• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik Danışmanlar

benim de 3 ay oldu başlayalı ama pratikte 6. ayım. işimin tanımı,herkesin benden 'çözüm' beklemesi,okulumun kalabalıklığı, sınıf sınıf seminer peşinde koşmam artık dayanılmaz.

Grimsi'cim öyle planla,programla olmuyor. senin elinde olmadan bazen öyle duumlar ortaya çıkıyor ki beziyorsun. mesela bu hafta 4 gün üst üste seminerim vardı ve tüm görüşmeler aksadı. yapmam gereken envanterler de aynı şekilde. şikayet değil de anlatacak birilerine ihtiyacım var sanal da olsa. çünkü o kadar anlatıyorum ki insanları yorduğumu düşünmeye başladım.

tüm gün karşılaştığım herkesle istisnasız ilgileniyorum. inan sadece etkin dinleme bile çok yorucu oluyor tüm gün.

Anlıyorum orchidea'cım.. Allah kolaylık versin, içinede rahatlık versin inş..

Anlatmak rahatlatıyorsa, anlatabilirsinn tabiki .. :70:

ben anadolu lisesi tm öğrencisiyim bu sene son senem olucak ve pdr okumayı çok istiyorum istanbulda yaşıyorum istanbul üniversitesinde okumak istiyorum kazanabilceğimi düşünüyorum ama en büyük endişem mezun olduktan sonra iş bulamamak ya da düşük maaşla çalışmak.tecrübeli olanlar bu konuda bilgi verebilirlerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Back