Bu ermeni hastanesi nerede acaba?
zeytinburnunda.kazlıçeşme tren istasyonunda inince çok yakın.telefonu
0212 582 50 50
benim ev telefonıma çok benziyordu sürekli bizim evi ararlardı ermeni hastanesi diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ermeni hastanesi nerede acaba?
ne olur bana yardım.....çok evhamlıyım her an deprem olacakmış kıyamet kopacakmış yada sevdiğim insanların başına kötü bir şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum.bu yüzden çok kabuslar görüyorum.bir telefon çaldığında yada kapı çaldığında kötü bir haber alacakmışım gibi hissediyorum evliliğimde çooook mutluyum kocamı canımdan çok seviyorum oğlumuda canımdan çok seviyorum ama sürekli diken üstündeyim hayatımın tadını çıkaramıyorum.bu korkularla yaşamak istemiyorum yani sürekli stresliyim ne olacak benim halim bilmiyorum.olumlu düşünmeye çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum bu konuda çok çaresizim.önerilerinizi bekliyorum.senağlama
merhaba arkadaşlar,
evliliğim ve eşimle ilgili sorunlar yaşıyorum,1 yıl içinde üzüntü,stres derken....kolesterol,mide bulantısı,tansiyonumda dalgalanmalar,zaman zaman aşırı sinirlilik hissi,... yurmurtalık kistlerii
bu gidişle iyi bir psikiyatrist ve psikolog ile görüşmezsem iyice sağlığım bozulacak. infertilite,kalp damar hastalıkları, mide kanaması kapımda.ne olur bana yardımcı olun arkadaşlar.
Psikolog tavsiye ederim açıkçası..
Çünkü ben, antidepresan ilaçların, insan bünyesine faydadan çok zarar verdiğini düşünüyorum.
Karar sizin.