• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik destek onerisi

drkrksgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
333
138
33
34
Kizlar merhaba, asiri kaygi nobetleri geciriyorum ve arada tansiyonum yukseliyor. Daha once ilac kullanmistim ancak bebek dusunuyoruz ve ilacli tedavi olmak istemiyorum. Bursa da psikolog onerisi olan var mi. Ya da bu korkulari yenmek icin ne yapabilirim. Kotu durumdayim. Destek olun bana :(

Psiyatri öneririm çünkü psikolog konuşuyor ama durum ilaçlık olmuş sizin

Ilacın yan etkileri olur ilk başta evvelden kullandım bende bu durum ciddi özelde fiyatlar çok pahalı oluyor Nevzat Tarhan mesela kendisi baya iyi bir doktor
Fakat baya pahalı seansları 600 liraydı 5 sene evvel

Kizlar merhaba, asiri kaygi nobetleri geciriyorum ve arada tansiyonum yukseliyor. Daha once ilac kullanmistim ancak bebek dusunuyoruz ve ilacli tedavi olmak istemiyorum. Bursa da psikolog onerisi olan var mi. Ya da bu korkulari yenmek icin ne yapabilirim. Kotu durumdayim. Destek olun bana :KK43:
Tanı okb mi?

Yaygin anksiyete bozuklugu

Bebegi tedaviden sonra dusunseniz. Yoksa hamilelikte yasayacaginiz kaygilar uc boyutlarda olabilir. Aynisi basima geldi ve 8 ay ertelemek durumunda kaldim. Ama o kaygi zamani hamile kaldigimi hayal bile edemiyorum. Bebege yazik olurdu.

Kizlar merhaba, asiri kaygi nobetleri geciriyorum ve arada tansiyonum yukseliyor. Daha once ilac kullanmistim ancak bebek dusunuyoruz ve ilacli tedavi olmak istemiyorum. Bursa da psikolog onerisi olan var mi. Ya da bu korkulari yenmek icin ne yapabilirim. Kotu durumdayim. Destek olun bana :KK43:

EMDR çok ii arastır cok memnun kaldım ben ama emin ellere bırakman lazım kendini

Merhaba, Bursa'da yine bursa psikiyatri diye geciyor sanirim psikiyatrist olarak Ali bey var orada. Ekibindeki psikologlar da kendisi de gayet iyi calisiyor. Bir de Seyma Kama ismine bakin, klinik psikolog. Genc ama duzgun calisan biri. Sahsen taniyorum kendisini. Selamlar

Merhaba, Bursa'da yine bursa psikiyatri diye geciyor sanirim psikiyatrist olarak Ali bey var orada. Ekibindeki psikologlar da kendisi de gayet iyi calisiyor. Bir de Seyma Kama ismine bakin, klinik psikolog. Genc ama duzgun calisan biri. Sahsen taniyorum kendisini. Selamlar
Arastiracagim canim

Bursa'da kendim gittim çok memnun kaldım.
Psikolog Vildan Kavak Karsan'ı
Psikiyatrist Halide Tüysüzoğulları'nı tavsiye ederim

Son Zamanlarda EMDR terapi ile iyi sonuçlar alındığını duydum. Araştırmanı tavsiye ederim

EMDR çok ii arastır cok memnun kaldım ben ama emin ellere bırakman lazım kendini
Suan berbat durumdayim. Tansiyon fobim var. Tansiyonum yükselecek korkusu ike yaşıyorum. Panik atak ve anksiyetem var. Emzirdigim icin ilac kullanamiyorim.Emdr aklimda bu aralar! Allah rızası icin cevap ver. Cikmazdayim.

Bursa'da kendim gittim çok memnun kaldım.
Psikolog Vildan Kavak Karsan'ı
Psikiyatrist Halide Tüysüzoğulları'nı tavsiye ederim

Son Zamanlarda EMDR terapi ile iyi sonuçlar alındığını duydum. Araştırmanı tavsiye ederim
Neyiniz vardı, tamamen iyileştinizmi, ücreti nedir bunun daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Bir kaç haftadır bu yöntemi araştırıyorum ve düşünüyorum

G
Neyiniz vardı, tamamen iyileştinizmi, ücreti nedir bunun daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Bir kaç haftadır bu yöntemi araştırıyorum ve düşünüyorum
Gitttiğim sorunun iyileşmesi 6 ay sürdü. seans ücreti 1 saati 200 tl
Ayrıca şu yorumları okumanı tavsiye ederim ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan berbat durumdayim. Tansiyon fobim var. Tansiyonum yükselecek korkusu ike yaşıyorum. Panik atak ve anksiyetem var. Emzirdigim icin ilac kullanamiyorim.Emdr aklimda bu aralar! Allah rızası icin cevap ver. Cikmazdayim.
Bence ilaç kullanmadan yapılabilecek en etkili terapi yöntemi EMDR
Ayrıca şu adresteki yorumları okumanı tavsiye ederim

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back