Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım, ben de sonradan pişman oldum. Biliyorsun bu ilaç 110 tl. ve bir sürü kullanılması gerekiyor. Yurt dışından getirince toplamda 120 ile 130 tl. arası daha ucuz oluyor. ınsanlar biz aldık kolay oldu diyince şansımı denemek istedim. ınşaallah sorun olmadan alırım postaneden.

ben aldığımda kutuda kozmetik yazıyordu. yani ilaç olduğu belirtilirse tabii ki sorun çıkarırlar. benimki 10 gün olmadan gelmişti galiba. ben ebaydan almıştım sen nerden aldın?

ben aldığımda kutuda kozmetik yazıyordu. yani ilaç olduğu belirtilirse tabii ki sorun çıkarırlar. benimki 10 gün olmadan gelmişti galiba. ben ebaydan almıştım sen nerden aldın?

evet canım ben de ebay dan aldım. hem de satış puanı çok yüksek birinden. Peki seninki direk adresine mi geldi yoksa sen takip edip postaneden mi aldın?

evet canım ben de ebay dan aldım. hem de satış puanı çok yüksek birinden. Peki seninki direk adresine mi geldi yoksa sen takip edip postaneden mi aldın?

direk adresime geldi. bayaa bi kargo parası ödemiştim 30 dolar felandı galiba. onu hatırlıyorum.

arkadaşlar benim eşimindede şekil bozukluğu ve hareket problemi var 2 aşılama 2 tane tüp bebek denememiz var artık ne yapacağımızı bilmiyoruz en son tüp bebek sonucunu ayın 6 da aldım dünyam yıkıldı.bunuda burda araştırırken buldum sizce kullanmalımıyız o kadar zor durumdayımki anlatılmaz lütfen kullanan varmı uazsın faydalanan varmı .:çok üzgünüm:

gecemperisi biz 5 ay kulandık bu ilacı bize prof.dr.kaan aydos önerdi.harika bi ilac kullanmanızı oneririm ama dr a danışın bence.bizde 2 defa tüp bebek denedık bırıncısı hüsranla sonuclandı sonra bu ilacı kullandı eşim sonuçları muhteşem düzeldi sonra ikinicyi denedik şükürler olsun gecen hafta cuma kalp atışlarını görebildik

bzde alacaktık
faydasını gormeyenlerınde oldugunu gorunce vazgectık
bebegıne kavusmana sevındım
rabım saglıklan kucagına almayı nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme

ben eski bir üyeyim aylardır hiç girmedim kim ne yaptı hiç bilmiyorum inşallah iyi sonuçlar almışızdır.prooxed plus için ben de yazzmak istedim.Bu ilaç bizede iyi geldi 6-7 aydır kullanıyor eşim.%0 olan hareketlilik % 33 oldu.profosör de devam etmesini söyledi.tüp bebek bir kez denedim bir daha düşünmüyorum bu ilacı kullanmaya devam edip sayıyı artırma daha mantıklı geliyor.ama ben devamlı eczanemizde.com adresinden alıyorum yurtdışından alındığını bilmiyordum kaça alıyorssunuz yurtdışından.

Kızlar ebay dan satın aldığım ilaçlarımı alabildim, hem de adresime geldi. Allah tan vergi de ödemek zorunda kalmadım. 4 paket ilaca bütün kargo vs dahil internet sitesinden ödediğim 322 tl. ile kavuştum. Yani adeti eczanedeki gibi 110 tl. değil 80,5 tl ye denk geldi.
Bu arada işe yaramasında sevindim, 4,5 ay kullanıp tüp bebek tedavisi denicez.

bende almayı düşünüyorum..ama karrarszım..kimi iyi kimi kötü dıyor.sans.sanırım..bizde sayı degıl hareket problemi var.morfoloji yüzde sıfır..kararsızım kıslar

