Psikolog Deneyimlerinizi Paylaşırmısıniz Lütfen

Bu kritik bir konu bence babanin maddi de olsa sizi kullanmasi sizi her turlu istismara cok acik yapabilir,
ama soyledigim gibi bana bunu yaptin sana lanet olsun demek yerine veyahut ben tum bunlari yasamayi hak ettim ben buyum demek yerine yasanan her seye olan sekliyle kabul vermelisiniz.

Doğruyu söylemek gerekirse devlet hastanesine gittiğimde önyargılıydım muhtemelen cok yogun oldugunu ister istemez cokta ilgilenmeyeceğim dusunmustum ama her ikisindede özel kliniğe gitmişim gibi ilgileydiler ve mesleklerinin hakkını verdiklerini düşündüm sonrasında

Evet bende öyle birşey kaybetmezsin bence git tekrar memnun kalmazsan yine özele gidersin birde online psikoloji desteklerini araştır daha uygun oluyor

Evet bende öyle birşey kaybetmezsin bence git tekrar memnun kalmazsan yine özele gidersin birde online psikoloji desteklerini araştır daha uygun oluyor
Devlete gitmeme nedenim devlet hastanesindeki saatler mesai saatleriyle çalışıyor o kadar izin almak mümkün değil

Özelde ya mesai sonrası yada hafta sonu gidiyorum yoksa daha iyi olduğu düşüncesinden degil

Açıkçası online terapi icin hem güvenmiyorum hemde görüntülü görüşme falan oluyor benim evimde arkadaşlarımla bile telefonla görüşecek doğru düzgün imkanım yokken terapi için görüşmeye hic imkanım yok

Aslında beni psikologa gitme seviyesine getirecek nedenlerden biride bu

merhaba herkese, bende agir tekrar eden depresyon gecirdim. bana arkadasimin tavsiyesi üzerine iletisime gectigim bir psikolog cok yardimci oldu artik ümidi kesmistim fakat beni o kadar iyi anladiki cok cok minnettarim ona.simdi seanslara devam ediyorum ama azaldi seanslar ve kendimi iyi hissediyorum . onla görüsmeden önce eger bana iyi gelirse buraya girip yazacagimi deva arayanlara yardimci olsun diye söz vermistim kendime. detayli sorulariniz olursa seve seve cevaplarim. herseyin bir cözümü var yeterki dogru psikologu secin ve oda dogru tedaviyi uygulasin . maddi konuda da size yardimci olabilir diye düsünüyorum, bir insana cok deger veren birisi. ismi corc avci ama türk bir psikolog kendisi, sadece ismi yabanci. egitimlerini falan arastirdim hacettepe mezunu, yüksek lisansi izmir ve psikoterapi egitimi almanyada aliyormus .
hepinize sifalar diliyorum arkadaslar..

Devlet hastanesi muayene süresi 10 dk . Yetiyor mu ben 10 dk da derdimin yarısını anlatamam

Devlet hastanesi muayene süresi 10 dk . Yetiyor mu ben 10 dk da derdimin yarısını anlatamam

Bir defasinda antalyaya akrabaların yanına misafirliğe gitmiştik 3 günlüğüne.
Orda bir kuzenim psikoloğa gideceğini söyledi dedim ben de gelim derdim var dinlesin biraz ihtiyacım var.
Neyse birlikte gittik. Ben de sira aldım kuzenimi psikolog psikiyatriste yonlendirdi.
Sonea ben geçtim içeri.

O dönem benim sorunum bir türlü bir işi tamamlayamama sorunum vardı.
Kitap okurdum ama bitmezdi . Ev temzlerdim ama bitmezdi her yer mis gibi olsun isterdim esimle bir kac problemim vardi eşim baskın karakterdir onu anlattım benim sözüm de onemsensin diye.
Sağolsun ordaki psikolog en az yarim saat benimle konuştu.
Cok güzel tavsiyelerde bulundu.
O kadar kafam rahatladi ki bir daha gidemedim ama 1 yıl o konuşması bana iyi geldi.
Kuzenim dışarıda beni beklerken cok sinirlenmiş niye bir türlü cikamadin agac oldum beklemekten demişti.

Bu hem benim deneyimim hem devlet te her psikolog da ayni muamele verilmiyor diye düşündüm siz öyle deyince.

Fırsatım olsa mersinde de gidip konuşmak isterdim gerçekten bana cok iyi geliyor.

Devlet Hastanesi'nde pskilog var mı genelde psikiyatri oluyor nasıl randevu aldınız acaba

Ruh sağlığı diye geçiyor klinik ismi nasıl anlarız psiyatrimi psikolog mu
Psikiyatristtır o. Psikiyatriste, psikologtan terapi almak istediginizi söyleyin. O size bir evrak verip psikologa yönlendirir, psikolog da randevu verir. Her görüşmenizde psikolog size yeni randevu tarihi verecektir

Bende hic 10 dk lık birsey olmadi sanirim normalde 45 dakikaymış ben hic saate bakmadım ama benim görüşmem söyleyeceklerim bitmeden yada karşılıklı görüşme bitmeden hicbir zaman süremiz doldu gibi birsey denmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…