- 10 Mart 2013
- 661
- 874
-
- Konu Sahibi celebackdream
Teşekkür ederim Cevabınız ve ictenliginiz için. Şifre koymaz ama genelde yanındadır telefonu. Tavirlarinda çok fazla degisiklik yok.Telefonuna sifre koyuyor mu? Tuvalete bile giderken telefonu yaninda tasiyor mu? Ayna karsisinda cok vakit gecirmeye basladi mi? Eve gelis ssatlerinde degisme oldu mu? Kabus gordum diye uykusundan sik sik uyandigi oldu mu?... Bunun gibi seyler var mi?
Uzgunum bir sey diyemeyecegim. Sadece kimse pavyona zorla istemiyorsa gitmez. Gitmeden once keske sizi durumdan haberdar etseydi. Hic bir es boyle bir seye inanmak istemez. Zor bir durum. Suphelerle yasamak cok zor. Sizin guveninizi kazanmak icin en azindan bundan sonra sakli gizli bir yere gitmek yerine haberdar etmesi iyi olur. Ne olursa olsun sirf kavga etmemek icin yalan soylemek yerine dogruyu soylemeli ve biraz da artik kendi hayatinda oncelik sirasinda degisiklik yapmali diye dusunuyorum. Aldatiyor mu aldatmiyor mu bu konuda bir sey diyemeyecegim. Esinizi sonucta siz daha iyi tanirsiniz. Size olan tavirlarinda bir degisiklik olup olmadigini siz daha iyi bilirsiniz. Sadece bunu yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim biz de bir sure sonra beni begenmemeler, surekli elestirmeler, olmayacak seylerden kavga cikarmalar baslamisti. Bilmiyorum belki bunu yasayan baska birinde baska bir durum vardir. Bir sey diyemeyecegim. Sevgiyle kalin.
Ben yorum yapmadım. Bire bir bana söyleneni yazdımMerhaba, insanları doğru anladiginizdan emin misiniz? Demedikleri şeyleri dediklerinden çıkartıyor olabilir misiniz? Belki sorununuz başkaları yerine düşünüp onların yerine sorularınızı kendinizin cevaplıyor olmanız.
Diyorum ya siz daha iyi bilirsiniz. En azindan hissedersiniz. Daha az beraber olmaya basliyorlar mesela ya da yatak ayirmalar basliyor. Umarim yoktur oyle bir sey. Allah kimseye yasatmasin. Artik cok gec biliyorum ama keske capkin biriyle evlenmeden ince boyle seyleri yasayabileceginizi de dusunseydiniz en azindan karar verirken kili kirk yarardiniz. Cunku sonucta ikinci evliliginiz ve cocuklariniz var.Teşekkür ederim Cevabınız ve ictenliginiz için. Şifre koymaz ama genelde yanındadır telefonu. Tavirlarinda çok fazla degisiklik yok.
Evet sanırım insan inanmak istediği şeylere inanıyor canimÇapkın ve sürekli geçici ilişkiler yaşayan adamın daha sonra birden ilişkisine bağlı, uzun süreli ilişkilerinin adamı olacağına inanmıyorum. He bundan 15 gün öncesine kadar inanıyordum zira benim erkek arkadaşım da bu şekildeydi. Bana da aynı cümleleri dedi, ben her şeyi yaşadım artık evlenip yuva kurmak istiyorum onun özlemini çekiyorum falan. Bende sizin gibi inanmıştım. Neyse uzun lafın kısası 5 ay sonra kafasına esti gitti, tüm o söyledikleri de boş vaadler olarak kaldı.
Eşin bana nedense güven vermedi. Kesin aldatılıyorsun diyemez burda kimse sana ama dikkatli ol yine de. Seninle ilgilenmiyorsa, vaktini sürekli internette harcıyorsa, çok rahat yalanlar söylüyorsa şüpheyle yaşaman senin suçun değil, tüm suç sana güven veremeyen eşinde.
36 yaşındayım ilk kez psikoloğa gittim. Ben de çok farklı düşünüyordum. Benim sorunumun kökenini bulmasını ve yol göstermesini ummustum. Ama çok farklı olduoldu.okadar şaşırdım ki soracağım soruları bile unuttum.Psikolojide etik ile ilgili derslerde goruyoruz. Hicbir psikolog aldatildiginizi dusunse daha bunu dile getirrmez.
Size ne haklisiniz diyebilir nede haksizsiniz. Bizim boyle bir yetkimiz yok. Sizin karar vermeniz yada olayi cozumlemeniz icin yol gosterebiliriz ancak.
Esinizden supheleniyorsaniz iyi gozlemleyin.
Evlilik sorumlulugunu tasiyamayan biri oldugunu hissettim.
Psikoloji egitimi almayan insanlarin bunu anlamasi zor. Cunku meslegin icerigini bilmiyorlar.36 yaşındayım ilk kez psikoloğa gittim. Ben de çok farklı düşünüyordum. Benim sorunumun kökenini bulmasını ve yol göstermesini ummustum. Ama çok farklı olduoldu.okadar şaşırdım ki soracağım soruları bile unuttum.
