- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.443
- 35
-
- Konu Sahibi Druk Elephant
Bu ülkede çok zor ama deneriz.Bu arada terapi ücreti 1200 olmuş lütfen kendinize çok iyi bakın
Benimkinin ücreti daha düşükSelam, Arkadaşlar iyi bir psikolog buldum ancak bi ay sonrasına randevu alabildim. Son günlerde iyi hissetmiyorm. Psikolojiyle ilgilenenleriniz var mı? Tavsiye edebileceğiniz kitap vs. herşey olur. Bazı konularda farkındalığım yüksek biliyorum ama yapamıyorm otokontrolümü sağlayamıyorum. Bu arada terapi ücreti 1200 olmuş lütfen kendinize çok iyi bakın
İyi hissetmek var almıştım sonra attım bi köşeye ilk ondan başlayacağım. Psikonete de bakayım teşekkürleriyi hissetmek psikonet yayınları (alandan bildiriyorum şifa olsun)
Hangi şehirBenimkinin ücreti daha düşük
çok iyi geldi bana ama
Şu anda tetiklenebilirsiniz de kitap okurken belkiSelam, Arkadaşlar iyi bir psikolog buldum ancak bi ay sonrasına randevu alabildim. Son günlerde iyi hissetmiyorm. Psikolojiyle ilgilenenleriniz var mı? Tavsiye edebileceğiniz kitap vs. herşey olur. Bazı konularda farkındalığım yüksek biliyorum ama yapamıyorm otokontrolümü sağlayamıyorum. Bu arada terapi ücreti 1200 olmuş lütfen kendinize çok iyi bakın
Ben de Eskişehirİstanbul
Tetiklenebilirim illa ki başka türlü nasıl olacak ki.?Şu anda tetiklenebilirsiniz de kitap okurken belki
Ben o parayı versem psikolojim daha çok bozulurSelam, Arkadaşlar iyi bir psikolog buldum ancak bi ay sonrasına randevu alabildim. Son günlerde iyi hissetmiyorm. Psikolojiyle ilgilenenleriniz var mı? Tavsiye edebileceğiniz kitap vs. herşey olur. Bazı konularda farkındalığım yüksek biliyorum ama yapamıyorm otokontrolümü sağlayamıyorum. Bu arada terapi ücreti 1200 olmuş lütfen kendinize çok iyi bakın
Zaten terapiye gidiyorsunuz doktorunuz size önerilerde bulunur. Onun yönlendirmesi ile ilerlemeniz daha doğruTetiklenebilirim illa ki başka türlü nasıl olacak ki.?
Keşke psikoloji okusaymışım diyorm ben deBen o parayı versem psikolojim daha çok bozulur
Yanlış anlaşıldım galiba ilk kez gideceğim.Zaten terapiye gidiyorsunuz doktorunuz size önerilerde bulunur. Onun yönlendirmesi ile ilerlemeniz daha doğru
Bi ara bayağ sarmıştm yogaya çetin çetintaş la yapıyordm. Cok iyi gelmişti şimdi anımsıyorum da.Kitap okumakla olacak iş değil maalesef keşke olsa.
Yoga yapmayı deneyin, nefes egzersizleri yapın tek önerim bu. Ben kendimle başbaşa bile kalamazdım düşünmemek için her anımı doldururdum. Yoga meditasyon bana çok iyi geldi.
YouTube'da başlangıç seviyelere bir bakın derim.
Ben bedavaya yotubden izzet güllüyü izliyorum çok iyi geliyor bana :)Selam, Arkadaşlar iyi bir psikolog buldum ancak bi ay sonrasına randevu alabildim. Son günlerde iyi hissetmiyorm. Psikolojiyle ilgilenenleriniz var mı? Tavsiye edebileceğiniz kitap vs. herşey olur. Bazı konularda farkındalığım yüksek biliyorum ama yapamıyorm otokontrolümü sağlayamıyorum. Bu arada terapi ücreti 1200 olmuş lütfen kendinize çok iyi bakın
Sadece lisans ile hiç bişi olmuyor egitimler aşırı pahalıKeşke psikoloji okusaymışım diyorm ben de
Doğrudur tabi çok bilgim yok bu konuda.Sadece lisans ile hiç bişi olmuyor egitimler aşırı pahalı