PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler ?

Sonuclar su anda. Iyi gibi gozeneklerim kuculdu .Cildimde canlilik ve isilti var kirisikliklarda fazla fark yok .Goz altlarimdaki morluklar gozle gorulur derecede acildi simdilik bu kadar canim ben yine devam ederim 2 .seansi yaptirinca

Saolasın canımcım takıpteyim

merhaba nerede yaptirdiniz

HYALURONİK ASİT VE PRP AYNI ANDA, BİR ARADA yazıyordu regen kıtının sayfasında ikini bir arada yaptıran var mı?

Ikinci seansi yaptirmayi dusunmuyorum pek bir fark goremedim zaman gectikce eskiye dondu cildim

PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler bu başlık altında toplanalım .

merhabalar,
Öncelikle kendimi tanıtayım ben özel bir laboratuvarda Biyolog olarak çalışmaktayım. Önemli bir konuya değinmek istiyorum. Özellikle PRP işlemini yaptıracak olanlar için, az çok bilenler vardır ancak bilmeyenler için belirtmek isterim. PRP yani açılımı Platelet Rich Plasma = Plateletten Zengin Plazma . Yani sizden alınan kanın içinde bulunan Platelet (Trombosit) dediğimiz hücrelerin diğer hücrelerden ayrılması ve konsantrasyon oranını yükseltilerek tekrardan size enjekte etme yöntemidir. yaptıranlar oldu muhakkak çok iyi sonuçlar elde eden de, hiç sonuç alamayan da.. Aslında yan etkisi olmayan bir yöntem sonuç vermemesi de mümkün olmayan bir uygulama, peki nerede hata diyorsanız : Ticaret . PRP yöntemini doktor yapmaz bunu çeşitli firmalar yapmakta, ve her firma aynı protokolü uygulamamakta . PRP Kiti dediğimiz her hastaya tek kullanımlık olarak uygulanan özel santrifüj cihazına sahip bu uygulama çok basit yöntemlerle yapılmaktadır. Lütfen dikkat edin, basit hemogram tüpünde yapılan işlem olmamalı. İnanın laboratuvarda hastadan alınan kanları cihazda santrifüj ettikten sonra kanın sarı dediğimiz kısmı yani plazmasını ayırıyoruz bizde. ve bunun gibi basit bir işlemi pek çok firma yapıp PRP diye satabiliyorlar. Sizde yaptııracağınız doktora mutlaka belirtin bunu. Peki doğru PRP nasıl olur:
1- hemogram tüpünde değil trombositleri gerçekten diğer ayıran özel sistemli kit olmalı.
2- Dünya Sağlık Örgütü nün şartları doğrultusunda FDA ve CE onaylı olmalı.
3- Trombosit ölçümü yapılmış olmalı.
4- 2 defa santrifüj işleminden geçirilmesi gerekir, (çünkü tek santrifüj ile trombositler tamamen ayrılmamakta).

Lütfen yaptırmadan önce sorun yeterli bilgiye sahip olun, işi ticarete çevirmelerine izin vermeyin.
teşekkürler...

kime ve nerede yaptırdınız acaba

kime ve nerede yaptırdığını paylaşır mısınız lütfen

merhaba ,
ben biraz aratırmacı gazateci gibi bir tipimdir:) bir burun yaptırmıstım ankarada gezmedigim doktor kalmamıstı:) ilgili arkadaslar girip bakabilirler yorumlarıma neyse ama sunu belirteyim kimseye foto atmıyorum bıktım çünkü:)
esas konumuza gelelim prp baya arastırdım ve türkiyede iki tane kitin iyi oldugunu duydum1.regen kiti 2.tray life diye bir kit
ama ben regen kitine taktım çünkü bu kit sayesinde prp yaygınlastı..
fiyat aralıgı söyle
özel bir hastane ismi B ile baslıyor 300 tl tray life kiti
3 tane dermotoloji uzmanına gittim 1 tanesi zorla 450 tl dedi digerleri 500 tl dedi seans ücreti.
onep plastıge sordum orası 750 tl diyor seansı ama ben eski hastaları oldugum icin daha uygun olabilirmis...ama genede 500 den az asla olmaz!!!
hakan erbil e gittim bugun o ise 500 tl dedi seansına...regen kiti kullanıyor
bu arada hakan bey bana botoks önerdi ama ben botoks istemiyorum...
simdi baya kararsız kaldım hangi doktora yaptırmalı hakanbey tecrübeli gibi geldi bana 20 yıllık doktor onun hakkında bilgisi olan var mı?
birde redensitiy 2 sordum bu dermotoloji uzmanlarına 700-800 arası fiyat verdiler ama emzirme zamanı olmuyormus!!!
ha birde maya senteye gittik ama oraya yaptırmıcam çünkü 750 tl fiyat veridiler ve randevulu gitmemize ragmen kostur kostur ay randevular karısmıs sizi alamayacagız dediler doktor olmayan bir kadın bilgi verdi ve bu tavır beni kızdırdı!!1ben o kadar taksilere binip cukurambara gideyim onlar randevu karıstırsınlar!!!
birde cukur ambarda fulya tezel vardı cok tatlı bir bayan o da yukardakine benzer fiyatlar söyledi simdi arada kaldım prp yı kime yaptırmalıyım..
aslında ünal hocam burun doktorum ona yaptırmak isterim ama onep bu konuda mesafe olarak uzak kalıyor...
bilemedim ya ne yapmalı?
bu isimler hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 sene önce prp yaptırdım 3 seans yaptırdım seansı 300 tl ye ama mucize bir değişiklik görmedim sadece yüzümün solgunluğu gitti ancak şunu da belirteyim kit falan kullanılmadı sadece kendi kanımdan alınan o sarı sıvı kullanıldı işlemden sonra da yüzüme sürüldü aynı sıvı ve bir gün yüzümü yıkamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam! Ben dr. Mehmet Rahşan'a yaptırdım. 6 seans. Çok memnun kaldım. Ayrıca botoksumu da o yapıyor. Daha önce iki farklı doktora daha botoks yapırmıştım ve onlarınkini pek beğenmedim. Gözlerim pörtlemişti resmen. Mehmet beyin uygulamaları güzel. Regen kiti kullanıyor.

