Pembe askılı body duruyor mu?
Bedeni nedir?
Evet bundan bahsediyorum bedeni nedir?
Cuma ya da cumartesi günü yeni kıyafetler eklemeyi düşünüyorum. Bir yazlıkları karıştırmam gerek. Belki orda beğendiğin bir şeyler olur :)Ürünlerinizi beğenip alamadan satılmış hepsi..
Eki Görüntüle 1391564 Bu ürünlerine s beden yazmışsın bende s beden diye aldm ama elime geçtiğinde m bedendi ben çok zayıfım m beden olduğunu yazsaydın kesinlikle almazdm mon tfazlasıyla geniş geldi bana iade almıyorum demişsin canım ama o zaman bedenini doğru yazıcaksn gerçekten hayal kırıklığına uğradım iade almıyorum diyceksen o zaman ürünlerin bedeninini defosunu herşeyini yazmalısın s ve m beden arasında çok fark olmayabilir ama ben 44 kiloyum benim için çok fark var
Paketim geldi muhtesem tertemiz mis gibi herkes gonul rahatligiyla alisveris yapabilir bayildim tessekkurler cnm :*
Canım benim için senin 40 kilo olman önemli değil ceketin bana büyük olması ayrıca ben sana emir vermiyprum yapman gereken şeyi yazıyorum ben iade edicek diyilim zaten uğraşamam dediğim gibi anlatmak istediğim iade almıyorum diyebilmen için ürünlerinin bedenini yanlış yazmaman gerekiyo ben şuan 20 tl mi çöpe atmış oluyorum ayrıca 40 kilo olup bu ceketinde sana olmasına gerçekten şaşırdım ama senin ürünlerinin hepsi m beden kuzenime gelenlerde öle ama sen onlarada s yazmışsın garip olan bu neyse uzatmak istemiyorum ürünler temizdi güzel kullanılmıştı ama keşke m beden olduğunu yazsaydın emin ol almazdm sana ii satışlarBen 1.58 boyunda 39-40 kiloyum. Bershka'nın kıyafetlerinin bedenleri küçük oluyor diye bildiğim için almıştım. Ama M bedeni bile beni sıkıyor. Yapış yapış oluyor o üst bana. Bu yüzden S beden yazdım. Üstüne de birkaç kez yıkayınca iyice küçüldü. S bedende olması gerek. Senden bunu duyunca,sana olmayınca çok şaşırdım. Kıyafetlerimi ben bayadır kullanıyor(bazı belirttiğim kıyafetlerim dışında) ve tertemiz kullanıyorum. Zamanla küçülüyorlar. Ben bu kadar bir deri bir kemik biri olduğum halde küçük gelen o iki kıyafet benden kaç kilo fazla olduğun halde sana nasıl bol gelebiliyor anlamıyorum ve üzüldüm. Hele ki ceket? İçine incecik bir tshir ve sütyen dışında bir şey giyemediğim için sattım onu.
Fakat şu konuda da haklısın,''Ürün M beden ama S beden gibi küçük,yıkayınca küçüldü'' açıklaması yapmalıydım. Fakat bu kesinlikle iade almam için bir sebep değil. O iki ürün de M bedende değil çünkü. 39-40 kiloyum,ötesi yok.
Ayrıca da lütfen benimle ''bana iade almıyorum demişsin canım ama o zaman bedenini doğru yazıcaksn'' gibi emir kipleriyle konuşma. ''YAZMALIYDIN,YAZMALISIN,YAZABİLİRDİN,'' diyebilirsin. Rica ediyorum bu konuda. Bedenin sana uymamasına üzüldüm ama beden kesinlikle S beden. ''M bedendi ama yıkadıkça S beden kadar küçüldü'' açıklaması yazmadığım için de özür dilerim. Bundan sonra etiketlerin de fotoğrafını çekip,yazıp ama S beden olan bana ancak uyuyor gibi açıklamalar yazarım.
Canım arkadasım koton montum dün geldi internetim olmadığı için dün yazamadım seni de telefonda rahatsız etmek istemedim sana cok ama cok teşekkur ediyorum emin ol ürünü çok temiz kullanmıssın arkadaşlarım bile bayıldı ".... Çok fittt olduğunu " söylediler çunku buradan nilay- ilker bir diğer nick i ile hayata- devam dan deri mont takaslamıstım ama bana yırtık delik deşik giyilmeyecek bir şey yollamıstı ve emin ol kargo gelene kadar endişeyle beklemiştim çok ama çok teşekkur ediyorum.bu arada benım mont 34 beden ama kalıbı s yanı 36 eger sen oraya xs yazsaydın bana olmazdı cünkü kalıbı s beden 34 yazsa bile
Maalesef,takas düşünmüyorum :)cnm takas düşünür müsün foto albümleriyleeee
gecelik satıldımııııııııııııııııııııııMaalesef,takas düşünmüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?