Arkadaşım psikolog değil psikiyatrise gitmeli..Psikolog ancak dinler hastayı ne yapması hakkında bilgi verir....Aşırı sinirden bahsetmişsin...Hakkından ancak psikiyatris gelir ilaçlı tedavi uygulamalılar..Bildiğim kadarı ile Tophane deki Devlet Hastanesinde bakan psikiyatrisler var..İyi olduğunu duymuştum...Uludağ Üniversitesi hastanesine de giderse yardımcı olabilirler...Ama bir erkeği bu tür yerlere götürmek zor..Her zaman normal olduklarını düşünürler.
Benım kullandıgım bı ılacla ılgılı sorunum oldu lustral antı depresan ılac dermotolojı doktorum verdı asırı uzuntu ve stresden dolayı saclarım dokuluyordu mezoterapıye basladık ve 15 gundurde bu ılacı kullanıyorum stresım azalsın dıye verdı fakat ılac benım ozel durumumu tetıklıyor esımı ıstıyorum ama bırlıktede olamıyorum oldugunda hıc bısey anlamıyorum bu durum ıkımızıde uzde cok ıyı duzeyde bı ılıskımız vardı korkuyorum ne zaman duzelebılırım acaba ılacı bırakmalımıyım 5-6 ay kullanmamı ıstedı doktorum ama eskısınde daha ıyıyım uzuludugum sey saclarımın dokulmesıydı kafama takmıstım ama mezoterapıyle sımdı hersey normale donuyor zaten bu ılaca hıcde gerek yoktu esımle mutsusuz lutfen bılgı ve fıkırlerınızı onerılerınızı yazın cınsellık acısından bıseymı kullanmalıyım acaba ılac fılan ılk kez boyle bı durum yasıyorum cvp larınıza ıktıyacım var bayanlar yoksa bı jınekologamı gıtsem ama doktoro bu durumdan bahsetmekten nefret edıyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?