Psikologa giden var mı aranızda?

Bir sene boyunca gittim.Özel bir merkezde kadın bir psikologtu.Evet çok faydasını gördüm.Kişilik testi de yapmıştı bilmiyorum belki de rutindir.
Başta konuşmak ve anlatmak zor geliyor.Zaten oraya kendimize bile anlatamadıklarmız için gidiyoruz .Psıkolog sorularıyla ve bazı detaylardan sizi yönlendiriyor zaten .Bazı seanslarda çok rahatlamış bazılarında ise karmakarışık çıkardım ama işe yaradı mi derseniz KESİNLİKLE ..

Benim bi arkadaşım vardı gidiyodu özele çok iyi geliyo diyodu ama kız tamamen düzelmedi çok para veriyodu Allah yardımcın olsun canım en büyük doktor sensin aslında. Niye böylesin peki?

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Birden fazla şey var. Çok fazla şey var. Geçebilecek şeyler aslında ama insan bazen yoruluyor.

Cesaretlendirici oldu bu, teşekkür ederim.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Birden fazla şey var. Çok fazla şey var. Geçebilecek şeyler aslında ama insan bazen yoruluyor.
Evet bende bazen dipteyim bazen çok mutluyum ümitli yim dün mesela dünyanın en mutsuz insaniydim ama bugün daha umitliyim beyinde bitiyo işte is Allah şifa versin canim hersey yoluna girer inşallah ne yapmak istiyosun peki hayallerin ne?

Sevdiklerimden ayrılmamak, akademisyenlik için şartları zorlamak, yabancı dil öğrenmek başta Arapça ve Rusça olmak üzere. Arapça harfleri tanıyorum aldığım eğitimden dolayı. Okumak kaldı.
Hayalim çok fazla aslında yaşım da genç ama her şey benim elimde değil. Bir bitse şu 2016.

Arkadaşlar ayrıntıları vermişler, faydalı yorumlar almışsınız.
İlaveten şunu söyleyebilirim ki psikolog da olsa, karşınızdaki kişiyi içinizin alması gerekiyor, yani doktorunuzu bulmalısınız.
Benim ayrı bir rahatsızlığım var yer yer kontrolleri yapılan ve takip edilmesi gereken. Bu halin teşhisi için 2 yılda 10 doktor gezmişizdir abartmıyorum. Psikolog olsun, psikiyatr olsun, bir doktordan fayda göremezseniz diğer doktorları denemeye devam edin, mutlaka içinizdeki sizi görecek birileri çıkacak.

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim, umarım siz de bir an önce kurtulursunuz.

Teşekkür ederim, umarım siz de bir an önce kurtulursunuz.

İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Benimki kurtulunabilecek bir şey değil, o durum ile yaşamayı öğrenilecek bir şey.
Biraz klasik olacak ama gerçekten insan kendinin doktoru, istek ve azminiz varsa, daha kolay atlatırsınız.

Durumunuz hakkında bilinçli olduğunuz için bence yaşamınızda sorun yaşamayacaksınız.
Çok teşekkür ederim tekrar. 2016 bitmeden kendime hayırlı hiçbir iş yapamam tek başına, yoruldum artık.

Bende acilen bir terspiye basliycam.Ozele gucum yetmez ama devlet kurumunda varmis insallah icim ısınir ve iyi biridir.Hayatimin cok zorlu bir donemindeyim.Sizede rabbim yardim etsin ama uzman destegi herzaman iyidir.Ege kasabasindayim yazmissiniz.Merkezde arastirin halk sagligi merkezi vardir kesin oranin psikologu oluyor.

tabiki bazı devlet hastanelerinde bazı doktorlar duyarlı ilgili oluyor ama denk gelmek cok zor bence. bende bir kere devlette gitmiştim neyin var dedi uykusuzluk geceleri ateşlenme nefes darlığı dedim direk ilaç yazdı çıktım . 1 dakika falan sürdü heralde.
sonra özel bi hastanede psikologa da gittim konuşmam gerektiğini hissettim. ilk seans gittim sana bi test vercem daha iyi tanımak için seni dedi 100 soruluk falandı sanırım eve gittim onu yaptım bir hafta sonra gene gittim testi bıraktım. ondan bir hafta sonra yine gittim testin sonucunu bilgisayarda çıkarttırmış. bana falcı gibi konuştu aynı doktor. sen böyle böyle bir insansın falan diye bişeler dedi. sonra yine bir hafta sonraya randevu verdi. baktım ben 1 aydır para ödüyorum ama hala konuşamadım. gitmedim bidaha.. ilaçlarımı içtim oturdum... özele gitsen dahi test mest derse yok gerek yok de çık bence kanma tamammı..
çok geçmiş olsun buarada.
herkes benim ihtiyacım var doktora gitmeliyim diyemiyor. yarayı iyileştirmiyor izi kalıyor doktora gitmeyince de . kendinizin farkında olmanıza çok sevindim. umarım iyi bir doktor bulursunuz kısa zamanda iyileşirsiniz. psikiatristin ilaç tedavisinin yanında iyi bir psikologla görüşmenizide tavsiye ederim.

yakın cevremde giden var özel bir yere gidiyor.zafer akıncı diye istanbulda yaşıyorsunuz onerebılırım.tv cıkıyor youtube vıdeoları var takıp edeblırsınız ama seans ucretı 300 dıye bılıyorum fazla biraz .

Bazı devlet hastanelerindeki bazı doktorlar çok iyi çıkabiliyor, şans meselesi neden olmasın?
Konunuzu biliyorum sizin de allah yardımcınız olsun.

Önce psikologa gideceğim zaten, külfetli de olsa önce danışmanla görüşeceğim o da anlar diye düşünüyorum doktora ihtiyacım var mı yok mu diye. İçim ısınırsa, güvenirsem ve bana psikiyatrist şart derse gideceğim.
Çok teşekkür ederim.

Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Yaşadığım yere yarım saat mesafede iyi bir terapi merkezi varmış bir oraya gideceğim hafta içi. Umarım memnun kalırım.

Ozele de devlete de gittim. Hem psikolog hem psikiyatri ye. Ozelde psikiyatri bence daha iyi. En azindan ilac verip yarim saat bi saat dinliyolar devlette psikolog max 10 dk dinliyo kafa goz sallayip gonderiyo

Ozele de devlete de gittim. Hem psikolog hem psikiyatri ye. Ozelde psikiyatri bence daha iyi. En azindan ilac verip yarim saat bi saat dinliyolar devlette psikolog max 10 dk dinliyo kafa goz sallayip gonderiyo

İkisine de gitmek en mantıklısı sanırım, teşekkür ederim.

Çok kötüyüm diyorsan önce psikiyatriye git o zaten yönlendiriyor b.köye gitme ihtimalin varsa tavsiye edebileceğim bi klinik var,kimseye anlatamadıklarını anlatıp rahatlayabilirsin ama ben insanın ilacı kendidir diye düşünüyorum,aynanın karşısına geçip kendini dinlemen çok rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…