- Konu Sahibi Platonia26
Dogruyu soyle bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ne hissetiginizi söyleyin aşk itiraf gibi düşünmeyin bunu gurur meselesi halin e getirmeyin.
Ondan bir şey saklamamaniz gerekir yoksa bi sonuca ulasamazsiniz.
Belki de o farklı bi çözüm yolu önerecek size farklı bi bakış açısı sunacak .
Hatta belki yaşadığınız aşk bile değil ben de okumuştum bi yerde hasta terapistiyle çok ozdesim kurunca böyle oluyormuş.
Irvin David Yalom
Hergün biraz daha yakın adlı kitabını akla getirdiniz
İsterseniz bir okuyun
Çok heyecanlı gelismeleri mutlaka yaz
Psikolog bekar mı? Bekarsa hoşlandığını belli et.Arkadaşlar öncelikle merhaba,
yorumlarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var. uzun zamandır bazı problemlerim vardı.kendimi yalnız ve aşırı kaygılı hissediyordum, 2 ay önce terapiye başladım ama, bu 2 ayda ruh halim daha da bozuldu. Psikoloğum galiba bağımlılık ve takıntı yaptı ben de, bilmiyorum. Sürekli psikoloğumu düşünüyorum, Terapi günlerimi ve haftalarımı iple çekiyorum ve bu süreçte sürekli hayaller kuruyorum. Bir daha ki seansa gitmeyeyim diye düşünüyorum ama galiba gideceğim bilmiyorum....
Terapistim yakışıklı , sakin, cool ve genç biri . Bazen, benim konuşmakta zorlandığım zamanlarda, " konuşmak zorunda değiliz, susa da biliriz" diyor ve gözlerini gözlerimden ayırmadan beni izliyor, bana bakıyor.Bunu muhtemelen beni gözlemlemek ve rahatlatmak için yapıyor ama ben zaten yalnız olduğum için bu durumdan çok etkileniyorum.
Anaa cihan unal filmi aklıma geldi tabi çok alaka sayılmaz ama...
PsikiyatriSti orda Perihan savaş takıntılı hastasiydi