PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Günaydın kızlar :) Bugün kargo günüü. Saat 1-2 ye kadar en geç kargolar yollanacak. Ayrıca pembe üstün bedeni S. Ama baya baya yapışık bir üst.
Satılmamış olanları listeleyeyim:

Koton'dan yumuşacık,asimetrik kesim bluz S-M beden-10tl

Çiçekli,dantelli üst Bershka S-M beden-5TL

Orjinal Just Cavalli Saat 70tl
İki bilezik birlikte 2TL

YouStar Maskara 10TL

Üstler 5'er TL.

Çanta 15TL

Çanta 10TL

Gömlek S-M beden 10TL
Ayıcık 15TL

Kızlar :) Şimdi kargoları yollamak için çıkıyorum.
Senem Sinem ve kuzeni Tuuba8822 adlı üyeler dün hesaba parayı yatırdılar. İki kargoyu birleştirip tek adrese gönderiyorum. Kargo alıcıya ait şeklinde gönderiyorum. Mutlu günlerde kullanın :)

Narinkizim adlı üyemiz de bugün hesaba mont ve the balm rujun ücretini yatırdı. Ve onun kargosunu da hazırladım,alıcı ödemeli gönderiyorum. Güzel günlerde kullansın :)

Ayrıca söylemem gerek mi bilmiyorum ama iade kabul etmiyorum. Sonuçta kendim kullanıp ta sonra sattığım kıyafetler. Kargolar ptt ile gönderilmektedir. Takip numaralarını eve gelir gelmez göndericem.

Çoook öpüyorumm !

Kargolar yollandı kızlar :) Eve şimdi gelebildim. Ayrıca takip fişlerin fotoğraflarını da özelden yolladım.

Paketim geldi muhtesem tertemiz mis gibi herkes gonul rahatligiyla alisveris yapabilir bayildim tessekkurler cnm :*

Bu ürünlerine s beden yazmışsın bende s beden diye aldm ama elime geçtiğinde m bedendi ben çok zayıfım m beden olduğunu yazsaydın kesinlikle almazdm mon tfazlasıyla geniş geldi bana iade almıyorum demişsin canım ama o zaman bedenini doğru yazıcaksn gerçekten hayal kırıklığına uğradım iade almıyorum diyceksen o zaman ürünlerin bedeninini defosunu herşeyini yazmalısın s ve m beden arasında çok fark olmayabilir ama ben 44 kiloyum benim için çok fark var

Ben 1.58 boyunda 39-40 kiloyum. Bershka'nın kıyafetlerinin bedenleri küçük oluyor diye bildiğim için almıştım. Ama M bedeni bile beni sıkıyor. Yapış yapış oluyor o üst bana. Bu yüzden S beden yazdım. Üstüne de birkaç kez yıkayınca iyice küçüldü. S bedende olması gerek. Senden bunu duyunca,sana olmayınca çok şaşırdım. Kıyafetlerimi ben bayadır kullanıyor(bazı belirttiğim kıyafetlerim dışında) ve tertemiz kullanıyorum. Zamanla küçülüyorlar. Ben bu kadar bir deri bir kemik biri olduğum halde küçük gelen o iki kıyafet benden kaç kilo fazla olduğun halde sana nasıl bol gelebiliyor anlamıyorum ve üzüldüm. Hele ki ceket? İçine incecik bir tshir ve sütyen dışında bir şey giyemediğim için sattım onu.

Fakat şu konuda da haklısın,''Ürün M beden ama S beden gibi küçük,yıkayınca küçüldü'' açıklaması yapmalıydım. Fakat bu kesinlikle iade almam için bir sebep değil. O iki ürün de M bedende değil çünkü. 39-40 kiloyum,ötesi yok.

