PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Evet canım,onları sana ayırdım :) Yalnız ikinci S beden etekte leke fark ettim. Yıkamaya koycam,çıkmazsa iptal ederim :) Senin siparişin:
Çiçekli koton bluz-10TL
Çiçekli kırmızı çanta 5TL
XS beden etek -5TL
Mavi Bluz-5TL

İkinci etek te 5TL ama durumu daha belli değil.

IMG_1653.jpg
IMG_1654.jpg
IMG_1655.jpg
IMG_1657.jpg
IMG_1659.jpg
IMG_1662.jpg

İki bileklik 2tl
Kolyeler 2'şer TL
Saat Just Cavalli,orjinaldir Normal fiyatı 300 ama ben 3-4 kere taktım 70TL. Kollarım çok zayıf olduğu için bana yakışmıyor :(

IMG_1681.jpg
IMG_1682.jpg

Denemek için bir kere sürmüşlüğüm var. 2TL

IMG_1675.jpg
IMG_1676.jpg

Yves Rocher Eye-Liner (Hafif simli,siyah renginde) 5TL

IMG_1677.jpg
IMG_1678.jpg
IMG_1680.jpg

IMG_1711.jpg

En fazla 4 kere sürmüşlüğüm var. Normalde The Balm'ın tüm rujlarını almayı planlıyordum ama hevesim kaçtı. Far paletlerine takmış durumdayım. 5Tl.

IMG_1672.jpg
IMG_1673.jpg
IMG_1710.jpg

3-4 kere sürdüm. 5TL
IMG_1684.jpg
IMG_1704.jpg

Çok belli olmasa da sol tarafta sürülmüş hali. Topaklanma gibi olmuyor. Çok ta seviyorum ama eşimin annesi Almanya'dan Douglas'tan 3-4 tane aldı. Bana da 2 tane verdi. Birini 10TL'ye satıyorum. 2 kere sürmüşümdür en fazla.

Kızlar Ptt kargoda kaybolan paketler oluyormuş,internette şikayetler var. Açıkçası korktum bu konuda. Ben takip numarasını alırım,alışveriş yapana da bu numarayı veririm. Ama kaybolursa kesinlikle beni suçlamayın olur mu? Normalde diğer kargo şirketiyle yolladım kaç tane paketi. Endişeleniyorum,alışveriş çünkü insanlara mutluluk vermeli :)

Canım merak etme biz ve çoğunluk olarak kk üyeleri hep ptt kargoyu seçiyoruz bence çok güvenilir fiyat açısındanda çok uygun hiç öle bi terslik yaşamadm yaşayanıda duymadım bence sende satışlarında ptt kargoyu seçmelisin :)

Canım merak etme biz ve çoğunluk olarak kk üyeleri hep ptt kargoyu seçiyoruz bence çok güvenilir fiyat açısındanda çok uygun hiç öle bi terslik yaşamadm yaşayanıda duymadım bence sende satışlarında ptt kargoyu seçmelisin :)
Yaa :) Çok teşekkür ederim. Strese girmiştim ben de internetteki yazılanları okuyunca. Daha önce diğer kargo şirketleriyle yolladığım için hiç bilmiyordum. Üstümden yük kalktı şu anda :)

Merhaba;
The balm hangi rujları var?
Bir tek bu ruju var. Normalde almayı düşünmüştüm ama almadım. Çünkü far paletlerine taktım bu sefer de :) Ayrıca üstte fotoğrafı olan ruj,dudakları hafif dolgunlaştırıyor. İçinde mentol bir şey var sanırım,ferahlık hissediyorsun sürdüğünde.

Bir tek bu ruju var. Normalde almayı düşünmüştüm ama almadım. Çünkü far paletlerine taktım bu sefer de :) Ayrıca üstte fotoğrafı olan ruj,dudakları hafif dolgunlaştırıyor. İçinde mentol bir şey var sanırım,ferahlık hissediyorsun sürdüğünde.

Hangi rengi

IMG_1722.JPG

Şöyle kombinler yapmayı çok seviyorum. Bluz olarak ta kullanılabilir. Tunik şeklinde de kullanılabilir. Altına tayt giyilebilir. Haftasonu kız kıza ev buluşmasına gidelim böyle :) Tunik 5TL
Kitabı şiddetle tavsiye ederim,başta sıkıcı gibi ama sonra merak uyandırıyor. Filmini çok sıkıcı bulmuşumdur. Kitap 5TL.
Çanta 15TL.
(Laptop satılık değildir,dekor amaçlıdır)

IMG_1726.jpg

Mevsimlerden ilkbahar,Mart'ın son haftası. Ilık bir haftasonu,güneşli. Sevgiliyle buluşmaya gidiliyor. Tabi ki üstüne ince bir yelek alınır.
Askılı üst Bershka,S beden 5TL
Pantolon Bershka 28-27 beden 10 TL
Kitap 5TL (Bayıldım kitaba. Bu kitabın iki devam serisi de varmış,bunu da söylemiş olayım)
IMG_1724.jpg
IMG_1728.jpg

Back