Arkadaşlar ben akne skarlarım için yaptırmaya başlayacagım ayın 25 inde fiyat olarak 500 tl seansı uc seans yapılacak gelismeleri yazarım
doktor adı söylersen ben de memnun olurum...:)evet yapılıyor. Ancak her yerde yaptırmamanı tavsıye ederım. Prp kan ayrıstırma cıhazının kalıtesınden derma roller markasına kadar dogru bı yer olsun. ben aylarca arastırıp oyle gıttım bı doktora. ve sonuc ınanılmaz.. eger hala yaptırmayı dusunuyorsan telefonunu falan ıletırım sana .. bı de tabı ıstanbuldaysan
merhaba ben yaptırdım prp ama cok pahalı szın gttıgınız yerler normalde 250 tl ye yapılan bir işlem cok para odemeyın prp kiti zaten cok pahalı degıl....ben kendime cok uyguladım sonuclarıda mükemmel..PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler bu başlık altında toplanalım .
içine takviye olarak ne koyuyorsunuz tatlımhyalüronik acid i duydun mu? dolgunluk verici
yakaladım artık bırakmam seni :13:
merhaba ben yaptırdım prp ama cok pahalı szın gttıgınız yerler normalde 250 tl ye yapılan bir işlem cok para odemeyın prp kiti zaten cok pahalı degıl....ben kendime cok uyguladım sonuclarıda mükemmel..içine hyalüronikasit koymak matıklı degil....ama üstüne uygulanabilinir.....kendi yagınlada birlikde yapılması mantıklı degil zaten........
prp mi dolgumu daha etkili yüzümde bir dolgunluk ve parlaklık istiyorum deneyimi olanlar yrdımcı olursa çok sevinirim
Kesinlikle hikaye 4 seans yaptirdim yuzumdeki sivilce skarlari icin yuzde 10 bile duzelmedi.
Arkadaşlar bi fırsat sitesinde perşembe günü güzel bi indirim gördüm firma ismi verebiliyormuyum bilemediğimden yazmıyorum ama alnıma göz çevreme kaş arasına ve burnum biras kalksın diye burun köküme botoks ayrıca yüzümede prp yaptırdım 29unda. Şimdi konuyu okudum ama kit falan sormadım 15 gün sonra yine prp yapacaklar kampanya bitti ama yine aynı fiyattan yapacaklar. prp 120tl, botoks içinde 350 tl ödedim. Gitmeden önce bi sorayım kit olayını.
Faydasına gelince :))
prp sayesinde cildim cidden canlandı lekelerden de en fazla 3 seansta kurtulabileceğim söylendi. Botoks 3-7gün içinde kendini göstereckmiş ama şimdiden alın çizgilerim düzeldi. Bu arada yaşım 30 alnımda konuşurken sürekli kaşlarımı kaldırdığım için çizgiler var dudaklarımda fazla çizgi yok ama olanlarda prp sayesinde dolgunlaştı ki ayrıca yüzüme de dolgunluk geldi. Güneş lekelerime gelince her yöntemi denedim ama pek açılma olmadı (bitkisel yağlar,kürler, kremler vs.) prp sonrası bugün o lekelerin biraz açıldığını hatta siyah değil pembeleştiğini farkettim. 500-1000 arası fiyat verenler var onlar 3 seferde 2000 alıp düzelecek olsa da ben ben bu fiyata 6 seans yaptırsam yine 650 civarı para ödemiş olurum ve kurtulurum bi şekilde. Kampanya bitti ama yine de bilgi almak isterseniz özelden sorabilirsiniz. İstanbul anadolu yakası için, avrupa tarafındanda gelmek isteyen olursa veya bilgi almak isteyen pm atabilirsiniz.
Canım sonucları paylasmaya dvm et de adınıda yaz tatlımMerhabalar, ben araniza yeni katildim bugün 1 hafta oldu prp yaptirali ve 400 lira verdim ,seansina kas arasinda ve alnimda kirisikliklar var ve bu beni rahatsiz ediyordu dr. Nispeten kirisikligin acilacagini ve lekelerimin kalmayacagini soyledi 3 hafta sonra etkisini gosyerecekmis ve en az ,3 seans yaptirmaliymisim ilk hafta da gözalti morluklarinin acildigini ve lekelerimde acilma fark ettim bakalim bekleyip gorucem sonuclarini .
Canım sonucları paylasmaya dvm et de adınıda yaz tatlım