Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecelik ayırtıldı Minikkus adlı kullanıcı tarafından :)gecelik satıldımıııııııııııııııııııııı
gecelik satıldımı kızzzGüncelleme ve yeni kıyafetleri eklemeyi düşünüyorum. Ama c.tesi-pazar günü.
uff almazsa haber virrrrrrrrrrrrrrGecelik ayırtıldı Minikkus adlı kullanıcı tarafından :)
Oluruff almazsa haber virrrrrrrrrrrrrr
KIZ ALLAH SENİ NAPMASINNN çabuk karar ver yoksa ben alacammmmBen de çok beğendim konuyu takip ediyorum yanina ekleyecek birşeyler bulup birlikte almak için bekleme deyim
Gecelik için karar verdim de yenilerin eklenmesini bekliyorum bana değil konu sahibine soyle :))KIZ ALLAH SENİ NAPMASINNN çabuk karar ver yoksa ben alacammmm![]()
![]()
kürk mantolu Madonna ve pucca nın kitabı duruyor mu?ayrıca pembe geceliği ayırtanlar almazsa, talibim:))Yorumları okuyunca,hele ki aldıklarından memnun olanları görünce çok mutlu oldum. Çünkü her ne olursa olsun ben kilomu,boyumu ve her şeyi açıklıyorum ki size tam uysun. Bir de tertemiz,yırtığı olmayan şeyler eklemeye çalışıyorum. Birikmiş yazlıklarım var ama onlar bayadır beklediği için yıkayıp ütülemeden fotoğraflarını paylaşmak istemiyorum. Hani yıkarken olur da kıyafetlerin renkleri birbirine geçer,ütü yaparken yakarım (her türlü ihtimali göz önünde bulunduruyorum) ki sonra üzülmeyelim. Ben alışverişin mutluluk vermesini istiyorum. O yüzden ya yarın ya da pazar günü bir güzel hepsini paykaşmaya çalışacağım :)
Ayrıca güncelleme ve ayırtılmış olanlar var. Merak etmeyin,ilk özelden veya burdan yazana ayırmaya çalışıyorum :) Özelden cevap veremesem de geç cevap yazsam da okuyorum ve not alıyorum. Çoook öpüyorum ! :)
Buna inanıyorum bana huzur getirmesi dileğiyle inşallah...Çok sevindim :) O montun çok şirin bir hikayesi vardı. 2012 yılında Ataşehir'deki Optimum Avm'deki Koton mağazasında geziyorduk eşimle. Ben bu montu beğenmiştim ama elimizde az paramız kalmıştı. Mağazadan çıkarken eşim görüp göstermişti ve ben de inanılmaz beğenmiştim. Alamayız diye düşünmüştüm eşim de bir dene demişti. S bedenini 36 yazanı denemiştim. Ama içinde kaybolmuştum. 34 bedeni giydim tam oldu. Oradaki çalışanlara sorduk kalıbı büyük bu serinin dedi. Tamam deyip çıkıyorduk,eşim ''boşver, bu aylık faturayı ödemeyiz gelecek ay iki faturayı öderiz. Sana çok yakıştırdım'' dedi. O montu hep güzel zamanlarda giydim. Yılbaşında,bayramlarda,mutlu tüm güzel zamanlarda. Ve çoğu fotoğrafımda bulunuyor. Her giydiğimde de mutlu hissettim :) Çünkü tek bir olumsuz günümde giymedim onu. Sana da şans,aşk,sağlık getirmesini diliyorum :) Mutlu günlerde kullan inşallah :)