PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler ?

Prp ile senelerdir ilgileniyorum
Hatta türkiyeye gelmeden önce
Varsa bu konuyla ilgili soracaklarınız alıyım: o kadar çok araştırdım ki.
Evde kendime uygulayabilirim.

Merhaba MUM u anlatır mısınız nasıl uygulanıyor? derma roller gibi birşey mi bu?
ama genital de nasıl uygulanır?

prp yi evde nasıl yapacaksınız? sağlık çalışanı mısınız malum kan almak santrifuj cihazı vs lazım

aletleriniz mi var?

MUM' U ARAŞTIRDIM AMA PEKTE TATMİN OLMADIM TR DE SADECE BİR DOKTOR UYGULUYO KENDİ GELİŞTİRMİŞ
ONDAN DAHA ETKİLİ BİŞEY BULDUM AMA DERMAROLLERLA BİRLİKTE hyaluronic ASİD UYGULAMAK

PRP İLE KOMBİNASYON ŞEKİLDE hyaluronic ASİD DERMAROLLERLA UYGULANIRSA DAHA NET VE FAYDALI SONUÇLAR VERİYO

KEŞKE MADDİ DURUMUM DÜZELSE DE HEMEN UYGULAMAYA KOYULSAM AMA EVLENCEM O YÜZDEN BUNLARI DÜĞÜN ÖNCESİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

ARTI BİLMEYEN LER İÇİN hyaluronic asid;
Hyalüronik asit

Kırışıklıkları tedavi etmeye yardımcı dünyada da yaygın olarak kullanılan dolgu maddesi, Hyaluronik Asit’tir. FDA onaylı, hayvansal olmayan, enjekte edildiği yere hacim veren, güvenli ve doğal bir üründür. Etkisi hemen görülür ve seçilen konsantrasyona göre 4-10 ay devam eder.

Cilt altında bulunan ve zamanla azalan bu maddenin yerine konması ve hücreler arası boşluğu doldurması esasına dayanan bir uygulamadır.

Dolgu tedavisi ile yüzün çeşitli bölgelerinde hafif çizgilerden derin kırışıklıklara kadar tüm uygulamalarda sonuç almak mümkündür. Dolguların kırışıklıklar dışındaki kullanım alanları; dudak konturunu belirginleştirme, dudak dolgunlaştırma, yüzün çökmüş bölgelerine hacim vererek gençleştirme olarak sıralanabilir.

genital olayını bilmiyorum

artı prp yi evde uygulayanlar var
sadece kandan saf trombosit elde etmek için bi laboratuvara gitmek gerekiyor.

gerisi dermarollerla uygulamaya kalmış.

valla sağlık çalışanı olmaya gerek yok
aslında çoğumuzun evde uygulayabieceği basit eyler için bile (tabi herşey değil) güzellik merkezleri dünya para alıyo.

sanırsam bu etkiye tepki olsun diye araştırıyorum

peki mum nasıl bir işlem anlatır mısın?

evde insanlar kan alamaz, ve santrifüj de yapamaz o öyle kolay bi iş değil

derma roller- hya acid ben kendim yaptım ufak boylarıyla cihazın

öyle mucize bir etki kayiten olmaz(derma roller - hya acid ile )

enjeksiyonla, derma roller bir değil

mezoterapi en güzeli

yeni doktor arıyorum uygun fiyata solusyonumu uygulayacak

100 tl diyorlar, 10 şişe ilaç için üstelik malzemeyi ben verip de 1000 tl ödemeyeceğim

ben dün ikinci seansı yaptırdım, ankara nihat özkan kliniğinde erol beye seansı 250 tlye yaptırdım. cildimde bi parlaklık oldu ,pembelik yeniden geldi yüzüme ayrıca hafif toparlandığını da hissettim

