• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik mi belirti mi? Sizde de var mıydı?

Merhaba bende öğreneli çok olmadi benimde belirtim pek yoktu geceleri ateş basmasi aşiri susama ve biraz ayakta durunca bel ağrisi, kasiklarda az az kasilma oluyordu yumurtlamaya yormuştum bende inşallah sizde güzel haberler alirsiniz 😊

Ayy inşallah aynıları bende de var umarım ben de hamileyimdir😍

Kalbimm..Bugün doktora gittim göremedim henüz çok yeni dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Kucucuk te olsan oyle güzel bir umutsun öyle güzel bi heyecansin ki. Rabbim benimkini başa kadar götürsün isteyen herkese de en kisa zamanda versin

Kalbimm..Bugün doktora gittim göremedim henüz çok yeni dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Kucucuk te olsan oyle güzel bir umutsun öyle güzel bi heyecansin ki. Rabbim benimkini başa kadar götürsün isteyen herkese de en kisa zamanda versin
CAnım adetıne kac gun kala ogrendın

Tekrar bhcg bakıldı mı

bence psikolojik degil bunlar hamilelik belirtisi test yap kesin cikar bugun yap mesela kesin 10 uzeri falan cikar

merhaba kizlar..
adetim 5gun gecikti.. adetime 2-3 gun kala kasık agrisi ve bel agrisi vardi adet gunum gectikten 2 gun sonra midem bulandi ve suan mide yanmasindan uyuyamiyorum.. goguslerim sis ama agri yok karnimda hafif sislik var gibi... psikolojikmi yoksa bunlar belirtimi bilemedim yarin oglen test almayi dusunuyorum :KK17: :KK17: :KK17:

Merhaba kizlar
Benimde adetim 5 gun gecti.. adet olmadan 2 gun once belim ve kasiklarim agridi... adet tarihim gectikten 3 gun sonra midem bulandi ama sonra gecti... ve su an mide yanmam var uyuyamiyorum goguslerim sis ama agri yok.. karnimda dolgunluk var gibi... gercekten belirtimu yoksa psikolojikmi bilemedim yarin test almayi dusunuyorum :KK17: :KK17:

Merhaba kizlar
Benimde adetim 5 gun gecti.. adet olmadan 2 gun once belim ve kasiklarim agridi... adet tarihim gectikten 3 gun sonra midem bulandi ama sonra gecti... ve su an mide yanmam var uyuyamiyorum goguslerim sis ama agri yok.. karnimda dolgunluk var gibi... gercekten belirtimu yoksa psikolojikmi bilemedim yarin test almayi dusunuyorum :KK17: :KK17:
Adet geçmesi bir belirti gerisi psikolojik olabilir bir test al muhakkak ☺️

Back