• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatriye gidicem bi bakar mısınız arkadaşlar

didem_evo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
3.881
0
316
37
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben takıntılarım ve bazı sebeplerden dolayı psikiyatriye gidicem yarın gitmeyi düşünüyorum bayadır aklımda ama düzelir diye gitmedim gerçekten psikolojim çok bozuldu kendime çok zarar veriyorum psikiyatri için özel doktoru mu devlet hastanesini mi tavsiye edersiniz?

devlette çok ilgi göremezsin canım, psikologtan zaten fayda göremezsin psikiyatride hemen ilaç yazar, özele gitmek durumun uygunsa çok daha faydalı olur

canım bence devlet hatanesinde çalışan iyi bir doktora önce özel git,sonra devlet hastanesine giderek kontrollere ve ilaç yazdırmalara git.ben öylr yapmıştım şahsen.
kaç yaşındasın ne gb sorunların var?

Şuan çalışmıyorum çalışsaydım özele giderdimde o yüzden mecburen devlet hastanesine gidicem canım..Özel doktorların ortalama muayene fiyatları nedir acaba?

150-200 arası.ılk gidiş için özel olsa daha iyi olur, sonrasında o doktorun devlet hast. randevusuna giderek hem kontroller hemde ilaç yazdırırsın.

canım bence devlet hatanesinde çalışan iyi bir doktora önce özel git,sonra devlet hastanesine giderek kontrollere ve ilaç yazdırmalara git.ben öylr yapmıştım şahsen.
kaç yaşındasın ne gb sorunların var?

22 yaşındayım canım..Çok takıntılıyım bir düşünceye takıldığım zaman beynimi hiç rahat bırakmıyo güçsüzleşiyorum..sürekli ağlama hissi mutsuzluk yaşamayan bilemez ama gerçekten psikolojimin bozuk olduğuna inanıyorum

Merak etme tedaviye başlayınca iyi hissetmeye başlıyacaksın.Şu anda iyi olmadığını anlayabilmen bile önemli bir şey.

özelde daha iyi tedavi olunuyor ama çok pahalı seansına 300 tl veren tanıdıklarım var
3 sene önce benimde ciddi sorunlarım vardı ailem,erkek arkadaşım çevrem fln pisikiyatr a gittim defalarca pisikoloğa gittim ama klişe çözümlerden başka bişe değillerdi ilaç kullandım bağımlılık yaptı.. daha sonra bi pisikolog un yapamadığını bir arkadaşım vesilesiyle tanıdığım biri yaptı inanılmaz biri hiç görmedim msn den sadece 2 ayda beni kendime getirdi
bunu para için yapmıyo..ne için yaptığınıda söylemiyor ama gerçekten doktorun yapamadıklarını yaptı ve bana şunu öğretti insan kendinin doktoruymuş
hala konuşuyorum ara sıra isterseniz sizide tanıştırabilirim bana olduğu kadar sizede yararı olurmu bilmem ama denemekte fayda var

evet ıs ınsanın bırazda kendısınde bıtıyor ama merak ettıgım bu kısı sana nasıl yardımcı oldu cokmu faydasını gordun ?

Back