Kişinin kendinden alınmış bir miktar kadar kan belli bir takım işlemden geçirildikten sonra ayrıştırılmış trombositlerin cilde enjekte edilme işlemidir. Trombositler vücudumuzda yapılandırıcı ve onarıcı görevleri olan, yaralı dokunun iyileşme sürecini başlatan hücrelerdir. Dolayısıyla kendi dokunuzun yapılandırıcı hücrelerini cildimize enjeksiyon yöntemiyle verdikten sonra o bölgede yeni doku uyarımı başlar. Doku dengesi ve yenilenmesi hızlanır. Anti-aging uygulamalarında photo yaşlanma, akne skarları, hiperpigmentasyon, yara-yanık izleri, kolajen ve elastin kaybına bağlı yüz kontürünün bozulması ve kırışıklıklar bu yöntemle tedavi edilir. Güvenli ve hızlı bir uygulamadır. Doku yenilenmesi 3 gün içerisinde başlayıp 3 hafta içerisinde maksimum düzeye ulaşır. Her bir seansın etkisi en az 3 ay sürer. Arka arkaya yapılan ihtiyaca göre belirlenmiş toplam seans sayısı ve takiben yine cilt ihtiyacına göre belirlenmiş ara seanslar hekim tarafından düzenlenir. Fiyatlar 600-750 TL aralığındadır. Piyasada bu işi yapan çok fazla klinik olabilir ancak önemli olan güvenilir ve hijyenik koşullara uygun bir klinikte doğru bir doktorun bu işlemleri uygulamasıdır.
Canım ben, yüz yogası yapmıyorum fakat sabah ve akşam düzenli sakız çiğniyorum sabah 5 dakika akşam 5 dakika şeklinde. Kolajen tabletini Amerika menşeeli bir siteden satın aldım dr' best diye bir marka henüz gelmedi bakalım eli kulağında ayrıca omega 3 te aldım gelişmeleri yazarım.
haha yerli kit mi? hiç güleceğim yoktu
markası neymiş, hangi firma üretiyormuş, kit içinde hangi etken madde varmış
maritsa bunları sorsaydın keşke
ben hiç inanmadım bu dedikleri laflara
maritsacım tekrar arar mısın? bence bu işte bi iş var
Canım içeriğini mail atar mısınız adresime diye söyledim .
Sonra ses seda gelmedi
Bana dedikleri şuyduyurtdışından gelen kitler pahalı olduğu için pek talep olmuyoruş ,dolayısla mallar ellerinde patlıyormuş .
Şu an hemen hemen her yere biz bunu satıyoruz dedi adamlar.
Ben sana sorduğum yerinin adresini vereyim ,sen de bir mail at olur mu ?
delilaa msj kutun dolmuş : / ulaşamıyorum sana : /
canım firma adını ya da mail adres ve telini bana yazar mısın
ben bi ariyim, eğer dürüstlerse alırız
yerli diye es geice diliz ama ellerinde patlaması imkansız
çünk tr deki doktorlar onlardan alır yanı yerli mal illa kotu diye bişi yok
bakalım üetim izinleri varmıymıs?
Canım geçmiş olsunBugun bir arkadasima botox icin gittigim bir guzellik merkezinde ben de biseyler yaptirmak istedigimi soyledim. Cildimin hafif sarkmis olmasi yorgun gorunmesi ve renksizligi sebebiyle prp onerdiler. Cok sormadim arastirmadim. 3 seansa tamam dedim ucreti odedim ve isleme basladik. Basta emla kremle uyusturuldu ardindan kanimi aldilar ve makinede ayristirarak sari renkli bir sivi elde ettiler. Bu siviyi yuzumun ve boynumun her yerine enjekte ettiler. Sikintili bolumlere biraz daha fazla olacak sekilde siviyi bitirdiler. Fazla heyecanli oldugumdan ne kutuya ne kite baktim zaten boyle bir kitten de simdi haberim oldu. 2. seansta soracagim artik nedir bu kit, kullanilmis mi vs.. Aci degil mi minik isiriklar hissettim. Boyle kurdanla basiliyomus gibi. Fazla kullandigi yerlerde yanma oldu. Sonuc olarak dayanilmayacak bir aci degil. Islem bitince temizleyip bir krem surduler. Aynayi aldim yuzume baktim sasirdim cok. Tum yuzum cicek hastasi olmusum gibi kirmizi kirmizi benekler :) Tabii disari cikacagimdan hemen kapatici surup hallettiler. Aksam hafif odem oldu bu ilactan degil yapilan ignelerden dolayi imis. 3 gunde fark olur diyorlardi ama ben simdiden bi renklenme hissettim.. Bilemiyorum yapan kadin kendine de yaptirmis ve bebek gibi cildi vardi. Hic makyajsizdi ve yasi da sanirim 40in ustunde idi. Sonuclari daha sonra yazarim. Su kit isi kafami karistirdi cunki ucuz degil gayet maliyetli bir islemdi. Yine de yaptirdigim yer ordaki sicak ortam ve kisilerin ilgisinden cok memnun kaldim.
Canım geçmiş olsun
Fayda göreceğine eminim. Çünkü benim de bir arkadaşım yaptırdı ve gayet memnun. Hem de o denli memnun kaldı ki 6 seans yaptırdı. Cildi parladı ve sıkılaştı resmen. Acaba kaça anlaştın? 3 seansa ne kadar vereceksin?