PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

IMG_1732.jpg
IMG_1733.jpg

Mart ayını çok seviyorum. Çünkü hem benim hem de eşimin doğum günleri Mart'ta. Aylardan Mart,cafede en yakın arkadaşla buluşma var. Ama arkadaşımızın canı çok sıkkın. Yanımızda onu motive edecek kitabımızı da alıp,biraz dedikodu da yapmak için laptopu alıp çıkıyoruz :)

Kot üst S beden 15TL
Çiçekli üst,Bershka S beden 5TL
Kitap 5TL

IMG_1729.jpg

Sadece kendimize ayırdığımız gün olduğunu düşünün. Yumuşak,yünlü gibi tayt giyip altına ev botları geçirin. Koton'un yumuşak bluzu üstünüze de giyerseniz. Üşenmeyip sıcak ta kahve :) Kitap ta hazır.
Koton bluz 10TL
Kitap 5tl

IMG_1735.jpg
IMG_1736.jpg

Her kadın hem çocuksu hem kadınsıdır bence. Ne sexylikten vazgeçilir ne de Hello Kitty'lerden :) Loya'dan almıştım ama sanırım denemek için bir kere giydim. S-M hatta L bedene de uygundur. 5TL.
Kitap 5TL
Defter 5TL

IMG_1647.JPG
IMG_1650.JPG

Şapka Loya'dan 5TL
Foto albümler English Home'dan alındı. Tanesi 5TL

(Koton Çanta satılık değildir)

IMG_1730.jpg

Renkli bir kişiliğim var ve yazı çok seviyorum diyorsanız da üstler tanesi 5TL.

Sanırım bu kadar. En azından bu haftalık bu kadar :) Yarın kargo günü. Lütfen geceye kadar beğendiklerinizi yazın. Herkese mutluluk ve şans getirsin :) Kıyafetleri doğru kombinlerseniz,hem tarzınız olur hem de pozitif enerjiniz olur. Çoook öpüyorumm!

Cnm tam bunlar yeter aliyorum diorum yeni seyler atiyosun bayiliyorum kimseye bisey birakmiycam yarina kadar hepsini ben alcam :)

Eki Görüntüle 1387947

Şöyle kombinler yapmayı çok seviyorum. Bluz olarak ta kullanılabilir. Tunik şeklinde de kullanılabilir. Altına tayt giyilebilir. Haftasonu kız kıza ev buluşmasına gidelim böyle :) Tunik 5TL
Kitabı şiddetle tavsiye ederim,başta sıkıcı gibi ama sonra merak uyandırıyor. Filmini çok sıkıcı bulmuşumdur. Kitap 5TL.
Çanta 15TL.
(Laptop satılık değildir,dekor amaçlıdır)
Bluzuda istiyorum kotuda cnm

Bluzuda istiyorum kotuda cnm
:D Bu haftalık bu kadar ama gerçekten. Şimdi toparlıyorum,kafamız karışmasın diye :)
Mavi Bluz 5TL
IMG_1630.jpg

Çiçekli bluz 10TL
IMG_1617.jpg

Kırmızı çiçekli çanta 5TL
IMG_1620.jpg

XS etek 5TL
IMG_1612.jpg

Tunik 5TL
IMG_1722.JPG

Bershka Pantolon 10tl

IMG_1724.jpg

Toplam 35TL tutuyor. Kargo da ptt,alıcı ödemeli.

Ayy yanlış hesapladım 40tl tutuyor toplamda pantolonu unuttum sanırım :) 40tl tutuyor canım.

Senem Sinem adlı kullanıcımız :
Mavi bluz,bej tunik/bluz,çiçekli Koton bluz,XS mini kot etek,kırmızı çiçekli çanta,Bershka kot pantolon aldı. Hediye olarak Essence ruj da koydum.

Tuuba8822 adlı kullanıcımız:
Kot ceket ve çiçekli askılı üst aldı. Hediye olarak Essence dudak nemlendiricisi koydum. (İki kullanıcı tek kargoya ürünlerin konulmasını istedi. Kargo hazır şekilde bekliyor. Paranın hesabıma yatırılmasını bekliyorum ^.^ )

Narinkızım adlı kullanıcı Koton mont ve The Balm Ruju istedi ayırdım. Ancak daha tam konuşmadık.

Minikkus ta pembe geceliği istedi,onu da ayırdım :)

Umarım güzel alışveriş olur :)

Kargo ile ilgili açıklama yapmak istiyorum. 80TL ve üzeri alışveriş olursa kargoyu karşılayabilirim. Ancak yürüyüş bandının nakliye masrafı alıcıya aittir. Ayrıca herhangi bir hediye de veremicem bundan sonra. Çünkü zaten ucuza satıyorum sattıklarımı. 300TL lik saati 3 kere taktım 70TLye satıyorum. 70TL lik çantamı 15-20tl ye satıyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Back