Psikolog bile rahatlatmadı.adı.supheyle yasiyorum

Zaten bu kabul edilmesi çok zor bir durum.duygularim zihnin allak bullak olmuş durumdaydı. Umarım zaman bana gerçekleri gösterir. Sizin de dediğiniz gibi hicbirsey sonsuza dek gizli kalmaz

Allah yardımcın olsun canım

Piskologun o kadar emin konusmasi bile ne kadar guvenilmez oldugunu gosteriyor.
Esin gecmiste capkindi diyorsun. Ama olan gecmiste oldu. Ya bu gecmisin altina cizgi cizersin, yeniden baslarsin yada her gun oraya takilip ilsikini de en onemlisi kendini de mahv edersin. Kendisinde guven olmayan iliski alt yapisi olmayan bir binaya benzer. her an cokmeye mahkumdur. Esini tanimiyorum. Yalan soylemis. Ama sen onun bu yalani sirf tartisma cikmasin diye soyledigine inaniyorsan ister piskolog ister alim konussun. Hissine guven. Ama hissettigine guvenmeyip bir piskologun soyledigu birsey yuzunden supheye giriyorsan bunu da dusun.

Maddi ya da başka bir menfaati yoksa bir erkek neden kendinden büyük, iki çocuklu bir hanimla Evlenir? Tabii ki seviyorsa. Sizi seviyor, aldatmiyor. Boyle düşünün. Bırakın kuruntulari. Hayatınızı zehretmeyin.

Hiç bir psikolog eşiniz sizi %100 aldatıyor demez ya siz de yada o doktor bozuntusunda bir sorun var cahil insanlar değiliz bence siz bu doktor meselesini daha detaylı araştırın .Şahsen olayın en can alıcı kısmı ise eşinizin sizden 6 yaş küçük oluşu kusura bakmayın ama çapkın olmasa bile bir adam yaş en büyük dezavantaj sizin için ben cesaret edemezdim...

Psikoloğun yaklaşımı yanlış, psikolog böyle söylememeli demek ki işinin ehli değil. Öncelikle hiçbir şey kendi hayatınızı zehir etmeye ve yaşamamaya değmez. Her şey olacağına varır ve yemin ederim böyle şeyler er geç gün yüzüne çıkıyor. Saklı kalmıyor. akışına bırakın yapıyorsa öyle bir şey önünüze çıkınca kararınızı verirsiniz. Bu şekilde özgüvenli, mutlu, umursamaz oluşunuz onu daha çok size bağlar çünkü maalesef erkekler böyle kadınlaırn peşinden koşup ötekilerini cepte görüyor. Hayatı önce kendiniz için sonra iki evladınız için en son da kocanız için yaşayın. Şüphelerinizin son bulmasını ve huzura kavuşmanızı dilerim.

Çok güzel tespitler yapmışsınız. Evet bir an önce ozguvenimi geri kazanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…