- Konu Sahibi celebackdream
So
Sok Oldum hastasını ne güzel rahatlatmisPsikolog mu kahin mi. Nasıl bu kadar emin konuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sok Oldum hastasını ne güzel rahatlatmisPsikolog mu kahin mi. Nasıl bu kadar emin konuştu
Allah yardımcın olsun canımMerhaba sevgili KK üyeleri
aranıza yeni katıldım ama çooook uzunca bir süredir yakın takipteyim. Benim durumumda ne çok kadın var deyip yalnizligimi unuttugum ve bir çok konuda ilham aldığım bu platformda ben de içimi kemiren sorunumu paylaşmak istedim.
Ben 1 yıllık eevliyim.Bu ikinci evliligim. Ilk evliligimden 2 kızım var. Biri 8 diğeri 6 buçuk yaşında. Eşimin ilk evliliği ve benden 6 yaş küçük. Eşim çok çapkın bir bekarlik dönemi yaşamış ve herseye doymuş. Artık durulmak istediginden ve bir yuva arzu ettiğinden beni evlenmeye ikna etti.
Ben sütten ağzım yandigi için evlilikten çok korkuyordum. Ikna etti etmesine ama sonra aramızda çok fazla çatışma oldu. Ben çocuk ruhlu olmama rağmen onun cocuksu tavırları bana bile fazla geldi.
çok fedakâr sevgi dolu bir eş ama bir okadar özgürlüğüne düşkün. Hep önce kendi mutluluğunu düşünüyor. Ona göre o mutlu olmadan beni mutlu edemezmis. Ama bana sıra hiç gelmiyor. Sürekli telefon ya da internetle ilgileniyor. Ya da tv izliyor. Arada bir aklına gelirse beni ilgiye boguyor ama genel olarak hep kendi dünyasında.
Aslında mutlu bir yuvayi okadar çok istiyorum ki bir çok şeyi görmezden gelmeye hazırım ama benim en büyük sorunum sadakat.
Eşim eskiden gerçekten çok capkinmis sürekli geçici iliskileri olmuş. Arkadaşları ve kardeşi de anlattı. Şimdi işi için bile şehir dışına çıksa kuskularla resmen kivraniyorum. Telefonu geç açtığında ya da donmediginde kavga konusu oluyor.
son zamanlarda kavga etmemek için bana sürekli yalan söylediğini farkettim.
en son kuzeniyle pavyona gitmiş. Bana sadece kuzenini kirmamak için gittiğini söyledi. Başka birinin kocası olsa asla inanma derdim ama ben gözlerinde o Masumiyeti gördüm.
Ne yapacağımı şaşırdım psikoloğa gittim.
o da bana kesin aldatiliyorsun dedi.
İnanmak istemedim. Eşime son bir şans verdim ama içim hiç rahat değil. Ne dersiniz. Ne yapmalıyım?
Psikoloğun yaklaşımı yanlış, psikolog böyle söylememeli demek ki işinin ehli değil. Öncelikle hiçbir şey kendi hayatınızı zehir etmeye ve yaşamamaya değmez. Her şey olacağına varır ve yemin ederim böyle şeyler er geç gün yüzüne çıkıyor. Saklı kalmıyor. akışına bırakın yapıyorsa öyle bir şey önünüze çıkınca kararınızı verirsiniz. Bu şekilde özgüvenli, mutlu, umursamaz oluşunuz onu daha çok size bağlar çünkü maalesef erkekler böyle kadınlaırn peşinden koşup ötekilerini cepte görüyor. Hayatı önce kendiniz için sonra iki evladınız için en son da kocanız için yaşayın. Şüphelerinizin son bulmasını ve huzura kavuşmanızı dilerim.Merhaba sevgili KK üyeleri
aranıza yeni katıldım ama çooook uzunca bir süredir yakın takipteyim. Benim durumumda ne çok kadın var deyip yalnizligimi unuttugum ve bir çok konuda ilham aldığım bu platformda ben de içimi kemiren sorunumu paylaşmak istedim.
Ben 1 yıllık eevliyim.Bu ikinci evliligim. Ilk evliligimden 2 kızım var. Biri 8 diğeri 6 buçuk yaşında. Eşimin ilk evliliği ve benden 6 yaş küçük. Eşim çok çapkın bir bekarlik dönemi yaşamış ve herseye doymuş. Artık durulmak istediginden ve bir yuva arzu ettiğinden beni evlenmeye ikna etti.
Ben sütten ağzım yandigi için evlilikten çok korkuyordum. Ikna etti etmesine ama sonra aramızda çok fazla çatışma oldu. Ben çocuk ruhlu olmama rağmen onun cocuksu tavırları bana bile fazla geldi.
çok fedakâr sevgi dolu bir eş ama bir okadar özgürlüğüne düşkün. Hep önce kendi mutluluğunu düşünüyor. Ona göre o mutlu olmadan beni mutlu edemezmis. Ama bana sıra hiç gelmiyor. Sürekli telefon ya da internetle ilgileniyor. Ya da tv izliyor. Arada bir aklına gelirse beni ilgiye boguyor ama genel olarak hep kendi dünyasında.
Aslında mutlu bir yuvayi okadar çok istiyorum ki bir çok şeyi görmezden gelmeye hazırım ama benim en büyük sorunum sadakat.
Eşim eskiden gerçekten çok capkinmis sürekli geçici iliskileri olmuş. Arkadaşları ve kardeşi de anlattı. Şimdi işi için bile şehir dışına çıksa kuskularla resmen kivraniyorum. Telefonu geç açtığında ya da donmediginde kavga konusu oluyor.
son zamanlarda kavga etmemek için bana sürekli yalan söylediğini farkettim.
en son kuzeniyle pavyona gitmiş. Bana sadece kuzenini kirmamak için gittiğini söyledi. Başka birinin kocası olsa asla inanma derdim ama ben gözlerinde o Masumiyeti gördüm.
Ne yapacağımı şaşırdım psikoloğa gittim.
o da bana kesin aldatiliyorsun dedi.
İnanmak istemedim. Eşime son bir şans verdim ama içim hiç rahat değil. Ne dersiniz. Ne yapmalıyım?
Çok güzel tespitler yapmışsınız. Evet bir an önce ozguvenimi geri kazanmam lazımPsikoloğun yaklaşımı yanlış, psikolog böyle söylememeli demek ki işinin ehli değil. Öncelikle hiçbir şey kendi hayatınızı zehir etmeye ve yaşamamaya değmez. Her şey olacağına varır ve yemin ederim böyle şeyler er geç gün yüzüne çıkıyor. Saklı kalmıyor. akışına bırakın yapıyorsa öyle bir şey önünüze çıkınca kararınızı verirsiniz. Bu şekilde özgüvenli, mutlu, umursamaz oluşunuz onu daha çok size bağlar çünkü maalesef erkekler böyle kadınlaırn peşinden koşup ötekilerini cepte görüyor. Hayatı önce kendiniz için sonra iki evladınız için en son da kocanız için yaşayın. Şüphelerinizin son bulmasını ve huzura kavuşmanızı dilerim.