- 29 Kasım 2014
- 232
- 60
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa :) Çok teşekkür ederim. Strese girmiştim ben de internetteki yazılanları okuyunca. Daha önce diğer kargo şirketleriyle yolladığım için hiç bilmiyordum. Üstümden yük kalktı şu anda :)Canım merak etme biz ve çoğunluk olarak kk üyeleri hep ptt kargoyu seçiyoruz bence çok güvenilir fiyat açısındanda çok uygun hiç öle bi terslik yaşamadm yaşayanıda duymadım bence sende satışlarında ptt kargoyu seçmelisin :)
Bir tek bu ruju var. Normalde almayı düşünmüştüm ama almadım. Çünkü far paletlerine taktım bu sefer de :) Ayrıca üstte fotoğrafı olan ruj,dudakları hafif dolgunlaştırıyor. İçinde mentol bir şey var sanırım,ferahlık hissediyorsun sürdüğünde.Merhaba;
The balm hangi rujları var?
Maalesef o satıldı. Komşum aldı :) Affedersin yazamadım bunu.
Bir tek bu ruju var. Normalde almayı düşünmüştüm ama almadım. Çünkü far paletlerine taktım bu sefer de :) Ayrıca üstte fotoğrafı olan ruj,dudakları hafif dolgunlaştırıyor. İçinde mentol bir şey var sanırım,ferahlık hissediyorsun sürdüğünde.
Hangi rengi
Eki Görüntüle 1387357 Eki Görüntüle 1387358
Ima Goodkisser adlı ruju var. Zaten paylaşmıştım. Yukarda gördüğün renk. Bu rujdan var.
Merhaba bu ruj simli mi mat mı?Eki Görüntüle 1387357 Eki Görüntüle 1387358
Ima Goodkisser adlı ruju var. Zaten paylaşmıştım. Yukarda gördüğün renk. Bu rujdan var.
Varla yok arasında ışıltısı var. Pek simli değil.Merhaba bu ruj simli mi mat mı?
Başka ekleyeceğiniz ürünler var mı?Varla yok arasında ışıltısı var. Pek simli değil.
Kozmetik kategorisinde başka bir şey paylaşmayacağım. Ama birkaç kombinim daha var :)Başka ekleyeceğiniz ürünler var mı?