Sonuclar su anda. Iyi gibi gozeneklerim kuculdu .Cildimde canlilik ve isilti var kirisikliklarda fazla fark yok .Goz altlarimdaki morluklar gozle gorulur derecede acildi simdilik bu kadar canim ben yine devam ederim 2 .seansi yaptirinca
Merhabalar, ben araniza yeni katildim bugün 1 hafta oldu prp yaptirali ve 400 lira verdim ,seansina kas arasinda ve alnimda kirisikliklar var ve bu beni rahatsiz ediyordu dr. Nispeten kirisikligin acilacagini ve lekelerimin kalmayacagini soyledi 3 hafta sonra etkisini gosyerecekmis ve en az ,3 seans yaptirmaliymisim ilk hafta da gözalti morluklarinin acildigini ve lekelerimde acilma fark ettim bakalim bekleyip gorucem sonuclarini .
merhaba nerede yaptirdiniz
PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler bu başlık altında toplanalım .
evet yapılıyor. Ancak her yerde yaptırmamanı tavsıye ederım. Prp kan ayrıstırma cıhazının kalıtesınden derma roller markasına kadar dogru bı yer olsun. ben aylarca arastırıp oyle gıttım bı doktora. ve sonuc ınanılmaz.. eger hala yaptırmayı dusunuyorsan telefonunu falan ıletırım sana .. bı de tabı ıstanbuldaysan
selam benim bir arkadaşım yaptırdı.gerçekten muhteşem birşey.cildi hem toparlıyor , hem parlaklık kazandırıyor.hatta altın iğne tedavisi ile birlikte yaptırdı.ciltteki çizgileri tamamen yok oldu.ameliyatsız yüz germe tekniği bence muhteşem birşey
merhaba ,
ben biraz aratırmacı gazateci gibi bir tipimdir:) bir burun yaptırmıstım ankarada gezmedigim doktor kalmamıstı:) ilgili arkadaslar girip bakabilirler yorumlarıma neyse ama sunu belirteyim kimseye foto atmıyorum bıktım çünkü:)
esas konumuza gelelim prp baya arastırdım ve türkiyede iki tane kitin iyi oldugunu duydum1.regen kiti 2.tray life diye bir kit
ama ben regen kitine taktım çünkü bu kit sayesinde prp yaygınlastı..
fiyat aralıgı söyle
özel bir hastane ismi B ile baslıyor 300 tl tray life kiti
3 tane dermotoloji uzmanına gittim 1 tanesi zorla 450 tl dedi digerleri 500 tl dedi seans ücreti.
onep plastıge sordum orası 750 tl diyor seansı ama ben eski hastaları oldugum icin daha uygun olabilirmis...ama genede 500 den az asla olmaz!!!
hakan erbil e gittim bugun o ise 500 tl dedi seansına...regen kiti kullanıyor
bu arada hakan bey bana botoks önerdi ama ben botoks istemiyorum...
simdi baya kararsız kaldım hangi doktora yaptırmalı hakanbey tecrübeli gibi geldi bana 20 yıllık doktor onun hakkında bilgisi olan var mı?
birde redensitiy 2 sordum bu dermotoloji uzmanlarına 700-800 arası fiyat verdiler ama emzirme zamanı olmuyormus!!!
ha birde maya senteye gittik ama oraya yaptırmıcam çünkü 750 tl fiyat veridiler ve randevulu gitmemize ragmen kostur kostur ay randevular karısmıs sizi alamayacagız dediler doktor olmayan bir kadın bilgi verdi ve bu tavır beni kızdırdı!!1ben o kadar taksilere binip cukurambara gideyim onlar randevu karıstırsınlar!!!
birde cukur ambarda fulya tezel vardı cok tatlı bir bayan o da yukardakine benzer fiyatlar söyledi simdi arada kaldım prp yı kime yaptırmalıyım..
aslında ünal hocam burun doktorum ona yaptırmak isterim ama onep bu konuda mesafe olarak uzak kalıyor...
bilemedim ya ne yapmalı?
