Psikoloğumun söyledikleri

Yorum yazdım ama en önemlisini atlamışım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene, başın sağolsun. Gerçekten zor bir dönemden geçmişsiniz.

eşimden önce korkak ama daha güçlü bir yapım vardı. ben çok tutucu bi ailede büyüdüm. okuldan eve evden okula geçti bütün hayatım. okul ve ev yolundan başka yol bilmezdim yine.

ailemin yanında okudum üniversiteyi. elbette otobüs kullandım ama belli otobüsler dışında yol bilmiyordum yine.

inşallah çok güzel olacak her şey.

sevgili gibi olunca aile yapısından uzak kalıyormuş ve vazgeçmek daha kolaymış. zayıf bir kadın profili çizdiğim için aldatabilirmiş eşim. psikolog böyle açıklama yaptı. daha önce yazdım herkese ama siz yeni okumuşsunuz sanırım konumu. erkekler güçlü kadınları severmiş

eşim asker sınır ötesine gitmişti. geldi ama şimdi

ben de artık öyle yapıyorum. artık kıyafetime karıştırmıyorum. sorun yaşadığımda anlatmıyorum, takdir beklememeye çok çabalıyorum da henüz onu başaramadım. biraz tartışıyoruz ama geri adım atmamaya kararlıyım

bu yasa kadar nasıl geldim diyecegmde esin sayesinde.

canım okuma bilmeyen teyzeler bile bir sekilde gidecwkleri yeri buluyor tecrübe kazan .

sürekli şehir değiştirdiğimiz için uyum sağlamam normal insanlara göre biraz uzun sürüyor maalesef. yer yön konusunda çok başarısızım

Aldatılmaya nasıl bağlamıs ya Oha şok oldum saçmalamıs resmen.

Evet mutsuzsunuz çünkü kendi ayaklarınız üzerinde duramayan birisiniz.
Çocukların bile daha birey olduğunu söyleyebiliriz.
Bir bebek gibi yaşıyorsunuz eşinizden ayrı yapamamaniz da bu yüzden.

Yanlış yapa yapa kaybola kaybola bulacaksiniz doğruyu.
Eşinizi ve kendinizi bu gerçeğe alıştırın.

Cidden müdürle konuşmaya gelmesi falan komik değil mi?
Sorun yaşadığım bir dönem eşim gelip goruscem müdürünle demişti de ağlamayi bırakıp onunla kavga etmiştim sen beni rezil mi etmek istiyorsun diye.
Ebeveyne ihtiyacı olmayan bir yetişkiniz ve öyle yasamaliyiz.

Ihtiyaciniz olan tam anlamıyla bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…