Prozac-depresyon

ehoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
52
6
36
34
Bayanlar merhaba benim anksiyetem var 18 ay önce ogluma dogum yaptim agir bir lohusa depresyonuna girdim yabancılaşmalar korkular vs vs biraz gecti daha iyiydim ilacimi sonra duzenli kullanmadim acikcasi simdi anksiyetem hortladi cok ciddi bir sekilde ben cocuklarimi sevmiyormuyum onlara bisey yaparsam kendime zarar verirsem yaparim kesin falan beynim susmuyor ve anksiyete krizine giriyorum titremeler vs vs prozaca başladım sizce nasıl bir ilac cok korkuyorum duzelecek mi hayat enerjim yasama sevincim gelecek mi

Prozac çok etkili bir ilaç değil ama inşallah işe yarar

Prozac bende cok uyku yapti sende durumlar nasil cok iyi geldi ayrica ama uyku yapmasa iyiydi

Ne zaman başladınız ? Ben 1 yıl kullandım ilk başta çeyrek doz sonra artırarak yarım ve tama geçmiştik. İlk bir hafta sinir sistemini bayağı sarsıyor. Lütfen dikkat edin ilaçtan olduğunu unutmayın farklı bir uyaran geliyor çünkü sinirleriniz daha da yıpranabilir ama bir haftadan sonra gerçekten müthiş bir rahatlama yapmıştı bende. Bence etkili bir ilaç. Mutluluk hormonunu tetikliyor. Düzenli kullanın tabii antidepresanlaro yanlış kullanmamak lazım aynı saatte için her zaman. Ve 1 sene sonunda bırakmaya çalışın en geç. Zaten doktorunuz da o şekilde yarım ve çeyreğe düşürerek bıraktırır. Ve unutmayın her şey sizin elinizde ben bırakma sürecinde ibadetlerime yönelmiştim maneviyat insanını rahatlatıyor. Bu hayatta her şey geçici bende lohusa depresyonundan muzdaribim. Arada prozac geliyor aklıma ama mücadele etmeye çalışıyorum kendimle. Belki başlarım kötü bir şey değil sonuç olarak insan bazen kendinde o gücü bulamıyor. Geçmiş olsun.

Antipdepresan ilaçlar mutluluk hormonunu tetiklemez veziküllerden çıkıp reseptörlere bağlanan seratonin, dopamin, ve noradrenalinin sinaps aralığında sayısının artmasını sağlar ve gerialımı engeller. Iyi ilaç hastadan hastaya değişmekle birlikte klinikte paroksetin kaygı bozukluklarında bir adım ileridedir.

Inşallah hersey kisa zamanda saglikla yoluna girer keyfin yerine gelir. Peki hic sprituel konulardan yararlanmayı dusundun mu? Theta healing, access soruları, bilinçaltı blokaj cozumleme..... bence senin bilincaltinda belki de cok kucuklukten kalan bir travma birikti ve patlama yasadın. Belki bir kaç bioenerji seansı sana iyi gelecek. Yabancı varlıkların zihnini bloke etmesi kaynakli da olabilir. ... nacizane tavsiyem bir dusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…