Kullanan arkadaşlar, sonuçlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
canım proxeed plustan sonraki ilk test diye başlık atmıştım.oraya bi bak istersen.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanan arkadaşlar, sonuçlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
arakadaşlar benim eşim bu ilacı kullandı. Kaan hoca önermişti bizede. 2 ay kullanım sonunda 9mil. olan sayı 60 mil. çıktı. ama kaan hoca eime sabah ları bundan akşamları terental kullanmasını söylemişti öyle yaptık. yani 1 paket 1 ay yetti.
ancak şimdi bi sorunumuz var ilacı 2 haftadır eczanede, depolarda, internette hiçbiyerde bulamadık. napacağız bilmiyorum. Televizyonlarda izliyoruz ilaç sıkıntısı var diye sebep omudur bilmiyorum.
canım maşallah diyorum. darısı başımıza. siteyi yazmak yasak mı değil mi ama sonuçta birbirimize yardım etmek için yazıyorum. bende bir haftadır bulamadım. en sonunda botanikecza.com adresinde buldum. ben de bu gün iki kutu siparişi verdim. en uygun fiyat oalrak burası vardı. ebayda da vardı. ama proxeed plus ın bir sürü çeşidi vardı orda iki kutu 99 dolar olan da vardı tek kutusu 40 sterlin olanda. eczacıbaşı ile aynı kutuya sahip olan tek kutu 40 sterlin yakın bi şeydi oda türkiye ile aynı para ile 100 milyon bi şey yapıyor. ama bankalar arası kur biraz daha yüksek olduğu için 110 milyon ile arasında fazla fark kalmıyor. ben bu gün çok araştırdım. siz yoeulmayın istedim hepinize kolay gelsin. allah yolumuzu açık etsin.