Selam kızlar ilişkiye girdiğim günden beri çatlamak uzereyim günler geçmiyor
her gün adetime kac gun kaldi diye bakıyorum. Bi kaç belirti yaşıyorum sizce psikolojik midir pms midir yoksa hamilelik mi?
Göğsümde ve gobegimde kaşıntı var
Göğüslerim şişmedi ama ağrı var
Kasiklarima sıksık ağrı giriyor
Sürekli açım
Karnım inanilmaz sis ve sanki göbek deliğim değişik gelmeye başladı
Normalde çok üşüyen bi insanim ama geceleri resmen sıcaktan uyaniyorum ve şu an aklima gelmeyen şeyler. Bel ağrısı kanama gibi büyük belirtiler yok.
Bundan sonrasını okumak zorunda değilsiniz ilerde bugünleri hatirlamak için not tutmak istedim. Sırf etrafimdakiler şu an çocuk denedigimi anlamasin diye(olmazsa strese girmemek için ) kahve icmicem diyemiyorum ve umarım zarar vermiyodur bi şeyler varsa. 3 eylülde adet olmam lazım umarım olmamm

Göğsümde ve gobegimde kaşıntı var
Göğüslerim şişmedi ama ağrı var
Kasiklarima sıksık ağrı giriyor
Sürekli açım
Karnım inanilmaz sis ve sanki göbek deliğim değişik gelmeye başladı
Normalde çok üşüyen bi insanim ama geceleri resmen sıcaktan uyaniyorum ve şu an aklima gelmeyen şeyler. Bel ağrısı kanama gibi büyük belirtiler yok.
Bundan sonrasını okumak zorunda değilsiniz ilerde bugünleri hatirlamak için not tutmak istedim. Sırf etrafimdakiler şu an çocuk denedigimi anlamasin diye(olmazsa strese girmemek için ) kahve icmicem diyemiyorum ve umarım zarar vermiyodur bi şeyler varsa. 3 eylülde adet olmam lazım umarım olmamm