- 15 Ekim 2015
- 332
- 153
- 35
- Konu Sahibi Platonia26
CAN manay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilge : ))CAN manay
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
yorumlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. uzun zamandır bazı problemlerim vardı.kendimi yalnız hissediyordum, 3 ay önce terapiye başladım. Psikoloğum galiba bağımlılık ve takıntı yaptı ben de, bilmiyorum. Terapi günlerimi ve haftalarımı iple çekiyorum ve bu süreçte sürekli hayaller kuruyorum. Bir daha ki seansa gitmeyeyim diye düşünüyorum ama galiba gideceğim bilmiyorum....
Terapistim yakışıklı , sakin, cool ve genç biri . Geçen haftaki seansımda heyecanlandım, konuşmadım, o da " konuşmak zorunda değilsin ,susa da biliriz " dedi gözlerimden ayırmadan beni izledi. Bunu muhtemelen beni gözlemlemek ve rahatlatmak için yaptı ve bu bir teknik belki ama ben zaten yalnız olduğum için bu durumdan çok etkilendim.
Önerileriniz için teşekkürler. Bipolar olduğumu düşünmüyorum, psikoloğum da bipolar olduğumu düşünmüyor bence.
Yanliz hissettigin icin gitmişsin zaten. Ee derdin ne? Bulmuşsun işte. Allahim boş boş bi konu daha...Arkadaşlar öncelikle merhaba,
yorumlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. uzun zamandır bazı problemlerim vardı.kendimi yalnız hissediyordum, 3 ay önce terapiye başladım. Psikoloğum galiba bağımlılık ve takıntı yaptı ben de, bilmiyorum. Terapi günlerimi ve haftalarımı iple çekiyorum ve bu süreçte sürekli hayaller kuruyorum. Bir daha ki seansa gitmeyeyim diye düşünüyorum ama galiba gideceğim bilmiyorum....
Terapistim yakışıklı , sakin, cool ve genç biri . Geçen haftaki seansımda heyecanlandım, konuşmadım, o da " konuşmak zorunda değilsin ,susa da biliriz " dedi gözlerimden ayırmadan beni izledi. Bunu muhtemelen beni gözlemlemek ve rahatlatmak için yaptı ve bu bir teknik belki ama ben zaten yalnız olduğum için bu durumdan çok etkilendim.
Seni dinleyip konuşan anlamaya çalışan,konusmasan bile gözlemlemeyen bir erkek,gayet hoş duruyor.Ama sadece işini yapiyor
Acaba erkek psikologlar kadinlari tam olarak anlayabiliyorlarmidir?
Kadın psikolag yada tipsiz yakisikli olmayan bir psikolag bulmaktan baska caren yok.geçmiş olsun
Bu durumu psikologunla mutlaka paylasmani oneririm. O sana ne yapman gerektigini soyleyecektir zaten.... neden cekiniyorsun ki? Sana asigim oluyorum diyecek halin yok. Burda bize anlattigin gibi ondan etkilendigini terapileri dort gozle bekledigini, ama kendini suclu hissettigini felan soyle. Belki saana yasadigin seyin tarifini de yapar...
Benzer bisey bana da olmustu:) bi ogretmenimiz vardi, ben sonra o okuldan ayrilinca onunla gorusmeye baslamistim. Benden 8 yas buyuktu, birlikte sevgili gibi bulusur gezmelere gider aksama kadar dolanirdik:) sacima kasima gozlerini diker uzun uzun beni izlerdi. Askere gittiginde metuplasmaya baslamistik, ama ne mektup, her gun istisnasiz gunluk tutar gibi ona yazar her hafta postalardim, mektup gibi degil, kitap gibi sayfalarca gonderirdim her hafta. Ayni sekilde kocaman kocaman sayfalar dolusu mektup ta ondan alirdim... 12 ay boyunca ondan mektup almadigim tek hafta olmadi dusun...
Uzerinden 15 sene gecti:) hala ve hala gorusuruz:) ikimiz de evlendik, aile kurduk. Simdi dusunuyorum o donem yasadigimiz hayranliktan baska bisey degilmis:)
O yuzden herzaman tehlikeli olacak diye birsey yok. Bunu onunla paylasmalisin kesinlikle. yahu surekli duyuyordur zaten bunu hastalarindan:)
Bizim yan komşular var kız psikolog adam hastasıymış öyle tanışmışlar.. Bilemiyorum.. Hayatta imkansız diye bişey yoktur benceArkadaşlar öncelikle merhaba,