PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler ?

doktor adı söylersen ben de memnun olurum...:)

merhabalar bende prp yaptırmayı düşünüyorum fiyat aldım bakırköyde seansı 500 dediler yaptırdıktan sonra sonuçlarını yazarım

Merhaba arkadaşlar ben yarın 1. seansıma başlıcam dermarolerla beraber yapılcak bakalım büyük beklentilerim var prp den umarım iyi olur

boşuna para vermenize gerek yok prp li kremi çıktı kanal 7 de feridun kunak show programında tarifi verdi bilginiz olsun

PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler bu başlık altında toplanalım .
merhaba ben yaptırdım prp ama cok pahalı szın gttıgınız yerler normalde 250 tl ye yapılan bir işlem cok para odemeyın prp kiti zaten cok pahalı degıl....ben kendime cok uyguladım sonuclarıda mükemmel..

içine takviye olarak ne koyuyorsunuz tatlım hyalüronik acid i duydun mu? dolgunluk verici

yakaladım artık bırakmam seni
:13:

merhaba ben yaptırdım prp ama cok pahalı szın gttıgınız yerler normalde 250 tl ye yapılan bir işlem cok para odemeyın prp kiti zaten cok pahalı degıl....ben kendime cok uyguladım sonuclarıda mükemmel..içine hyalüronikasit koymak matıklı degil....ama üstüne uygulanabilinir.....kendi yagınlada birlikde yapılması mantıklı degil zaten........

madem uyguladın bnm bizimle paylaş nası uyguluyorsun hım

prp mi dolgumu daha etkili yüzümde bir dolgunluk ve parlaklık istiyorum deneyimi olanlar yrdımcı olursa çok sevinirim

prp mi dolgumu daha etkili yüzümde bir dolgunluk ve parlaklık istiyorum deneyimi olanlar yrdımcı olursa çok sevinirim

Kesinlikle doldu prp deki dolgunluk yuzdeki odem gidince geciyor sadece ilk gunler dolgun ve parlak duruyor sonra geciyor. Ama dolgu birkac ay gider

3 seans sonrası yüzümdeki lekelerimde gözle görülür bir açılma var. (4 seansım daha var) yüzümdeki tüm pürüzler gitti. sanki düzleşmiş gibi cildim. (tabii birden bebek cildi beklememek lazım) bana rollerla uygulandı. artık rollerın mı prpnin mi etkisi onu bilmiyorum:) eğer yüzünüz zayıf ve doldurulması gerekli alanlar varsa prp tatmin etmeyebilir. ama lekeleriniz cansızlık ve sarkma varsa prp bunlar için çok ideal. evde yapımı mantıklı ama 1.5 mm roller evde uygulamak imkansız. kendi kendime o acıya dayanamam. ayrıca emlasız yaptırmak imkansız.
benim yüzümde derin çukurlar yoktu sivilce izlerim daha çok minik ve kırmızı lekeler. çukurları ne oranda iyileştirir onuda bilmiyorum. en güzeli doktorla ortak bir plan belirlemek.

bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile nişantaşı sculpture da DR.Nezih KARACA ya gittim hem yüz hem sac prp işlemi yaptırdım. Daha öncede başka bir doktora gittim daha sonrasında hic bir etki göremedim. Nezih bey sayesinde gayet başarılı sonuclar aldım işinin hakkını veren sayılı doktorlardan biri bana göre. fiyat konusundada baya yardımı dokundu sağolsun.. görüşmenizde fayda var

Kesinlikle hikaye 4 seans yaptirdim yuzumdeki sivilce skarlari icin yuzde 10 bile duzelmedi.

hiç düzelme olmadımı nerde yaptırdın ne kadara yaptırdın bende sivilce için düşünüyorum bi iyi bi kötü yorumlar görünce kafam karıştı

Merhaba Hala memnunmusunuz bir de yaptırdığınız yerin adını atarmısınız bana?

Merhabalar, ben araniza yeni katildim bugün 1 hafta oldu prp yaptirali ve 400 lira verdim ,seansina kas arasinda ve alnimda kirisikliklar var ve bu beni rahatsiz ediyordu dr. Nispeten kirisikligin acilacagini ve lekelerimin kalmayacagini soyledi 3 hafta sonra etkisini gosyerecekmis ve en az ,3 seans yaptirmaliymisim ilk hafta da gözalti morluklarinin acildigini ve lekelerimde acilma fark ettim bakalim bekleyip gorucem sonuclarini .

Canım sonucları paylasmaya dvm et de adınıda yaz tatlım

Canım sonucları paylasmaya dvm et de adınıda yaz tatlım

Sonuclar su anda. Iyi gibi gozeneklerim kuculdu .Cildimde canlilik ve isilti var kirisikliklarda fazla fark yok .Goz altlarimdaki morluklar gozle gorulur derecede acildi simdilik bu kadar canim ben yine devam ederim 2 .seansi yaptirinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…