Bende 1 hafta kadar önce yaptırdım ilk seansımı. Birkaç gün içinde değişiklik olur denilmişti ama bende gerilme, dolgunluk gibi hiç birşey oluşmadı. Daha sonra biraz araştırdım. Yaptıran arkadaşlarım da olmuş. Onlar çok memnun. Fakat farklı bir şekilde yapılmış. Benim yüzüme tabanca gibi bir cihazla atış yapıldı. Fakat asıl olması gereken iğne ile yüzdeki kas içlerine 3'er mm aralıklarla enjekte edilmesi gerekiyormuş. Tabanca atışında cildin sadece 2mm derinliğine indiği için cilt lekelerinde biraz geçiş oluyormuş ama sarkma ve hafif kırışıklıklarda etki göstermiyormuş. Seansı 500 tl idi. Zaten ana madde kendi kanınız olduğu için 1000 tl gibi rakamlarda fazla bence. 700 Tl'den başladılar 500'e indiler. Doğru teknikle yapıldığında arkadaşların aldığı sonuçlar iyi. Bende ikinci seansımı farklı bir merkezde yaptırıcam.

Bende yaptırdım regen kiti ile dermıtolog a napaj teknigi ile yapıldı igneler le sonra el ile insallah güzel olur sonucu

tiliciğim, ben de ankaradayım

regen kitin pahalı oldugunu euro ile satıldıgını bana gazi plastikten bir hoca söylemişti

dogrudur 350 tl civarı olabilir, 450-500 tl bence uygun

hakan beyin adını sık duyuyorum başarılı bir isim sanırım

benim tercihim ondan yana olurdu

gidersen kitin resmini cekme sansın olabilir mi kızlar merak ediyor dersen herhalde izin verir diyorum? ya da kaçamak çeksek resmi?

son kullanma tarihi vs kutu uzerınde yer alıyor mu merak ediyorum

Slm 2. Seansı yaptırdım msj yeni gördügüm için cekme sansım olmadı ama bana aman aman etkisini görmedim acaba erken mi yorumum😔

Slm 2. Seansı yaptırdım msj yeni gördügüm için cekme sansım olmadı ama bana aman aman etkisini görmedim acaba erken mi yorumum😔

pardon görmedim mesajını, seans aralıgı kaç gün oluyor? sanırım bu tarz işlemlerde hastanın vucut yenileme hızı da önemli
hücresel boyutta çalışan bir işlem sonucta, aylar geçtikçe iyileşmenin belirgin olacagını düşünüyorum

boyun bölgesine de yaptı mı? yani yeter mi o solusyon ?

ben ıstanbul anadolu yakasında yaptırdım. Ruhi Çakır doktorumun adı . erenköy tarafında. Mediozon

fiyatını öğrenebilir miyim..memnun kaldınız mı..bugün mezoterapiye başladım.doktorum dermatolog..prp yi de sordum.yapıyor ancak yüze enjekte ediyormuş kandan ayrıştırılan trombositi..burdan okuduklarıma göre dermorollerla yapılan daha etkili.doktorunuz bu yöntemi mi uyguluyordu..

mezoterapiyi hiç araştırmamıştım canım...

nasıl yapılıyor işlem...

umarım memnun kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…