PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Güncelleme ve yeni kıyafetleri eklemeyi düşünüyorum. Ama c.tesi-pazar günü.

Ben de çok beğendim konuyu takip ediyorum yanina ekleyecek birşeyler bulup birlikte almak için bekleme deyim

Kızlar yeniler eklenince ben alcam takip etmeyin ki ben alayim cunku aldiklarim tam oldu bayildim valla herkes bu sayfaya kiyafet eklenmesini bekliyo tatlim sen yarin at sayfanin basinda bekliyom ben :) :) :)

Yorumları okuyunca,hele ki aldıklarından memnun olanları görünce çok mutlu oldum. Çünkü her ne olursa olsun ben kilomu,boyumu ve her şeyi açıklıyorum ki size tam uysun. Bir de tertemiz,yırtığı olmayan şeyler eklemeye çalışıyorum. Birikmiş yazlıklarım var ama onlar bayadır beklediği için yıkayıp ütülemeden fotoğraflarını paylaşmak istemiyorum. Hani yıkarken olur da kıyafetlerin renkleri birbirine geçer,ütü yaparken yakarım (her türlü ihtimali göz önünde bulunduruyorum) ki sonra üzülmeyelim. Ben alışverişin mutluluk vermesini istiyorum. O yüzden ya yarın ya da pazar günü bir güzel hepsini paykaşmaya çalışacağım :)

Ayrıca güncelleme ve ayırtılmış olanlar var. Merak etmeyin,ilk özelden veya burdan yazana ayırmaya çalışıyorum :) Özelden cevap veremesem de geç cevap yazsam da okuyorum ve not alıyorum. Çoook öpüyorum ! :)

Yorumları okuyunca,hele ki aldıklarından memnun olanları görünce çok mutlu oldum. Çünkü her ne olursa olsun ben kilomu,boyumu ve her şeyi açıklıyorum ki size tam uysun. Bir de tertemiz,yırtığı olmayan şeyler eklemeye çalışıyorum. Birikmiş yazlıklarım var ama onlar bayadır beklediği için yıkayıp ütülemeden fotoğraflarını paylaşmak istemiyorum. Hani yıkarken olur da kıyafetlerin renkleri birbirine geçer,ütü yaparken yakarım (her türlü ihtimali göz önünde bulunduruyorum) ki sonra üzülmeyelim. Ben alışverişin mutluluk vermesini istiyorum. O yüzden ya yarın ya da pazar günü bir güzel hepsini paykaşmaya çalışacağım :)

Ayrıca güncelleme ve ayırtılmış olanlar var. Merak etmeyin,ilk özelden veya burdan yazana ayırmaya çalışıyorum :) Özelden cevap veremesem de geç cevap yazsam da okuyorum ve not alıyorum. Çoook öpüyorum ! :)
kürk mantolu Madonna ve pucca nın kitabı duruyor mu?ayrıca pembe geceliği ayırtanlar almazsa, talibim:))

Bun
Çok sevindim :) O montun çok şirin bir hikayesi vardı. 2012 yılında Ataşehir'deki Optimum Avm'deki Koton mağazasında geziyorduk eşimle. Ben bu montu beğenmiştim ama elimizde az paramız kalmıştı. Mağazadan çıkarken eşim görüp göstermişti ve ben de inanılmaz beğenmiştim. Alamayız diye düşünmüştüm eşim de bir dene demişti. S bedenini 36 yazanı denemiştim. Ama içinde kaybolmuştum. 34 bedeni giydim tam oldu. Oradaki çalışanlara sorduk kalıbı büyük bu serinin dedi. Tamam deyip çıkıyorduk,eşim ''boşver, bu aylık faturayı ödemeyiz gelecek ay iki faturayı öderiz. Sana çok yakıştırdım'' dedi. O montu hep güzel zamanlarda giydim. Yılbaşında,bayramlarda,mutlu tüm güzel zamanlarda. Ve çoğu fotoğrafımda bulunuyor. Her giydiğimde de mutlu hissettim :) Çünkü tek bir olumsuz günümde giymedim onu. Sana da şans,aşk,sağlık getirmesini diliyorum :) Mutlu günlerde kullan inşallah :)
Buna inanıyorum bana huzur getirmesi dileğiyle inşallah...

Merhaba kızlar. Sizi bekletmek istemediğim için kıyafetlerin fotoğraflarını çektim. Fakat kıyafetler kırış kırış. Bu yüzden bugün yıkıycam. Daha hala koymadıklarım var. Aşırı kırışık oldukları için koymak istemedim ve vaktim de yoktu. Şimdilik çekebildiklerimi çektim. Ama son kararı yıkayıp ütüledikten sonra vermenizi istiyorum :)

Ayrıca hava kapalı olduğu için fotoğraflar bu kadar aydınlık çıkabildi. Pencere kenarında çektim :)

IMG_1781.JPG
IMG_1785.JPG

Üstünde beden yazmıyor,küçük bir butikten almıştım. 10TL Ben S beden kullanıyorum. S-M bedene uygun olduğunu düşünüyorum.
IMAG1279.jpg

Ayrıca böyle bir yırtmaç mı denir bir numarası var. İsterseniz benim gibi,isterseniz o yırtmaça kolunuzu sokarak omuzları açık bırakabiliyorsunuz. İlkbaharda ve hatta yazın en kurtarıcı kıyafetim olmuştu :)

IMG_1756.JPG
IMG_1758.JPG
IMG_1759.JPG
IMG_1762.JPG

Ofiste veya masa başında çalışanlar,sıcacık ve yumuşacık kazakları tavsiye ederim. Bu aralar nereye baksam üşüttüğünü söylüyor. Hem sıcak tutsun hem de hoş görünsün istiyorsanız güzel bir kolyeyle boğazlı kazaklar kurtarıcı kıyafetlerden.
M beden yazıyor ama çok M gibi gelmedi bana. Bir kere giydim. S gibi yapışık. Fikirlerimi söylüyorum ki sonra uymadı falan olmasın.
Boğazlı beyaz kazak 10 TL

IMG_1769.JPG
IMG_1770.JPG
IMG_1772.JPG

Eşimin annesi kullanmış. Orjinal mi bilmiyorum ama boğazlı şeyleri giyemiyorum. Ve bu kıyafet beni sıktı. S bedene uydu. 10TL.

IMG_1815.JPG
IMG_1816.JPG

1074135_10151745936869269_1768547285_o.jpg

Bel ve göbeği açıkta bırakan yazlık bir üst. Ben içine aynı tonlarda askılı body giyerek kullanmıştım. Yukarıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi :) 3TL

IMG_1776.JPG
IMG_1779.JPG
IMG_1780.JPG

M olarak alınıp S beden olana kadar kullanılan kıyafetlerim var :D O yüzden lütfen yanlış anlamayın. Şu anda 23 yaşındayım ama 18-19 yaşındayken M beden kullanıyordum. 44-45-46 kilolar arasında gidip geliyordum çünkü.
5TL

Şapka 5TL

IMG_1796.JPG
IMG_1798.JPG
IMG_1800.JPG
IMG_1801.JPG
PicsArt_1343939239369.jpg

O zamanlar nişanlıydım ve nişanlı olarak ilk gittiğimiz sinemaydı :) Çok çok seviyorum bu t-shirtü. Balık burçlular için yapılmış. Gördüğüm an benim o diye hemen almıştım. Ben S beden olduğum için o arkadaki bağlama iplerini sıkıca bağlayınca oluyordu.
M-L beden 15TL

Back