PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler ?

mezoterapiyi hiç araştırmamıştım canım...

nasıl yapılıyor işlem...

umarım memnun kalırsın...

canım aslında tam adı bu mu bilmiyorum..önce peeling yapıldı..sonra maske ..derine nüfuz etsin diye ışıklı bir cihaz var yüze tutuluyor..sonra bir sürü küçük iğneler batıyormuş hissi veren bir cihazla -dermabrazyon gibi bir işlem olabilir-c vitamini verildi..bunu daha derin de yaapbilirim ancak kışın olur dedi..yüzü soyuyordur belki..ardından hyluronik asit bir makineyle yüze yedirildi..eskiden iğnelerle yapılıyormuş bu işlem , morarmalar oluyormuş .şimdi bu cihazla gerek kalmamış cildin derin tabakalarına iniyormuş..gerçekten verilen sıvıyı emdi cilt.elektrik akımı geçiyor gibiydi..başka vitaminler de karıştırılmıştır heralde..yani konturlarda bir değişiklik yok ama elastikiyeti arttı..laserdan sonra elastikiyet azalmıştı..düzenli yaptıracağım artık..

canım, sen böyle yazınca, uzuuuuun bir işlem gibi geldi...

bu işlemler çok sarkması olmayanların işine yarar gibi geliyor bana... gıdı ve boyunda işe yaramaz değil mi?

bir ara prp yaptırmayı düşündüm ama dediğim gibi, bu işlemler bana çare olmaz gibi geliyor...

sen yine gelişmeleri yaz birtanem.... sağım solum belli olmaz benim...

sen çok büyük etki görürsün belki, o zaman bende yaptırırım..

ah birtanem... kadın olmak ne zor , değil mi....

hem de nasıl ve gittikçe de zorlaşıyor tatlım..
mezoterapi ileri düzeyde bir cilt bakımı sayıalbilir..varolan cilt ve kolajeni korumayı amaçlıyor ama sarkmalara çözüm değil
sen su ameliyatı bir hallet sonrasında istersen kalıcı olması için etkisinin ,arada sırada yaptırırsın diğer uygulamaalrı..

herşeyin üzerine atlayasım, yaptırasım var....

ama yüz germe dışında bana birşeyin çare olmdığınıda biliyorum aslında....

sanırım ameliyattanda accık tırsıyom....:18:

ama kaçış yok..... güzel bir yüzle, kalan ömrümü güzel güzel geçirmek istiyorum...

hadi bakalım, inşallah kışa bu işi hallederim...

inşallah peşinden gelirim ben de ..

inşallah peşinden gelirim ben de ..

canım senin durum, benimki kadar vahim değil...

mezoterapi falan iyi gelir belki sana...

ben boyundan çok sıkıntıdayım....

ozan bey de tam germe lazım dedi mailde...

gerçi yüzyüze görüşmedik daha...

bi gidip kendimi göstermem lazım...

prp hakkında çok önemli bilgiler öğrendim uygun fiyatlı prp yaptırmanın bir yararı olmadığını ve kanı aldıkları tüplerin aslında vücut içine geri verilemeyeceğini öğrendim mümessil bi arkadaşımdan.arkadaşım bu işlemin çok daha yararlı ve faydalı bir işlem haline getirebileceğini söyledi tabi doğru adımları izleyip doğru ürünü kullanarak yakında onun bahsettiği uygulamanın bana mailini atacak ve bu tedaviyi yanlış şekilde uygulayıp bir şekilde insan sağlığını tehdit edebilecek şekilde hareket eden doktorların sağlık bakanlığına bildirimini yapmış ve oradaki yetkili mercilerin duruma vakıf olmalarını sağlamış.bu 10 dk lık bi sohbet oldu ama gözlerimi açtı hnmlar .yeni bilgiler aldığımda tekrar sizinle paylaşacağım.

31yaşındayım yüzümde biraz çökme var. Yaşıtlarıma göre erken çöktüm. Gözaltım da morarma ve oyuk var. Prp bunada fayda eder mi? Yanaklarım birazcık havaya kalksa gözaltlarım tekrar dolacak vebcildim aydınlansa..off off fibrocellide araştırıyorum ama ona şuan için bütçem yetmez. Konyada nrrde yaptırayım prp yi? Tavsiye edeceğiniz yer var mı?

PRP ya da fibrocell yanakalrı yukarı kaldırmıyor cildi aydınlatıp, gençleştiriyor..yaptırmadım ikisini de ama doktorlara sorduğum için biliyorum..
güvenilri bir hekime gidin en iyisi..yağ enjeksiyonu diyeceklerdir..onda da memnuniyet oranı düşük..çok usta birine gitmek lazım..

yüz germe konusu dışındakiler hakkında size yardımcı olamayacağım...

o işlemlerin hiçbirini yaptırmadım...

umarım bu konu hakkında bilgisi olanlar yazar size...

yüz germe konusu dışındakiler hakkında size yardımcı olamayacağım...

o işlemlerin hiçbirini yaptırmadım...

umarım bu konu hakkında bilgisi olanlar yazar size...