Söylediklerinizi uygulayacagim. Evet isim yapmış biri ve evet sanırım ticari bir durum. Çünkü bana uzun bir terapi sürecinden bahsetti.Psikoloji egitimi almayan insanlarin bunu anlamasi zor. Cunku meslegin icerigini bilmiyorlar.
Ozellikle isim yapmis kisiler olaya ticari baktiklari icin boyle durumlar cok oluyor.
Esinizle konusmayi deneyin davranislarinin sebebini sorun. Duzgun iletisim kurarsaniz ilerleme kaydedebilirsiniz.
Fakat her soyledigine koru korunede inanmayin tedbirli olun. Eger aldatiyorsa bir sekilde bir gun acik verecektir.
Bir senedir tanışıyorduk canım
ben de gülüyorum ağlanacak halime
Ay psikolog mu dedi gerçekten o nasıl bişi yaaaaaaMerhaba sevgili KK üyeleri
aranıza yeni katıldım ama çooook uzunca bir süredir yakın takipteyim. Benim durumumda ne çok kadın var deyip yalnizligimi unuttugum ve bir çok konuda ilham aldığım bu platformda ben de içimi kemiren sorunumu paylaşmak istedim.
Ben 1 yıllık eevliyim.Bu ikinci evliligim. Ilk evliligimden 2 kızım var. Biri 8 diğeri 6 buçuk yaşında. Eşimin ilk evliliği ve benden 6 yaş küçük. Eşim çok çapkın bir bekarlik dönemi yaşamış ve herseye doymuş. Artık durulmak istediginden ve bir yuva arzu ettiğinden beni evlenmeye ikna etti.
Ben sütten ağzım yandigi için evlilikten çok korkuyordum. Ikna etti etmesine ama sonra aramızda çok fazla çatışma oldu. Ben çocuk ruhlu olmama rağmen onun cocuksu tavırları bana bile fazla geldi.
çok fedakâr sevgi dolu bir eş ama bir okadar özgürlüğüne düşkün. Hep önce kendi mutluluğunu düşünüyor. Ona göre o mutlu olmadan beni mutlu edemezmis. Ama bana sıra hiç gelmiyor. Sürekli telefon ya da internetle ilgileniyor. Ya da tv izliyor. Arada bir aklına gelirse beni ilgiye boguyor ama genel olarak hep kendi dünyasında.
Aslında mutlu bir yuvayi okadar çok istiyorum ki bir çok şeyi görmezden gelmeye hazırım ama benim en büyük sorunum sadakat.
Eşim eskiden gerçekten çok capkinmis sürekli geçici iliskileri olmuş. Arkadaşları ve kardeşi de anlattı. Şimdi işi için bile şehir dışına çıksa kuskularla resmen kivraniyorum. Telefonu geç açtığında ya da donmediginde kavga konusu oluyor.
son zamanlarda kavga etmemek için bana sürekli yalan söylediğini farkettim.
en son kuzeniyle pavyona gitmiş. Bana sadece kuzenini kirmamak için gittiğini söyledi. Başka birinin kocası olsa asla inanma derdim ama ben gözlerinde o Masumiyeti gördüm.
Ne yapacağımı şaşırdım psikoloğa gittim.
o da bana kesin aldatiliyorsun dedi.
İnanmak istemedim. Eşime son bir şans verdim ama içim hiç rahat değil. Ne dersiniz. Ne yapmalıyım?
Kizlarimla arası iyi. Karşıma alıp konuşmaya calistigimda ben seni asla aldatmadım bu güvensizligin yüzünden çok yiprandim gibi şeyler söylüyor. Sonra da bana soğuk davranıyor. Haksizliga uğradığını söylüyor ve ne zaman ciddi ciddi konuşmaya çalışsam uzaklasiyor. Havadan sudan konusursak mutlu ama bu konuları ne zaman açsam benden şikayet etme diye agresiflesiyor. Ben boşanma sendromu vb. bir sürü sıkıntıyı tek başıma atlattım. Ilk kez bu kadar çaresiz kalıp uzman desteği almak istedim. Şu anda gerçekten çaresizImIm.kafam çok karışık. Sizden gelen her kelime benim için çok önemli.Psikologun direk kesin aldatiliyorsun demesine bakilirsa buyuk bir ihtimal oyle. Direk dememistir muhtemelen bir cok anlattiginizi sentezlemistir. Ben de bir cok muraacatci ,vaka calismalarinda problemli insanlari anliyorum artik. Bu yuzden yadirgamadim.
Ikinci evliliğin, muhtemelen biraz acele olmus. 2 cocugun var cocuklarinanasil davraniyor? Eski esinle bosanma sebebin nedir?
Bence duzgun ve sakin bir şekilde karşına alip konuş. Sonra baktin olmuyor yola devam
Ancak bir daha tam anlamiyla emin olmadan kimseyle yuva kurma bu saatten sonra olur da bosanirsaniz ( her sey gonlune gore olsun...)