Psikolog sorunu

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Internetten klinik psikolog araştırıp, 3 sene önce geçirdiğim bir travmayı atlatmak için EMDR diye bir terapi almaya karar vermiştim. Internetten klinik psikolog diye her sitede adı geçen bir psikoloğa gittim. Ilk 3 seansta hiçbir şekilde fayda görmedim ağlama krizleriyle çıktım odadan.

Daha sonradan adamın klinik psikolog değil yüksek lisans öğrencisi olduğunu öğrendim. Adamı aradım ve beni kandırdınız dedim. 2 gun boyunca çok defa aramama rağmen bana dönüş yapmadılar. Daha sonra bir tehdit mesajı attım sizi şikayet edeceğim diye.

O an beni arayıp kimse size klinik psikolog olduğumuzu söylemedi. Kendiniz geldiniz ve bize ıftira arıyorsunuz dediler. Baktım internetten bütün bilgilerini değiştirmiş adam. Her yere öğrenci olduğunu yazmış.

Neyse ben şikayet ettim. Saglik bakanligi Ofisine mühür vurup, cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmuşlar.

Ben de tüketici mahkemesine gidip paramin iadesini istedim. Mahkeme beni hakli gordu ve paramin iade edilmesine karar verdi.

Şimdi bu çakma psikolog bana dava açmış. Ona iftira ettiğimi ve asla parayı iade etmeyeceğini. Hiçbir şekilde kendisini klinik psikolog olarak tanitmadigini söylemiş.

Bu adamın internetteki bilgilerini her siteden değiştirdiği tarihi biliyorum şuan. Bunu ispatlayabilir miyim ?? Inanılmaz sinirliyim. Resmen beni iftira atmakla suçlamış.

Astoria Astoria başka psikolog arkadaşlar var mı? Adam bi de tanık göstermiş ya şaka gibi.

Lütfen biri beni sakinleştirsin. Gidip adama tazminat davası açmak istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum şuan. Hem dolandırıldim hem de mağdur oldum.

EMDR terapisi alma sebebim de, 3 sene önce hamileyken 26 haftalık yoğun bakıma kaldırıldım ve 30 haftalık doğum yapıp çok büyük acılarla bebeğimi 10 günlükken kaybettim. Büyük bir hayatı tehlike atlattım ve serumlardan alınan kanlardan kollarım damarlarım hep patladı.

O günleri geride bırakıp tekrar bebek sahibi olabilmek için bu yaşadıklarımı aşmak istedim.

Bir bu eksikti bunu da yapmislar.

Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama umarim cezasini bulur.

Öncelikle kaybınız için başınız sağolsun,yaşadığınız kötü psikolog tecrübesi için de geçmiş olsun diyelim.Bir avukatla görüşürseniz daha sağlıklı olur bence.İçeriği tam bilinmediği için buradan yazan arkadaşlar ne deseler boş

Öncelikle kaybınız için başınız sağolsun,yaşadığınız kötü psikolog tecrübesi için de geçmiş olsun diyelim.Bir avukatla görüşürseniz daha sağlıklı olur bence.İçeriği tam bilinmediği için buradan yazan arkadaşlar ne deseler boş

Sadece şunu merak ediyorum.

Bu adamın internette bilgilerini değiştirdiğini ispat edebilir miyim?

Bir dönem instagram fenomeni ismi lazım değil mom'lardan biri de psikoloji ile ilgili bölüm okumamasına rağmen,kendini psikolog olarak tanıtıp para karşılığı danışmanlik hizmeti vermişti,ortaya çıktı hemde faturalar,yazışmalar vs ile kesinleşti sonradan ama kadına herhangi birşey olmadı,bilgilerini düzenledi psikolojik danışmanlık kısmını sildi, tuhaf bir şekilde hala bir sürü takipçisi var,kimseyi dolandırmamışçasına hayatına devam ediyor.
Bilemedim ne yapılabilir,umarım paranızı kurtarabilirsiniz

Yapilan degisiklikleri gorebilme sansi var mi acaba? Aramizda IT ciler varsa bu sorumu cevaplarlar belki?!?!

Keske elinde bi printscreen filan olsaydi.. gerci o bile degistirilebilir. kanit olarak gosterilir mi bilmem.

