Haklısınız umarım bana da faydası olur :)Hiç gitmedim ama ülkede psikoloğa çok danışan insan olduğuna göre vardır bir bildikleri :)
Siz de de mi aynı soru varKenarda oturup sesiz izleyim
Olur olur eğer güvenilen işinde iyi birisiyse doktorun olur bu iş:)Haklısınız umarım bana da faydası olur :)
Başarılı biri diye duydum ama inşallah bakalımOlur olur eğer güvenilen işinde iyi birisiyse doktorun olur bu iş:)
Öylede git git sen biraz daha amaaann hiç bir şey yapamazsan uyurda gelirsin anlat dur dinlesin işte para verince of da demez dinlerBaşarılı biri diye duydum ama inşallah bakalım
Hic gitmedim daha severim böyle konuları takip etmeyi değişik fikirler cıkıyorSiz de de mi aynı soru var
Aynen 1 bucuk saat boyunca konusyoruzÖylede git git sen biraz daha amaaann hiç bir şey yapamazsan uyurda gelirsin anlat dur dinlesin işte para verince of da demez dinler
Ayy cok iyi olmus bende takıntılı bi insanim bazi seylere takilip kalıyorum insallah bende faydasini görürüm12 seans gittim bende çok etkili oldu olaylara daha farklı açıdan bakmami öğretti takintilarimdan geçmişte yaşadığım atlamadigim olaylardan kurtuldim kafamda olmamış şeyleri sanki olacak gbi düşünüp gunjmi mahveden düşüncelerden herşeyden ama herşeyden kurtuldum şuan çok da başka bakış açısıyla bakabiliyorum olanlara olaylara yapılanlara
Haklısınız zamanla faydalı olur insallah.teşekkür ediyorumFaydasini görürsünüz ama hemen mucize cözümler beklemeyin. Bir günden bir güne rahatsizliklar nasil olusmuyorsa,iyilesmek de zaman alir. Simdiden gecmis olsun ve basarili olmasini diliyorum
Aynen insan anlatnca rahatliyor fakat bi süre sonra tekrar tekrar ayni konuyu anlatma istegi oluyor bende bi konuda takıntı sanırım. Umarim gecerTabi ki bazı konularda iyileşme insanın kendi elinde ancak işinin ehli bir psikolog insanin farklı bakış acilarini görmesini sağlayabilir. Rehberlik edebilir kısacası. Bir de bazı meseleleri yüksek sesle söylemek bile bazen insanı rahatlatıyor. Öyle çok içimize atıyoruz ki birine anlatınca yükünüz hafifliyor adeta...
Ayy cok iyi olmus bende takıntılı bi insanim bazi seylere takilip kalıyorum insallah bende faydasini görürüm
Etkisi olduysa iyi ya bazen etkili olmayacak gibi geliyorİnş görürsünüz ama hemen kabullenemiyorsunuz maalesef ben bazı şeyleri kabullenene kadar baya iç dunyamda cabaladim dediklerini düşündüm
kafaya taktigim şeyleri olayları bor kağıda yazıp konuşuyorduk orada okuyunca belli bi sure sonra ne kadar sacma seyleri takmisim diye kendime çok kizmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?