canım, ben de sonradan pişman oldum. Biliyorsun bu ilaç 110 tl. ve bir sürü kullanılması gerekiyor. Yurt dışından getirince toplamda 120 ile 130 tl. arası daha ucuz oluyor. İnsanlar biz aldık kolay oldu diyince şansımı denemek istedim. İnşaallah sorun olmadan alırım postaneden.
ben aldığımda kutuda kozmetik yazıyordu. yani ilaç olduğu belirtilirse tabii ki sorun çıkarırlar. benimki 10 gün olmadan gelmişti galiba. ben ebaydan almıştım sen nerden aldın?
evet canım ben de ebay dan aldım. hem de satış puanı çok yüksek birinden. Peki seninki direk adresine mi geldi yoksa sen takip edip postaneden mi aldın?
arkadaşlar benim eşimindede şekil bozukluğu ve hareket problemi var 2 aşılama 2 tane tüp bebek denememiz var artık ne yapacağımızı bilmiyoruz en son tüp bebek sonucunu ayın 6 da aldım dünyam yıkıldı.bunuda burda araştırırken buldum sizce kullanmalımıyız o kadar zor durumdayımki anlatılmaz lütfen kullanan varmı uazsın faydalanan varmı .:çok üzgünüm:
Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yarabbim.Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına.Benim eşimde de morfoloji bozukluğu var proxeed'e 2 ay oldu başlayalı.Doktor 6 ay beklememizi sonrasında tüp bebek önerdi.Fakat eşimde psikolojik bir sorunda var sanırım.Yumurtlama dönemimde gün aşırı ilişki için uygun performansı sağlayamıyor.Biraz özel bir soru olacak belki ama sizde de böyle sorunlar varmıydı hanımlar? Yoksa ben mi abartıyorum.
Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yarabbim.Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına.Benim eşimde de morfoloji bozukluğu var proxeed'e 2 ay oldu başlayalı.Doktor 6 ay beklememizi sonrasında tüp bebek önerdi.Fakat eşimde psikolojik bir sorunda var sanırım.Yumurtlama dönemimde gün aşırı ilişki için uygun performansı sağlayamıyor.Biraz özel bir soru olacak belki ama sizde de böyle sorunlar varmıydı hanımlar? Yoksa ben mi abartıyorum.
yardımcı olabilecek biri var mı karar veremiyorum....benim eşimde sperm sayısı azlığı vardı proxeede başladı üç aaydır kullanıyor ve ciddi bir artış oldu.hatta doktor hormmon tahlilinde de bişey çıkmazsa erkek kısırlığı yok diye rapor vereceğini söyledi.benim de adetlerim falan düzenli, hormon tahlillerim de normal ve doktorum rahim filmi istedi.ama ben hemen çektirmek istemiyorum eşimin sperm sayısı artmışken bir kaç ay daha uğraşıp sonra çektireyim diyorum.sizce beklemmeli miyim yoksa şu rahim filmini hemen çektirmeli miyim???