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum...proxeed ile ilgili bir yanlışı düzeltmek isterim... internette satılan ucuz proxeed plus ın içeriğinde herbir saşede (poşet) l-karnitin fumarat adlı vitamin 1000 mg dır oysa yeni nesil proxeed plus ın l-karnitin fumarat vitamin değeri herbir saşe için 3450 mg dir yani üç katından fazla...l-karnitin fumarat sperm hareketini sağlayan en önemli vitamin dir. sakın fiyatlara aldanıp eski üretim proxeed lere paranızı vermeyin .yeni nesil proxeed plus ın gerçek ederi 95 tl ile115 tl arasında değişmektedir. üretici firmanın sitesinde bile 100 tl civarında satılmaktadır...eski nesil proxeed plus ın kutusunda 'PROXEED + ' yeni nesil kutularda ise PROXEED PLUS' yazılıdır buna dikkat edin.

Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yarabbim.Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına.Benim eşimde de morfoloji bozukluğu var proxeed'e 2 ay oldu başlayalı.Doktor 6 ay beklememizi sonrasında tüp bebek önerdi.Fakat eşimde psikolojik bir sorunda var sanırım.Yumurtlama dönemimde gün aşırı ilişki için uygun performansı sağlayamıyor.Biraz özel bir soru olacak belki ama sizde de böyle sorunlar varmıydı hanımlar? Yoksa ben mi abartıyorum.

Esinin durumu cok normal ve bu durumdakilerde cok yaygin canim . Sonucta stres altindasiniz ve aklinizda cocuk yapma fikri var . Esine yardimci olacak bitkisel vitaminler var ve faydasi oluyor ginseng , maca gibi bitkiseller ise yariyor emin ol. Bizede dr vermisti mone tablet doktorunuza sorarark yada sormayarak deneyebilirsiniz. Kafanizdan atabilseniz aslinda sorun tamamen cozulecek.

Evet canım, biz de 5 yıllık evliyiz bir çok tüp ve diğer tedavi denemeleri oldu. Benim eşim de artık psikolojik olarak o günlerden kaçar oldu o nedenle iş sana düşüyor:dance: Ogünleri eşine söyleme bilmesin, ama o günler gelince sen bütün hatunluğunu kullan sık sık olsun :hooray:

inşallah bende hamile kalırım 15 gündür kullanıyor eşim inş. etkisi olur

bende alacagım ama 6 ay kullanmak gerkeıyor sanırım öyle dgeılmı arkadaslar

Benim eşimde de oluyordu bizde psikolojik demiştik ama hormon testlerinde testesteronu oldukça düşük çıkmıştı. Sebep aslında hormonlarla ilgiliymiş yani neyse sonra doktor bir ilaç verdi düzeldi :) Ama sizin sorun psikolojik olabilir tabi ...

yardımcı olabilecek biri var mı karar veremiyorum....benim eşimde sperm sayısı azlığı vardı proxeede başladı üç aaydır kullanıyor ve ciddi bir artış oldu.hatta doktor hormmon tahlilinde de bişey çıkmazsa erkek kısırlığı yok diye rapor vereceğini söyledi.benim de adetlerim falan düzenli, hormon tahlillerim de normal ve doktorum rahim filmi istedi.ama ben hemen çektirmek istemiyorum eşimin sperm sayısı artmışken bir kaç ay daha uğraşıp sonra çektireyim diyorum.sizce beklemmeli miyim yoksa şu rahim filmini hemen çektirmeli miyim???

Bence çektir canım en azından düzelme olmuşken seninde tüplerinde veya rahimde bir sorun olmadığından emin olarak denemiş olursunuz.bence ihmal etme.. oda çok önemli.

selam arkadaşlar inşallah bu ilaç hepimize umut olur.....tüpbebek doktoru bizede verdi bu ilacı tedaviye başlamadan 3 ay önce kullansın eşin demişti henüz başlamadı ama inşllh çok iii gelir......rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…