bu isimler hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 sene önce prp yaptırdım 3 seans yaptırdım seansı 300 tl ye ama mucize bir değişiklik görmedim sadece yüzümün solgunluğu gitti ancak şunu da belirteyim kit falan kullanılmadı sadece kendi kanımdan alınan o sarı sıvı kullanıldı işlemden sonra da yüzüme sürüldü aynı sıvı ve bir gün yüzümü yıkamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ,
ben biraz aratırmacı gazateci gibi bir tipimdir:) bir burun yaptırmıstım ankarada gezmedigim doktor kalmamıstı:) ilgili arkadaslar girip bakabilirler yorumlarıma neyse ama sunu belirteyim kimseye foto atmıyorum bıktım çünkü:)
esas konumuza gelelim prp baya arastırdım ve türkiyede iki tane kitin iyi oldugunu duydum1.regen kiti 2.tray life diye bir kit
ama ben regen kitine taktım çünkü bu kit sayesinde prp yaygınlastı..
fiyat aralıgı söyle
özel bir hastane ismi B ile baslıyor 300 tl tray life kiti
3 tane dermotoloji uzmanına gittim 1 tanesi zorla 450 tl dedi digerleri 500 tl dedi seans ücreti.
onep plastıge sordum orası 750 tl diyor seansı ama ben eski hastaları oldugum icin daha uygun olabilirmis...ama genede 500 den az asla olmaz!!!
hakan erbil e gittim bugun o ise 500 tl dedi seansına...regen kiti kullanıyor
bu arada hakan bey bana botoks önerdi ama ben botoks istemiyorum...
simdi baya kararsız kaldım hangi doktora yaptırmalı hakanbey tecrübeli gibi geldi bana 20 yıllık doktor onun hakkında bilgisi olan var mı?
birde redensitiy 2 sordum bu dermotoloji uzmanlarına 700-800 arası fiyat verdiler ama emzirme zamanı olmuyormus!!!
ha birde maya senteye gittik ama oraya yaptırmıcam çünkü 750 tl fiyat veridiler ve randevulu gitmemize ragmen kostur kostur ay randevular karısmıs sizi alamayacagız dediler doktor olmayan bir kadın bilgi verdi ve bu tavır beni kızdırdı!!1ben o kadar taksilere binip cukurambara gideyim onlar randevu karıstırsınlar!!!
birde cukur ambarda fulya tezel vardı cok tatlı bir bayan o da yukardakine benzer fiyatlar söyledi simdi arada kaldım prp yı kime yaptırmalıyım..
aslında ünal hocam burun doktorum ona yaptırmak isterim ama onep bu konuda mesafe olarak uzak kalıyor...
bilemedim ya ne yapmalı?
bu isimler hakkında bilgisi olan var mı?
tiliciğim, ben de ankaradayım
regen kitin pahalı oldugunu euro ile satıldıgını bana gazi plastikten bir hoca söylemişti
dogrudur 350 tl civarı olabilir, 450-500 tl bence uygun
hakan beyin adını sık duyuyorum başarılı bir isim sanırım
benim tercihim ondan yana olurdu
gidersen kitin resmini cekme sansın olabilir mi kızlar merak ediyor dersen herhalde izin verir diyorum? ya da kaçamak çeksek resmi?
son kullanma tarihi vs kutu uzerınde yer alıyor mu merak ediyorum
Slm 2. Seansı yaptırdım msj yeni gördügüm için cekme sansım olmadı ama bana aman aman etkisini görmedim acaba erken mi yorumum😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kime ve nerede yaptırdınız acaba
ben ıstanbul anadolu yakasında yaptırdım. Ruhi Çakır doktorumun adı . erenköy tarafında. Mediozon
fiyatını öğrenebilir miyim..memnun kaldınız mı..bugün mezoterapiye başladım.doktorum dermatolog..prp yi de sordum.yapıyor ancak yüze enjekte ediyormuş kandan ayrıştırılan trombositi..burdan okuduklarıma göre dermorollerla yapılan daha etkili.doktorunuz bu yöntemi mi uyguluyordu..