• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik mi belirti mi? Sizde de var mıydı?

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Selam kızlar ilişkiye girdiğim günden beri çatlamak uzereyim günler geçmiyor 😀 her gün adetime kac gun kaldi diye bakıyorum. Bi kaç belirti yaşıyorum sizce psikolojik midir pms midir yoksa hamilelik mi?
Göğsümde ve gobegimde kaşıntı var
Göğüslerim şişmedi ama ağrı var
Kasiklarima sıksık ağrı giriyor
Sürekli açım
Karnım inanilmaz sis ve sanki göbek deliğim değişik gelmeye başladı
Normalde çok üşüyen bi insanim ama geceleri resmen sıcaktan uyaniyorum ve şu an aklima gelmeyen şeyler. Bel ağrısı kanama gibi büyük belirtiler yok.

Bundan sonrasını okumak zorunda değilsiniz ilerde bugünleri hatirlamak için not tutmak istedim. Sırf etrafimdakiler şu an çocuk denedigimi anlamasin diye(olmazsa strese girmemek için ) kahve icmicem diyemiyorum ve umarım zarar vermiyodur bi şeyler varsa. 3 eylülde adet olmam lazım umarım olmamm😍

Selam kızlar ilişkiye girdiğim günden beri çatlamak uzereyim günler geçmiyor 😀 her gün adetime kac gun kaldi diye bakıyorum. Bi kaç belirti yaşıyorum sizce psikolojik midir pms midir yoksa hamilelik mi?
Sürekli açım
Normalde çok üşüyen bi insanim ama geceleri resmen sıcaktan uyaniyorum ve şu an aklima gelmeyen şeyler. Bel ağrısı kanama gibi büyük belirtiler yok.

Bundan sonrasını okumak zorunda değilsiniz ilerde bugünleri hatirlamak için not tutmak istedim. Sırf etrafimdakiler şu an çocuk denedigimi anlamasin diye(olmazsa strese girmemek için ) kahve icmicem diyemiyorum ve umarım zarar vermiyodur bi şeyler varsa. 3 eylülde adet olmam lazım umarım olmamm😍

Selamlar oncelikle insallah Allah gonlune gore verir.
Ayni duygulari yillar once ben de yasamistim. Ne zaman kendimi dinlemwyi biraktim o ay hamile kaldim😊
Ne kadar beklenti o kadar hayal kurikligi.
Oluruna birak 😊😘

Doğru söylüyorsunuz ama 7ay oldu evleneli ilk defa korunmayı bırakınca ister istemez oluyor o 😀

İkisi de olabilir ilişki üstünden 10 gün geçmişse kanda çıkar kan testi yaptırabilirsiniz

Adetime 4 gün kaldı. Sağlık ocağı doktorum kayinvalidemin aile dostu evdeki testte çıkmadan gitmek istemiyorum. Adam da kayinvalidem kadar bekliyo sanki her gittigimde testi yapalim diyo😂genel kan idrar testini de korunmaya baslamadan önce yaptırdığım için onu da yaptıramıyorum . En iyisi 4 gün sabir

Sürekli açım

Kac gunde bir adet oluyorsun

Dayanamıyorum kan tahlili vermeye gidiyorum yeter bana bu kadar stres😂

Kahve niye icmiyorsun:)
Hayirlisi olsun bende benzerim her ay ama sen sanslisin 26 gunde bir oldugun icin benim bu stresle 30 gun olan dongu en son 48 gune cikinca ilaca basladik:) beyin nasil biseyse adeti bu kdr geciktirmeyi basardim

Sürekli açım

Yunurtalama doneminde olabilirsin 😂😂 merak etme bebek yok daha, hamilrysende hucre halinde yedigin ictigin zarar vermez.

Kahve niye icmiyorsun:)
Hayirlisi olsun bende benzerim her ay ama sen sanslisin 26 gunde bir oldugun icin benim bu stresle 30 gun olan dongu en son 48 gune cikinca ilaca basladik:) beyin nasil biseyse adeti bu kdr geciktirmeyi basardim

Ya korkumdan ne kahve içiyorum ne maydanoz yiyorum 😂 aynen valla daha ilk defa denedim teste gitmeseydim benim beyin de bi o kadar gecikririrdi bence

Ya korkumdan ne kahve içiyorum ne maydanoz yiyorum 😂 aynen valla daha ilk defa denedim teste gitmeseydim benim beyin de bi o kadar gecikririrdi bence

Doktorumun soyledigini soyliyim bende kahve icen bi insanim. Cay kahve kola vs gibi kafein iceren urunleri gun icerisinde 5 bardagi gecmeyecek kadar tuketebilirsin :) bence o kdr asiri derecede bu moda girmekte iyi deil 🙈

Doktorumun soyledigini soyliyim bende kahve icen bi insanim. Cay kahve kola vs gibi kafein iceren urunleri gun icerisinde 5 bardagi gecmeyecek kadar tuketebilirsin :) bence o kdr asiri derecede bu moda girmekte iyi deil 🙈

Aynen biliyorum ama varsa diye kıyamıyorum 🙈

Merhaba bende öğreneli çok olmadi benimde belirtim pek yoktu geceleri ateş basmasi aşiri susama ve biraz ayakta durunca bel ağrisi, kasiklarda az az kasilma oluyordu yumurtlamaya yormuştum bende inşallah sizde güzel haberler alirsiniz 😊

Back