- 18 Aralık 2020
- 6
- 1
- 6
- 24
- Konu Sahibi Minikprensesiniz
Bilgilendirmeler için çok tesekkuer
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
psikoloğa giden insanlar nasıl bilmiyorum o yüzden size danışmak istiyorum. Gittiğimde doktor ya buda dert mi nasil insanlar geliyor falan diye düşünür diye çekiniyorum. Henüz 20 yaşındayım doğduğumdan beri annemden şiddet gördüm her iki taraftandan da sevgisizliği sonuna kadar hissettim yeri geldi çok zor şeyler yaşadım çok sevdiğim birisini kaybettim sonra aşık olduğum kişiye karşı böyle sanki saplantılarım oluyor yani saplantılıktan çok demek istediğim sahiplenme belkide görmediğim şeyleri başkasına karşı yapıyorum anlatmak isteyip anlatamayacağım çok sey var bazen gülüyorum sonra bir anda ağlıyorum yada en ufak birseyde hemen doluyorum ağlamaktan canım çıkıyor bazen konuştuğum kişi bile yeri geliyor saçmalıyorsun kendi kafanda kuruyorsun şizofrensin vs diyor belki de haklıdır. Bazen mesela kendime hakim olamıyorum sinirlenince o iyilik meleği kız sanki bir anda şeytana dönüşüp başka bir insan oluyor bilmiyorum acaba konuştukça mı açılırım daha iyi olur muyum yardım edebilirler mi yada başta dediğim gibi bunların ki de dert mi acaba der mi? Ben sinirlenince ağlamak istemiyorum yada öfkemi kontrol etmek istiyorum artık bazı şeyleri yaşanmamış olarak görmek istiyorum üzülmekten birşeyeri kafama çok takmaktan bir gün yatağa düşerim diye korkuyorum elimde değil yani engel olamıyorum
Peki nasıl bütün herseyi anlatıyoruz yani doktor bize soruları soruyor birde seanslarınız nasıl oluyor acaba biraz daha iyi olana kadar gidiyoruz değil miKesinlikle destek almalisiniz ki bunun da farkindasiniz zaten.
Ancak hic bir doktor size "bu da dert mi" demeyecektir, cunku onlarin gorevi sizin derdinizi cozumleyerek, asamadiginiz sorunlariniza yardim etmek.
Ben de psikiatrik tedavi aliyorum, iciniz rahat olsun.
Doktora gittiginizde kendinizi cok daha iyi hissedeceksiniz, hatta kus gibi hafiflemis hissedeceksiniz.
O yuzden en kisa zamanda tedavinize baslayin derim, Allah yardimciniz olsun.
Peki nasıl bütün herseyi anlatıyoruz yani doktor bize soruları soruyor birde seanslarınız nasıl oluyor acaba biraz daha iyi olana kadar gidiyoruz değil mi