PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Ödemeyi nasıl yapıyoruz pek bilmiyorum da :(

Ödemeyi nasıl yapıyoruz pek bilmiyorum da :KK43:
Hesabıma yatırabilirsiniz ya da havale. İStanbul Anadolu Yakası'ndaysanız ve boş günümdeysem elden verebilirim :) Ptt ile yollarım size. Kargo tutarı en fazla 7tl olur büyük ihtimal,size bunu da bildiririm. Takip numarasını da bildiririm. Benim tercihim bu :) Burda grafik tableti bu şekilde sattım. Hanımefendi hesabıma parayı yatırdığına dair mesaj yazdı ben de hemen kargoya verdim. Sorunsuz ulaştı :) Çok ta mutlu olduk ikimiz de :)

çanta çok güzelmiş, yokluk zamanıma denk geldin bu ay yaa: )))
neyse nasipten öte yol gitmez, takipteyim yine çok hoşuma giden bişeyler olursa öbür aya yine talip olurum: )))
iyi satışlar: )

çanta çok güzelmiş, yokluk zamanıma denk geldin bu ay yaa: )))
neyse nasipten öte yol gitmez, takipteyim yine çok hoşuma giden bişeyler olursa öbür aya yine talip olurum: )))
iyi satışlar: )
:) Çok teşekkür ederim. İşte hepimizin aklında almak istediği şeyler var. Ben bir yandan telefonumu düşürüp parçaladım ve istediğim telefon için bir şeyler yapmak istiyorum. Diğer yandan Koton'da birkaç parça beğendim. Hepsi bi arada olmuyor. İnşallah hepimiz istediğimiz güzel şeylere kavuşuruz :)

:) Çok teşekkür ederim. İşte hepimizin aklında almak istediği şeyler var. Ben bir yandan telefonumu düşürüp parçaladım ve istediğim telefon için bir şeyler yapmak istiyorum. Diğer yandan Koton'da birkaç parça beğendim. Hepsi bi arada olmuyor. İnşallah hepimiz istediğimiz güzel şeylere kavuşuruz :)

amin inş canım: )
dediğin gibi sıraya koymak durumundayız isteklerimizi: ))))
bazende öyle sıkışıyorsunki çok beğensende böyle ancak bakıyosun: )
nasip bakalım, ve dediğin gibi sıra: ))

IMG_1620.jpg

IMG_1621.jpg

Yaz için severek kullandığım şirin çanta :) Özellikle beyaz yada tek renk elbiseyle kullanıldığında çok hoş duruyordu. Ve tabi ki kocaman bir şapkayla.

iki çantayı ve son resimdeki eteqi almak istemiştim. fiyatta uyqunluk yaparsanız tabi. ilk defa bedenimde birşeyler bulabildim.

iki çantayı ve son resimdeki eteqi almak istemiştim. fiyatta uyqunluk yaparsanız tabi. ilk defa bedenimde birşeyler bulabildim.
Fiyatta herhangi bir değişiklik yapamıyorum,lütfen affedersin :) Çünkü bana göre düşük fiyat zaten.
Kargo da alıcıya aittir. Ama alınan şeyler çok olursa ben karşılayabilirim :)

Günaydın kızlar :) Koton mont ayırtılmıştır :)
IMG_1604.jpg

Bir de yeni şeyler paylaşayım dedim :)
IMG_1622.jpg

IMG_1630.jpg

IMG_1628.jpg

Mont ayırtıldı. Kot etek için de cevap bekliyorum.
Bluz 5 Tl
Çanta 15tl (Çanta maalesef orjinal değildir. Yine de ayıla bayıla kullandım. Tertemizdir )

IMG_1641.jpg
IMG_1642.jpg

English Home'dan 2 kişilik pike. En fazla 3 kere kullanıldı. 20tl.

IMG_1624.jpg

Gece dışarı çıkarken ya da makyaj çantası olarak ta kullanabileceğiniz çanta,10tl.

IMG_1652.jpg

S-M bedendeki gömlek 10 tl
IMG_1638.jpg
IMG_1639.jpg

Ayıcık 15tl :)

Beyaz canta hala satilik mi ben talibim :)
ve deri mi kumas filan mi bu canta öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
IMG_1646.jpg

Günaydın kızlar :) Yarına kadar elimde satmayı düşündüğüm tüm kıyafetleri koymayı düşünüyorum. O yüzden almak istediklerinizi yazmakta acele etmeyin olur mu? Ayrıca ancak p.tesi kargoya verebilirim. Çünkü bu haftasonu koşturmalı benim için,evde misafirler var. Bir iki saat bulup önceden yüklediğim resimleri yüklüyorum :) Kontrol etmek için arada bir girip bakmaya çalışırım.

Çiçekli askılı kıyafet Bershka,S beden. M yazıyor ama S gibi küçük. 5TL
Şapka Loya'dan 5TL
Çanta (ince deri gibi) 15TL
Kitap (Pucca'nın ilk kitabı) 5TL
Hello Kitty defter de isteyen olursa satabilirim,yeni hiç kullanılmadı :)

Bu arada,
Mavi bluz,çiçekli bluz,kırmızı çiçekli çanta,kot etek ayırtılmıştır :) Ve Koton mont.

Back