• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğa gitmek faydalı mı?

slapbang

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
237
214
18
29
Merhabalar ben psikoloğa gitmeye başladım 2 seans gittim ve diğer seansim haftaici. Bana belli testler veriyor onlari yapiyorum küçüklüğüme dair belli yaş araliklarinda hatirladiklarimi yazmami istedi onlari yazdim. Gittigimdenn beri daha iyi gibiyim ama bu psikologun etkisi mi yoksa sıkıntım zamanla mı geciyor bunu ayırt edemedim. Aranizda psikologa gidip faydasini gören kendinde gelisme hissedenler oldu mi acaba?

Hiç tanımadığın birine kendini açmak daha kolaydır.Tanimadigin kişi ,yaşadığın olaylara objektif bakar bir taraf tutmaz,seni yargılamaz.Daha önce hiç psikolog deneyimim olmadı ama çevremde giden insanlar var ve gerçekten çok memnun kalıyorlar .Tabi gerçek bir psikolog bulmak önemli

12 seans gittim bende çok etkili oldu olaylara daha farklı açıdan bakmami öğretti takintilarimdan geçmişte yaşadığım atlamadigim olaylardan kurtuldim kafamda olmamış şeyleri sanki olacak gbi düşünüp gunjmi mahveden düşüncelerden herşeyden ama herşeyden kurtuldum şuan çok da başka bakış açısıyla bakabiliyorum olanlara olaylara yapılanlara

Faydasini görürsünüz ama hemen mucize cözümler beklemeyin. Bir günden bir güne rahatsizliklar nasil olusmuyorsa,iyilesmek de zaman alir. Simdiden gecmis olsun ve basarili olmasini diliyorum

12 seans gittim bende çok etkili oldu olaylara daha farklı açıdan bakmami öğretti takintilarimdan geçmişte yaşadığım atlamadigim olaylardan kurtuldim kafamda olmamış şeyleri sanki olacak gbi düşünüp gunjmi mahveden düşüncelerden herşeyden ama herşeyden kurtuldum şuan çok da başka bakış açısıyla bakabiliyorum olanlara olaylara yapılanlara
Ayy cok iyi olmus bende takıntılı bi insanim bazi seylere takilip kalıyorum insallah bende faydasini görürüm

Tabi ki bazı konularda iyileşme insanın kendi elinde ancak işinin ehli bir psikolog insanin farklı bakış acilarini görmesini sağlayabilir. Rehberlik edebilir kısacası. Bir de bazı meseleleri yüksek sesle söylemek bile bazen insanı rahatlatıyor. Öyle çok içimize atıyoruz ki birine anlatınca yükünüz hafifliyor adeta...

Tabi ki bazı konularda iyileşme insanın kendi elinde ancak işinin ehli bir psikolog insanin farklı bakış acilarini görmesini sağlayabilir. Rehberlik edebilir kısacası. Bir de bazı meseleleri yüksek sesle söylemek bile bazen insanı rahatlatıyor. Öyle çok içimize atıyoruz ki birine anlatınca yükünüz hafifliyor adeta...
Aynen insan anlatnca rahatliyor fakat bi süre sonra tekrar tekrar ayni konuyu anlatma istegi oluyor bende bi konuda takıntı sanırım. Umarim gecer

Ayy cok iyi olmus bende takıntılı bi insanim bazi seylere takilip kalıyorum insallah bende faydasini görürüm

İnş görürsünüz ama hemen kabullenemiyorsunuz maalesef ben bazı şeyleri kabullenene kadar baya iç dunyamda cabaladim dediklerini düşündüm
kafaya taktigim şeyleri olayları bor kağıda yazıp konuşuyorduk orada okuyunca belli bi sure sonra ne kadar sacma seyleri takmisim diye kendime çok kizmistim :D

İnş görürsünüz ama hemen kabullenemiyorsunuz maalesef ben bazı şeyleri kabullenene kadar baya iç dunyamda cabaladim dediklerini düşündüm
kafaya taktigim şeyleri olayları bor kağıda yazıp konuşuyorduk orada okuyunca belli bi sure sonra ne kadar sacma seyleri takmisim diye kendime çok kizmistim :KK70:
Etkisi olduysa iyi ya bazen etkili olmayacak gibi geliyor

Back