Maalesef,aklımda almak istediğim birkaç parça var Kotondan. Bu yüzden takas düşünmüyorum :)canım beyaz çantayı takas düşünür müsün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef,aklımda almak istediğim birkaç parça var Kotondan. Bu yüzden takas düşünmüyorum :)canım beyaz çantayı takas düşünür müsün?
tamam cnmMaalesef,aklımda almak istediğim birkaç parça var Kotondan. Bu yüzden takas düşünmüyorum :)
Hesabıma yatırabilirsiniz ya da havale. İStanbul Anadolu Yakası'ndaysanız ve boş günümdeysem elden verebilirim :) Ptt ile yollarım size. Kargo tutarı en fazla 7tl olur büyük ihtimal,size bunu da bildiririm. Takip numarasını da bildiririm. Benim tercihim bu :) Burda grafik tableti bu şekilde sattım. Hanımefendi hesabıma parayı yatırdığına dair mesaj yazdı ben de hemen kargoya verdim. Sorunsuz ulaştı :) Çok ta mutlu olduk ikimiz de :)Ödemeyi nasıl yapıyoruz pek bilmiyorum da![]()
:) Çok teşekkür ederim. İşte hepimizin aklında almak istediği şeyler var. Ben bir yandan telefonumu düşürüp parçaladım ve istediğim telefon için bir şeyler yapmak istiyorum. Diğer yandan Koton'da birkaç parça beğendim. Hepsi bi arada olmuyor. İnşallah hepimiz istediğimiz güzel şeylere kavuşuruz :)çanta çok güzelmiş, yokluk zamanıma denk geldin bu ay yaa: )))
neyse nasipten öte yol gitmez, takipteyim yine çok hoşuma giden bişeyler olursa öbür aya yine talip olurum: )))
iyi satışlar: )
:) Çok teşekkür ederim. İşte hepimizin aklında almak istediği şeyler var. Ben bir yandan telefonumu düşürüp parçaladım ve istediğim telefon için bir şeyler yapmak istiyorum. Diğer yandan Koton'da birkaç parça beğendim. Hepsi bi arada olmuyor. İnşallah hepimiz istediğimiz güzel şeylere kavuşuruz :)
Fiyatta herhangi bir değişiklik yapamıyorum,lütfen affedersin :) Çünkü bana göre düşük fiyat zaten.iki çantayı ve son resimdeki eteqi almak istemiştim. fiyatta uyqunluk yaparsanız tabi. ilk defa bedenimde birşeyler bulabildim.
Bunlari istiyorummmmEki Görüntüle 1384481
Şapkayı Loya'dan almıştım. 5tl
Etek 5Tl
Yarasa kol çiçekli bluz Koton 10tl
Çanta 5tl
The Balm Paleti satılık değildir.
Bide bu etegi istiyorum canimEki Görüntüle 1384554
Eki Görüntüle 1384555
Koton marka,asimetrik kesim bluz S-M beden 10tl
Etek XS beden,5 TL
Maalesef o satıldı. Komşum aldı :) Affedersin yazamadım bunu.Beyaz canta hala satilik mi ben talibim :)
ve deri mi kumas filan mi bu canta öğrenebilir miyim?