- 4 Eylül 2013
- 331
- 8
Prp ile senelerdir ilgileniyorum
Hatta türkiyeye gelmeden önce
Varsa bu konuyla ilgili soracaklarınız alıyım: o kadar çok araştırdım ki.
Evde kendime uygulayabilirim.
genital olayını bilmiyorum
artı prp yi evde uygulayanlar var
sadece kandan saf trombosit elde etmek için bi laboratuvara gitmek gerekiyor.
gerisi dermarollerla uygulamaya kalmış.
valla sağlık çalışanı olmaya gerek yok
aslında çoğumuzun evde uygulayabieceği basit eyler için bile (tabi herşey değil) güzellik merkezleri dünya para alıyo.
sanırsam bu etkiye tepki olsun diye araştırıyorum
Arkadaşlar merhaba
Ben de göz altındaki kırışıklar şikayetciyim acaba prp çözüm olur mu
Canım dışardan dermarollerle uygulamakla içeri enjekte etmek çok farkeder.ukalalık olarak yazmıyorum benim arkadaşımın yüzünde derin kist gibi yağ vardı bu yöntemle o bile geçti ama dr ona enjeksiyon yaptı şimdi biz evde birbirimize yapıyoruz :)
tabi ki dermorollerla enjeksiyonun etkisi aynı değil AMA YAKIN
ukalalık değil estagfirullah bilgi paylaşıyoruz karşılıklı
evde birbirinize nasıl uyguluosunuz vaktin varsa üşenmeden bi iki kelimeyle yazarsan çok sevinirim
benimde merak ettiğim prp sonrası ciltte dolgunluk oluyor mu ?
yaptıranlar lütfen ciltlerindeki değişimleri bizimle paylaşsınlar.
biz hemşireyiz evde kan alıyoruz tüpte bekletiyoruz sonra insülin enjektörüyle cilt altına yapıyoruz özellikle krışık bölgelere hatta içine biraz da lokal anestezik koyuyoruz değilse epey can yakıcı ama
oluyor evet özellikle içine takviyelerde yapıldığında dolgunluk oluyor ama ilk seansla kalmıyor 4 6 seans yaptırınca sanırım 1 yıl falan dolgunluk oluyor ama ucuz bi yöntem değil bence iyi bir plastik cerrala görüşüp bu işlemi yağ ile yaptırın daha kalıcı
benim yağlı cildim vardı stresten aknelerim oldu ve reacutan tedavisi gördüm yüzüm çöktü cildim kurudu ve kırışıklıklarım başladı yüzü bence dolgun gösteren cildin yağı
nacizane benim fikrim
bu işlemi paramla yaptıracak olsam kesinlikle kendi yağımla dolgu yu terci ederim
oluyor evet özellikle içine takviyelerde yapıldığında dolgunluk oluyor ama ilk seansla kalmıyor 4 6 seans yaptırınca sanırım 1 yıl falan dolgunluk oluyor ama ucuz bi yöntem değil bence iyi bir plastik cerrala görüşüp bu işlemi yağ ile yaptırın daha kalıcı
benim yağlı cildim vardı stresten aknelerim oldu ve reacutan tedavisi gördüm yüzüm çöktü cildim kurudu ve kırışıklıklarım başladı yüzü bence dolgun gösteren cildin yağı
nacizane benim fikrim
bu işlemi paramla yaptıracak olsam kesinlikle kendi yağımla dolgu yu terci ederim