- 20 Eylül 2015
- 94
- 89
- 88
- 32
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Bende öyleyim ot restorant is yeri arkamdan benden kaynaklı birileri yorulmasın istiyorum
Affetme konusuna gelince maalesef ki anneme dair kieginliklarimda var ama babama karşı olanlar affedilmeyecek kadar ağır
Sanırım psikolog gorusmesindede oraya takildim
Görüşmede babamin eğitimimle ilgili hic katkısı yokken suan ustune yıktığı maddi yükümlülüğe yetişemiyorum ve bunuda babamla konuşamıyorum karşımda beni dinleyip anlayacak bi baba yok dediğimde burası benim icin cok önemli olmasına rağmen üstünde hic durmayıp dikkat etmeyişi sanirim biraz güvenimi sarsti
Doğruyu söylemek gerekirse devlet hastanesine gittiğimde önyargılıydım muhtemelen cok yogun oldugunu ister istemez cokta ilgilenmeyeceğim dusunmustum ama her ikisindede özel kliniğe gitmişim gibi ilgileydiler ve mesleklerinin hakkını verdiklerini düşündüm sonrasında3 yıl önce bende devlet hastanesinde gitmiştim ve çok memnun kalmıştım yani devlet olunca sallıyorlar diyen çok oluyor ama ilgisi yok bence önemli olan mesleğini sevmesi özel veya değil. Yerinde olsam devletede giderdim bi
Burdaki yorumlarda sonra yakın illerdeki psikologlarada bakmaya karar verdim yol artı terapi ücreti olarak beni aşmazsa düşünebilirimÖzel psikologlar haftasonu da randevu veriyorlar. En azından benim gördüklerim öyleydi. Başka illerde haftasonu randevu almayı düşünebilirsiniz
Evet bende öyle birşey kaybetmezsin bence git tekrar memnun kalmazsan yine özele gidersin birde online psikoloji desteklerini araştır daha uygun oluyorDoğruyu söylemek gerekirse devlet hastanesine gittiğimde önyargılıydım muhtemelen cok yogun oldugunu ister istemez cokta ilgilenmeyeceğim dusunmustum ama her ikisindede özel kliniğe gitmişim gibi ilgileydiler ve mesleklerinin hakkını verdiklerini düşündüm sonrasında
Devlete gitmeme nedenim devlet hastanesindeki saatler mesai saatleriyle çalışıyor o kadar izin almak mümkün değilEvet bende öyle birşey kaybetmezsin bence git tekrar memnun kalmazsan yine özele gidersin birde online psikoloji desteklerini araştır daha uygun oluyor
Açıkçası online terapi icin hem güvenmiyorum hemde görüntülü görüşme falan oluyor benim evimde arkadaşlarımla bile telefonla görüşecek doğru düzgün imkanım yokken terapi için görüşmeye hic imkanım yokEvet bende öyle birşey kaybetmezsin bence git tekrar memnun kalmazsan yine özele gidersin birde online psikoloji desteklerini araştır daha uygun oluyor
Devlet hastanesi muayene süresi 10 dk . Yetiyor mu ben 10 dk da derdimin yarısını anlatamamOnların verdiği ödevleri yapmayınca süreç ilerlemiyor. O yüzden olabilir ya da yorgundur ya da tarzı öyledir. Psikolog, psikiyatrist, psikolojik danışman kızmaz, çare sunmaz. Sadece yollar gösterir, sonuclarini gösterip tercih yapmanızı saglar.
Her şeyi kişisel algılamayın. Öyle olsa bile babanızın oğlu değil, hayatınızda bugün var yarın belki yok. Takmaya degmez. Ayrıca şartları sağlayıp devlete de gitmenizi tavsiye ederim belki o daha iyi gelir.
Geçmiş olsun
Devlet hastanesi muayene süresi 10 dk . Yetiyor mu ben 10 dk da derdimin yarısını anlatamam
Psikolog gorusmesi için bir saat süre oluyor genelde. Psikiyatristler kisa tutuyor yoğunluktan dolayiDevlet hastanesi muayene süresi 10 dk . Yetiyor mu ben 10 dk da derdimin yarısını anlatamam
Ruh sağlığı diye geçiyor klinik ismi nasıl anlarız psiyatrimi psikolog muPsikolog gorusmesi için bir saat süre oluyor genelde. Psikiyatristler kisa tutuyor yoğunluktan dolayi
Devlet Hastanesi'nde pskilog var mı genelde psikiyatri oluyor nasıl randevu aldınız acabaDevlet hastanesinde haftada 1 cagiriyordular hatta ben kendimi iyi hissettiğimi terapiyi bırakmak istedigimi söylediğimde o zaman 2 haftada bir yapalım demişti.Bildigim kadarıyla psikologlar doktorların hasta sayısına gore fark aldıkları gibi bi farkta almıyorlar ona rağmen böyle ilgili davranışı mesleğinin hakkını verdiğini düşündürdü bana
Çünkü istese o saatte danışan almazsa bis boş oturur ama her ikisindede boyle bir tutum görmedim
Psikiyatristtır o. Psikiyatriste, psikologtan terapi almak istediginizi söyleyin. O size bir evrak verip psikologa yönlendirir, psikolog da randevu verir. Her görüşmenizde psikolog size yeni randevu tarihi verecektirRuh sağlığı diye geçiyor klinik ismi nasıl anlarız psiyatrimi psikolog mu
Siz psikologa gitmek istediğinizde psikiyatriye muayene oluyorsunuz durumbdegerlendirmesi yapio psikiyatri yönlendiriyor sonrası psikolog randevuları ayarliyorDevlet Hastanesi'nde pskilog var mı genelde psikiyatri oluyor nasıl randevu aldınız acaba
Bende hic 10 dk lık birsey olmadi sanirim normalde 45 dakikaymış ben hic saate bakmadım ama benim görüşmem söyleyeceklerim bitmeden yada karşılıklı görüşme bitmeden hicbir zaman süremiz doldu gibi birsey denmediDevlet hastanesi muayene süresi 10 dk . Yetiyor mu ben 10 dk da derdimin yarısını anlatamam
Hiç bilmiyordum çok teşekkür ederimPsikiyatristtır o. Psikiyatriste, psikologtan terapi almak istediginizi söyleyin. O size bir evrak verip psikologa yönlendirir, psikolog da randevu verir. Her görüşmenizde psikolog size yeni randevu tarihi verecektir
Devaö ettiniz mi , verim alabildiniz miBende hic 10 dk lık birsey olmadi sanirim normalde 45 dakikaymış ben hic saate bakmadım ama benim görüşmem söyleyeceklerim bitmeden yada karşılıklı görüşme bitmeden hicbir zaman süremiz doldu gibi birsey denmedi
O süreçte devam ettim her ikisindende verim aldim birini kendi isteğimle diğerini ise başladığımdan dolayı artik gidemeyeceğim için bıraktım keske birakmasaymisimDevaö ettiniz mi , verim alabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?