Nasıl yardımcı olabilrim :)Ankarada bildiğiniz psikolog var mı
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz lütfen ALLAH Rızası için Nasıl anlatacağımi hiç bilmiyorum herşeyi olur olmadık küçücük şeyleri kafaya takıyorum yatamıyordum küçük bir olay olsa bile kafamda kuruyorum sürekli eşim bana küçük birşey dese elstiri yapsa direk parliyorum bağırıyorum hemen herşeye neden böyle oluyor hiç bilmiyorum sürekli şimdi aglamalrim var durduk yere kalbim direk çarpıyor yerinde cıkıcakmis gibi korkuyorum sanki kötü birşey olacak gibisinden eşim kıracak birşeyde demiyor ama sinirleniyorum aniden bana yardımcı olurmusunuz ben nasıl yol izliyecem bunların sebebi ne bilmiyorum
Ben boşanma sürecimde ankara Sibel Cesur Akyunak hocaya gittim anksiyetem ve panik atağım bitti çok şükür ilaçla desteklemişti hoca o kadar iyi kalpli ki hakkını ödeyemem bir çok psikoloğa girmiştim bu süreçte Allah Sibel hocayı karşıma çıkardı çok profesyonel her konuda yardımcı oldu bana iyi ki varsınız Sibel hocam karşınıza sizin gibi iyi yürekli insanlar çıksın
Allaha şükürler olsun şuan daha iyiyim çoğu şeyleri atlattım, ilacımı bıraktım seanslarım bitti , kendimi sevmeyi öğrendim artık kendimi mutlu ediyorum şükrederekşimdi naıslsınız?
İstanbul'da kimleri önerirsiniz bayanlar?
Psikolog seda kandur Karaca15 yaşındaki kızım için İstanbul Anadolu yakası psikolog tavsiyesi rica edebilir miyim ?
Psikolog yanında psikiyatriye de gitmen gerekiyorArkadaşlar Ankara' da obsesif kompulsif bozukluk konusunda deneyimli psikolog öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?
Psikiyatrist Esin tangolar var Güzelyalı Hastanesi'nde psikolog olarak da buse tayakisi benim gittiklerim memnunum ikisindende ama buse hanım özel ofisinde seans alıyor önceden guzelyalidaydi ayrıldı ordanArkadaşlar Adana da okb ve anksiyete için iyi bir psikiyatr veya psikoterapist onerebileceginiz var mı??
Merhaba bulabildiniz mi Berna hanimin ilestisim bilgisini varsa bana yazar misinizMerhaba, ben bu numarayı aradım, numara kullanılmıyor. Berna Hanım’a ulaşmaya çalışıyorum siz de iletişim bilgileri var mı?
Merhaba Avrupa yakasinda kimi onerirsinizBen Avrupa Yakasında biliyorum . Bulamasanız haberleşelim
Merhaba, hayır bulmadımMerhaba bulabildiniz mi Berna hanimin ilestisim bilgisini varsa bana yazar misiniz
Bulabildiniz mi bende kızım için ariyorum15 yaşındaki kızım için İstanbul Anadolu yakası psikolog tavsiyesi rica edebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?