyorum vişne suyu içiyorum mesela su içmişim gibi bu ay adetten hemen sonra yumurtladım sat 24 ağustos çok erken daha dimi psikolojikmidir ilk defa yaşıyorum bunları 3 yılı geçti bebek çalışmalarına başlayalı haziran da kimyasal geçirdim o zaman bile yaşamadım b unları bu kadar erken belirti olur mu bat a 8 gün var

acaba erken yumurtladım ve tuttuysa ondan mı bu kadar erken belirti hissediyorum diyorum kendime

Back