Ayrıca da lütfen benimle ''bana iade almıyorum demişsin canım ama o zaman bedenini doğru yazıcaksn'' gibi emir kipleriyle konuşma. ''YAZMALIYDIN,YAZMALISIN,YAZABİLİRDİN,'' diyebilirsin. Rica ediyorum bu konuda. Bedenin sana uymamasına üzüldüm ama beden kesinlikle S beden. ''M bedendi ama yıkadıkça S beden kadar küçüldü'' açıklaması yazmadığım için de özür dilerim. Bundan sonra etiketlerin de fotoğrafını çekip,yazıp ama S beden olan bana ancak uyuyor gibi açıklamalar yazarım.

Paketim geldi muhtesem tertemiz mis gibi herkes gonul rahatligiyla alisveris yapabilir bayildim tessekkurler cnm :*

Kargonun sapasağlam ulaşmasına sevindim :) Güle güle kullan. Ayrıca peluş Tiger için kargoya sordum ama ordaki kız görmeden tam fiyat söyleyemem,bir şey diyemem dedi. Aşırı sıra vardı,çok kalabalıktı. Fiyat bilgisi alamadım.

Canım benim için senin 40 kilo olman önemli değil ceketin bana büyük olması ayrıca ben sana emir vermiyprum yapman gereken şeyi yazıyorum ben iade edicek diyilim zaten uğraşamam dediğim gibi anlatmak istediğim iade almıyorum diyebilmen için ürünlerinin bedenini yanlış yazmaman gerekiyo ben şuan 20 tl mi çöpe atmış oluyorum ayrıca 40 kilo olup bu ceketinde sana olmasına gerçekten şaşırdım ama senin ürünlerinin hepsi m beden kuzenime gelenlerde öle ama sen onlarada s yazmışsın garip olan bu neyse uzatmak istemiyorum ürünler temizdi güzel kullanılmıştı ama keşke m beden olduğunu yazsaydın emin ol almazdm sana ii satışlar

Kızlar çantayı komşum beğendi ve satıldı.

English Home'dan 2 foto albümü tanesi 5TL

Canım arkadasım koton montum dün geldi internetim olmadığı için dün yazamadım seni de telefonda rahatsız etmek istemedim sana cok ama cok teşekkur ediyorum emin ol ürünü çok temiz kullanmıssın arkadaşlarım bile bayıldı ".... Çok fittt olduğunu " söylediler çunku buradan nilay- ilker bir diğer nick i ile hayata- devam dan deri mont takaslamıstım ama bana yırtık delik deşik giyilmeyecek bir şey yollamıstı ve emin ol kargo gelene kadar endişeyle beklemiştim çok ama çok teşekkur ediyorum.bu arada benım mont 34 beden ama kalıbı s yanı 36 eger sen oraya xs yazsaydın bana olmazdı cünkü kalıbı s beden 34 yazsa bile

Çok sevindim :) O montun çok şirin bir hikayesi vardı. 2012 yılında Ataşehir'deki Optimum Avm'deki Koton mağazasında geziyorduk eşimle. Ben bu montu beğenmiştim ama elimizde az paramız kalmıştı. Mağazadan çıkarken eşim görüp göstermişti ve ben de inanılmaz beğenmiştim. Alamayız diye düşünmüştüm eşim de bir dene demişti. S bedenini 36 yazanı denemiştim. Ama içinde kaybolmuştum. 34 bedeni giydim tam oldu. Oradaki çalışanlara sorduk kalıbı büyük bu serinin dedi. Tamam deyip çıkıyorduk,eşim ''boşver, bu aylık faturayı ödemeyiz gelecek ay iki faturayı öderiz. Sana çok yakıştırdım'' dedi. O montu hep güzel zamanlarda giydim. Yılbaşında,bayramlarda,mutlu tüm güzel zamanlarda. Ve çoğu fotoğrafımda bulunuyor. Her giydiğimde de mutlu hissettim :) Çünkü tek bir olumsuz günümde giymedim onu. Sana da şans,aşk,sağlık getirmesini diliyorum :) Mutlu günlerde kullan inşallah :)

cnm takas düşünür müsün foto albümleriyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…