Çok zor şeyler yaşamışsın :( allah yardımcın olsun. 2.bebeginle tüm acılarını unutursun mutlu olursunuz beraber inşallah. Davada sonuna kadar haklısın adamin açtığı davadan bi şey çıkacağını sanmam zaten suç duyurusunda da bulunmuşlar. Sen iyi bi avukat bul bence

• Beğen
Reactions: Den
Bildigim kadariyla icerigi degistirdigi tarihi gorseniz bile eski icerik silindiyse goremezsiniz, yani cok rahat guncelleme yapmistim diyebilir ispat edemezsiniz. Ama yine de teknik olarak bir bilenden fikir almak gerekir sanirim

• Beğen
Reactions: Den
Bir dönem instagram fenomeni ismi lazım değil mom'lardan biri de psikoloji ile ilgili bölüm okumamasına rağmen,kendini psikolog olarak tanıtıp para karşılığı danışmanlik hizmeti vermişti,ortaya çıktı hemde faturalar,yazışmalar vs ile kesinleşti sonradan ama kadına herhangi birşey olmadı,bilgilerini düzenledi psikolojik danışmanlık kısmını sildi, tuhaf bir şekilde hala bir sürü takipçisi var.
Haberlere bile cikti o kadinda halada yuzsuz instada orda burda bilmus bilmis konusuyo:KK43: ne hale geldik yarabbim. Birde hala millet takip ediyo

Haberlere bile cikti o kadibda halada yuzsuz instada orda burda bilmus bilmis konusuyo:KK43: ne hale geldik yarabbim. Birde hala millet takip ediyo
Jet fadıl misali vallahi,şimdi çıksa para karşılığı hizmet veriyorum dese yine para gönderecek insanlar var. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum ama böylelerine müstehak.

EMDR terapisi alma sebebim de, 3 sene önce hamileyken 26 haftalık yoğun bakıma kaldırıldım ve 30 haftalık doğum yapıp çok büyük acılarla bebeğimi 10 günlükken kaybettim. Büyük bir hayatı tehlike atlattım ve serumlardan alınan kanlardan kollarım damarlarım hep patladı.

O günleri geride bırakıp tekrar bebek sahibi olabilmek için bu yaşadıklarımı aşmak istedim.

Canım benim o teknikle ben de tedavi oldum. Sebebimiz de aynıymış. Ben de bebeğimi kaybettim 36 haftalık hamileyken... Şunu söyleyebilirim ben 8-9 seansa gittim ama ilk 3 seansta aynen senin dediğin gibi oldu. Ağlama krizleri ile geçti seanslar. Bende 4.seanstan sonra bir şeyler değişmeye başladı. Dilersen sana çalıştığım terapistin adını paylaşabilirim. Bir de keşke daha erken gitseymişsin terapiye... Senin terapilerin daha uzun sürebilir üstünden zaman geçtiği için...

Bir tavsiye daha... Kesinlikle gebe kal. Travmayı atlatmayı bekleme. Sana en iyi gelecek ilaç meleğinin kardeşi... Hiç bir şey bundan daha iyi gelmiyor insana inan... En iyi ilaç meleğinin kardeşini dünyaya getirmek inan bana...

Jet fadıl misali vallahi,şimdi çıksa para karşılığı hizmet veriyorum dese yine para gönderecek insanlar var. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum ama böylelerine müstehak.
Aynen bile bile lades.. bide bekliyorumki insanlar saydirmistir ay anca yalakalik yapmislar:) anlamiyom bu insanlar kor mu salak mi?:)

Şimdi bu çakma psikolog bana dava açmış. Ona iftira ettiğimi ve asla parayı iade etmeyeceğini. Hiçbir şekilde kendisini klinik psikolog olarak tanitmadigini söylemiş.

tüketici derneğindeki avukata vekalet verin.
açtıkları dava önemsiz.
avukat paranızı tahsil edip size yatırıyor.

Bir dönem instagram fenomeni ismi lazım değil mom'lardan biri de psikoloji ile ilgili bölüm okumamasına rağmen,kendini psikolog olarak tanıtıp para karşılığı danışmanlik hizmeti vermişti,ortaya çıktı hemde faturalar,yazışmalar vs ile kesinleşti sonradan ama kadına herhangi birşey olmadı,bilgilerini düzenledi psikolojik danışmanlık kısmını sildi, tuhaf bir şekilde hala bir sürü takipçisi var,kimseyi dolandırmamışçasına hayatına devam ediyor.
Profili her karşıma çıktığında onun adına ben utanıyorum
Okdar insanı kandır dolandır küçümse sonra hiçbirsey olmamış gibi hala ürün reklamı yapıp mükemmel anneliği anlat. Kadınlarımızda gıpta ile bakıp hayran kalsın. İnsan hayret ediyor

Konu için diyebileceğim tek şey psikolog araştırmasını iyi yapmak gerek büyük paralar dönüyor suistimale çok açık.

Beni tenzih edin lütfen. Çünkü ben internette yazılan yorum ve eğitimlere inanarak gittim. Zaten ilk 3 seansta anladım adamın ne kadar vasıfsız olduğunu

Mahkeme zaten sizi haklı bulmuş . Orada nasıl kanıtladınız?
Size açılan davada da aynı kanıtları sunun.
Parayı da iade etmiyorum demesinin bir anlamı yok. Onun iradesine kalmış bir şey değil.

Back
X