Benim bir arkadaşım 2sene önce konya da her seansı 500 tl yaptırdı epey fark oldu ama sonuç kalıcı değil bi bir buçuk sene sonra aynı oldu.biz hemşireyiz şimdi evde birbirimize yapıyoruz cilt canlanıyor ama içine eklenen vitaminler yok tabi bizde zararlı birşey değil sonuçta ve bu yöntemi bi dr un iyileşmeyen yaraya uyguladığınıda biliyorum zarar lı bi uygulama olmadığını belirtmek için söyledim.bu işleme kök hücre falanda diyorlar ama geçenlerde bi uzmanı dinlemiştim asıl kök hücreuygulaması yağ ile yapılınca daha kalıcı olmaktaymış yani geçici çözüm yerine yağla dolgu yaptırmak daha mantıklı.ben parayla yaptıracak olsam özellikle kırışıklıklarıma yağ yaptırırım

Canım dışardan dermarollerle uygulamakla içeri enjekte etmek çok farkeder.ukalalık olarak yazmıyorum benim arkadaşımın yüzünde derin kist gibi yağ vardı bu yöntemle o bile geçti ama dr ona enjeksiyon yaptı şimdi biz evde birbirimize yapıyoruz :)

Ben saç dökülmem için PRP ile saç tedavisi yaptırmayı düşünüyordum,fiyatını duyunca hala düşünüyorum :))
Pahalı bir yöntem ,yüz için ne kadar kalıcı yaptıranlar bılgı verebılırmı

Son düzenleme:

tabi ki dermorollerla enjeksiyonun etkisi aynı değil AMA YAKIN
ukalalık değil estagfirullah bilgi paylaşıyoruz karşılıklı
evde birbirinize nasıl uyguluosunuz vaktin varsa üşenmeden bi iki kelimeyle yazarsan çok sevinirim

benimde merak ettiğim prp sonrası ciltte dolgunluk oluyor mu ?

yaptıranlar lütfen ciltlerindeki değişimleri bizimle paylaşsınlar.

biz hemşireyiz evde kan alıyoruz tüpte bekletiyoruz sonra insülin enjektörüyle cilt altına yapıyoruz özellikle krışık bölgelere hatta içine biraz da lokal anestezik koyuyoruz değilse epey can yakıcı ama

benimde merak ettiğim prp sonrası ciltte dolgunluk oluyor mu ?

yaptıranlar lütfen ciltlerindeki değişimleri bizimle paylaşsınlar.

oluyor evet özellikle içine takviyelerde yapıldığında dolgunluk oluyor ama ilk seansla kalmıyor 4 6 seans yaptırınca sanırım 1 yıl falan dolgunluk oluyor ama ucuz bi yöntem değil bence iyi bir plastik cerrala görüşüp bu işlemi yağ ile yaptırın daha kalıcı
benim yağlı cildim vardı stresten aknelerim oldu ve reacutan tedavisi gördüm yüzüm çöktü cildim kurudu ve kırışıklıklarım başladı yüzü bence dolgun gösteren cildin yağı
nacizane benim fikrim
bu işlemi paramla yaptıracak olsam kesinlikle kendi yağımla dolgu yu terci ederim

gemstone santrifuj cihazı olmadan da oluyor mu plazma sıvısında ayrısma?
ne kadar bekletiyorsunuz?

doktorun kiste enjekte ettiği şey neydi?

akrabam var hemşire ; oluyorsa her hafta eve çağırırım

oh valla tam teşekküllü çalısıosunuz

biz hemşire olmadıımız için dünya para verelim sömürelim

evde kanı bekletince neoluyo tatlım? trombositlere ayrılıo mu:44:

Son düzenleme:

içine takviye olarak ne koyuyorsunuz tatlım hyalüronik acid i duydun mu? dolgunluk verici

yakaladım artık bırakmam seni
:13:

Arkadaşlar ben akne skarlarım için yaptırmaya başlayacagım ayın 25 inde fiyat olarak 500 tl seansı uc seans yapılacak gelismeleri yazarım

İçten takviye derken cnm ?

Yağ ile dolgu bana mantıklı pek gelmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…