Aslında biraz abarttım gözaltım çok oyuk değil sadece hafif bir çökme var.umarım prp faydalı olur

Aslında biraz abarttım gözaltım çok oyuk değil sadece hafif bir çökme var.umarım prp faydalı olur

yaşınız gençse, ilerde yaptırma ihtiyacı duyacağınız işlemleri şimdiden tüketmeyin derim....

gerçi bazen erken yaşta da yüzde ciddi sıkıntılar olabiliyor ama en iyisi işinin ustası bir doktordan bilgi almak...

prp yi bir deneyin, belki faydalı olur....

göz altına dolgu yaptıranların pek memnun kalmadığını okuyorum.... ama araştırmakta fayda var....

şansınız bol olsun

ya benim yaşımda 30 göz çevrem ve yanak çöküklüğünden şikayetim var bayadır endoskopik facelift takip ediyordum prp yi yeni duydum acaba iyi gelir mi ki bana da şimdi takıldım burda :18:

ya benim yaşımda 30 göz çevrem ve yanak çöküklüğünden şikayetim var bayadır endoskopik facelift takip ediyordum prp yi yeni duydum acaba iyi gelir mi ki bana da şimdi takıldım burda :18:

endoskopik yüz germede dokular olması gereken yerlerine çekiliyor...

mesela yanak kemikten aşağı inmişse tekrar yerine çekildiğinde yanak dolgunlaşmış oluyor.... bu işlemden sonra gözaltına deri toplanması olursa onuda kesip alıyorlar ve o kısımda düzelmiş oluyor... sadce bir miktar gözde küçülme olabildiğini okudum... gözleriniz küçükse buda sorun olmaz...

ameliyat sonrası yüzün oturması için zaman ve sabır gerekiyor....
ercan beyin en son 30 yaşında bir hastaya yüz germe yaptığını biliyorum.... yüzün ihtiyacı varsa bu yaştada yapılabiliyor yani...

bence çok maliyetli değilse önce prp yi deneyin derim.... maliyet aşağı yukarı aynı ise yüz germe yaptırıp bir on yıl rahat edersin...

ya maliyete bakacak olursak bence yüz germe daha mantıklı kalıcı bi çözüm gibi prp yi yinelemek illa ki külfetli olacaktır zaten çocuktu emzirmeydi derken 2 yılı bulur benim yaptırmam yaşımda geçer biraz en iyisi hiç kafamı karıştırmayım ben

Ne yapıyosunuz arkadaşlar 30-31 yaşında yüz germe ameliyatı mı olurmuş? 40ımıza geldiğimizde ne yapacaz o zaman?bence prp fibrocell kimyasal peeling tarzı şeylere bakın. Eğer facelift yüzgerme istiyosanız rio 60second facelift aletinin yorumlarını inceleyin kullananların çoğu memnun

yabancı sitelerde gördüm hep,, şimdi baktım..kasları çalıştıtırken yağları da eritmesin??nerden temin ediliyor Türkiyede bilginiz var mı?

yabancı sitelerde gördüm hep,, şimdi baktım..kasları çalıştıtırken yağları da eritmesin??nerden temin ediliyor Türkiyede bilginiz var mı?

Cnm ebaydan yada amazondan alabilirsin. Amazonda ing yorumlar var.orayı oku tabi memnun kalmayanda var ama çoğunluk memnun. Bende düşünüyorum almayı. Bazıları dolguya ve botoksa artık gerek yok yüzüme dolgunluk verdi yazmış.

canım memnun olmayanlar niye değildi hatırlıyor musun?gunlerdir her şeyi araştırmaktan yorgun düştüm valla.ameliyat videoları bile izledim
abartılı kullanmamak aynadan da bakmak lazım yoksa kırışıklığa da neden oalbiliyor böyle egzersizler..yüz yogasından iyidir ama.bir ara denemiştim sabahları cenemden yaşlılar gibi kıtır kıtır ses geliyordu yemek yerken.anında bırakmıştım panikle
vücut için olanı var mı acaba kol bacak filan..

yüz germeyi kesin çözüm olarak istiyorum ben gerçekten ihtiyacım olduğunu düşünüyorum geçici dolgular vs bana daha külfetli geliyor bu günlerimizi güzel geçirelim de yaşarsak 40 mıza geldiğimizde o zaman yeni yeni şeyler çıkmış olur mutlaka diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…