Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ikinci doğumdan sonra doğum sonrası depresyonuna girdim. Sebepsiz kalp çarpıntıları ile başladı şikayetlerim, sonra ağlama nöbetlerim vardı vs... Daha sonra Ankara da Rüzgarlıda Ruh ve sinir hastalıkları dispanserini önerdi bir arkadaşım. Orda Ugur Ergun isminde bi doktora gittim ve çok memnun kaldım üstelik sosyal güvenceniz varsa yada yoksada ücretsiz bakıyor.Şimdi doktorum burdan istifa edip madolyon piskiyatri kılinigine başlayacak ordan devam edecegim. Benim tedevim Ocak ayında bitecek. Allah bütün hastalara şifa versin.
Merhaba, bende ankarada danısabılecegım bır psıkıyatrıst arıyorum ancak benımkı evlılık terapıstı dııl, sadece dertlesebılecegım bır dost, kendı basıma cozemedıgım sorunlarım ıcın bır danısman gıbı olucak. Benım ıcın doktorumun genc ve acık fıkırlı olması cok onemlı. Devlet hastanelerınde olursa tabıkı cok ıyı olur. Danısan-danısman ılıskısınden cok arkadaslık ve dertlesme benım ıcın onemlı. Onerılerınızı yazarsanız sevınırım
Ankarada ücretsiz gidebileceğiniz iyi biryer sorarsanız bana göre Ulus Rüzğarlı sokak ta bulunan Ruh ve sinir hastalıkları dispanserini öneririm.Ben orada Uğur Ergün isminde bir dr. gidiyordum. Ama Uğur bey madalyon a geçti zaten benim tedavimde Ocak ayı itibari ile bitti.
Madalyona geçti derken?
ne olur bana yardım.....çok evhamlıyım her an deprem olacakmış kıyamet kopacakmış yada sevdiğim insanların başına kötü bir şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum.bu yüzden çok kabuslar görüyorum.bir telefon çaldığında yada kapı çaldığında kötü bir haber alacakmışım gibi hissediyorum evliliğimde çooook mutluyum kocamı canımdan çok seviyorum oğlumuda canımdan çok seviyorum ama sürekli diken üstündeyim hayatımın tadını çıkaramıyorum.bu korkularla yaşamak istemiyorum yani sürekli stresliyim ne olacak benim halim bilmiyorum.olumlu düşünmeye çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum bu konuda çok çaresizim.önerilerinizi bekliyorum.senağlama[/QUOTE
takma kafana boşver :teytey:]