Psikoloğa gitmek faydalı mı?

Merhaba
Ben bazı sıkıntılar yaşadım ve yaşadığım sıkıntılar anksiyete bozukluğuna neden oldu. Psikologa gittim ve çok memnun kaldım. Iyi bir doktor olduğuna inanıyorsan devam et. Seni rahatlatıyorsa ve umursamaz halleri yoksa devam et sana da iyi gelecektir. Bence gayet gerekli bir durum ama toplum olarak malesef çok alışkın değiliz. Ruhumuzun da kendisini bilen birine ihtiyaci var.

bazıları devlette de olsa insanlara 1 saat vakit ayırıp sorunlarını dinliyor ve gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor. bazıları d 3,5 dakika dinleyip başından savıyor doktor farkı...

Ofke kontrol eksikligi asiri sinir nedeniyle psikologa mi gideyim psikiyatriye mi?

Ofke kontrol eksikligi asiri sinir nedeniyle psikologa mi gideyim psikiyatriye mi?
Öfke kontrol bozukluğu varsa önce psikiyatriste gitmeniz gerekir, ilaç tedavisi başlar. devamında da psikologla tedaviyi sürdürmeniz gerekebilir. İlaç + psikoterapi şeklinde diye biliyorum. Ama belki sizinki ilaca gerek duyulacak bir durum değildir. Herhangi birisine gitseniz de olur, sizi gerekli durumda yönlendirecektir zaten. İlaçla veya ilaçsız psikoterapi almanız gerekebilir diye size uygun bir psikolog araştırarak başlayabilirsiniz.

Tesekkur ederim.
Ozel hastanedeki psikologdan randevu talep ettim. Bayramdan sonra donerler herhalde. Gerekirse psikiyatriste yönlendirir ve ilac tedavisi başlanır. Bebegimi emzirdigim icin once psikologa gitmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…