Prp yaptıranlar bakabilir mi?

Maviesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
5.843
5.269
Kızlar doktorum benden prp istedi ama özel klinik olduğu için biraz meblağ yuksek 10 bin kadar ben devlette 4 bin tl ye bi doçent buldum siz prp yaptırıp memnun kaldinizmi kendi doktorumun meblağı benim bütçeyi zorluyor fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle 🤗😍

Kızlar doktorum benden prp istedi ama özel klinik olduğu için biraz meblağ yuksek 10 bin kadar ben devlette 4 bin tl ye bi doçent buldum siz prp yaptırıp memnun kaldinizmi kendi doktorumun meblağı benim bütçeyi zorluyor fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle 🤗😍
Merhaba canım ben de prp yaptım diyatbakir da .
Benim daha önceki iki tüp bebek de döllenme.olmayinca.doktorumuz yuumrtalariniz iyi değil dedi ..bizde Diyarbakır hakan hocaya gittik ..4 yum toplamdi 2 tanesi dollendi 3.gun olarak tranfer edildi..artık prp etkisi mi doktor tecrübesi mi bilemem fiyat 8 bin di

ben yaptırdım pek bir fark görmedim siz prp nereye yapacaksınız? saça da yapılıyor rahme de başka yerlere de cilde falan ben rahim ve yumurtalıklara yaptırdım ama ekstra hiçbir şey görmedim. bu arada 6 ay önce 6 bin TL ödedim Özel hastane

ben yaptırdım pek bir fark görmedim siz prp nereye yapacaksınız? saça da yapılıyor rahme de başka yerlere de cilde falan ben rahim ve yumurtalıklara yaptırdım ama ekstra hiçbir şey görmedim. bu arada 6 ay önce 6 bin TL ödedim Özel hastane
Yumurtalıklara yaptırdım

Yuumrtaliklarla rahme yaptırdım ..şimdi test gününü bekliyorum embrio transferim oldu ayın 13 test günüm

Merhaba canım ben de prp yaptım diyatbakir da .
Benim daha önceki iki tüp bebek de döllenme.olmayinca.doktorumuz yuumrtalariniz iyi değil dedi ..bizde Diyarbakır hakan hocaya gittik ..4 yum toplamdi 2 tanesi dollendi 3.gun olarak tranfer edildi..artık prp etkisi mi doktor tecrübesi mi bilemem fiyat 8 bin di
Tup bebek doktorun mu yaptı başka doktormu canim ay inşallah bana da fayda eder kaç ay beklediniz yumurta toplama icij

Rahime yumurtalıklara canim 10 bin şuan ama devlette yaptiricam prp yi ama tüp bebeği özelde yaptiricam

Ben Bülent Traş’ta 2 sene önce 7.5 bin tl yaptırdım diye hatırlıyorum. Amh değerimi 0.9’dan 1.1’e yükseltti. Ama embriyolarımı kaliteleştirdi diye düşünüyorum. Kesin kanıtlanmış bir yöntem değil zaten ama ben sonrasında pozitif gördüğüm için Prp’ninde faydası olduğuna inanıyorum.

PRP tüp bebekte deneysel bir yöntem. Etkisi ispatlanmış değil. İşlem için ederinden çok fazla para edip insanları istismar ediyorlar. Ben de rahmime çaresizce yaptırmıştım. Bir faydasını görmedim.

X