Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nohutu normal yemek olarak mi yediriyounuz. yada suyunu falanmi

Canm deneyimliymissin bnm eşimin hizda problem var varikosel ameliyatı oldu 9ay önce ileri hareket%5 bu şekliyle bir boş gebelik yaşadım 3 ay önce kürtaj oldum hareketli sperm sayısı nasıl artirabiliriz keçi boynuzu iciyo

Benim eşim de yüzde 0 Di en son testte yüzde 12 çıktı bence kürlerin ve beslenmenin çok etkisi var

Merhabalar benimde elimde 6 kutu var.esim 12 kutu almisti.6.kutuda hamile kaldim.ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj yazabilir.uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum.

Super bir ilac bizim tam 26 gun sonraki kontrolumuzde 2 katina cikmisti degerler . 2 kutu icti esim . sabirla icsin 1 ay sonra zaten testte belli olur . ayrica bebisimiz oldu.

Super bir ilac bizim tam 26 gun sonraki kontrolumuzde 2 katina cikmisti degerler . 2 kutu icti esim . sabirla icsin 1 ay sonra zaten testte belli olur . ayrica bebisimiz oldu.
Gözünüz aydın canım ne kadar çabuk sonuç almışsınız maşallah darısı bize olsun değerleriniz nadıldı öncesi ve sonrası?

Gözünüz aydın canım ne kadar çabuk sonuç almışsınız maşallah darısı bize olsun değerleriniz nadıldı öncesi ve sonrası?
Sağol tesekkur ederim . canim baya oluyor degeri suan aklimda degil 150 lerdeydi milyonu 300 kusurlere cikmisti onu hatirliyorum.insallah sizinde bir kac aya olur 4 ay sonra oldu bizim proxced deen

Kızlar benım esımde bır sorun yok sebebsız ınfertılıtemız var acaba bız kullansak sonuc alırmıyız bundan ıkı asılamamız var negatıf

Sağol tesekkur ederim . canim baya oluyor degeri suan aklimda degil 150 lerdeydi milyonu 300 kusurlere cikmisti onu hatirliyorum.insallah sizinde bir kac aya olur 4 ay sonra oldu bizim proxced deen
Toplam sayı 150 milyon sanırım ml de ki daha az oluyor bizimde toplam 130 milyon ml de 42 milyon inşallah bizimde bebişimiz yoldadır

Merhaba,
Eşim sadece 3 ay boyunca düzenli olarak proxeed kullandı.Nadirende olsa akşamları keçiboynuzu suyu içti.
Şimdi çok şükür ki 9 aylık bir oğlum var.
Canım senin eşin sadece 3 ay mı kullandı? Sonra kaçıncı ayda hamile kaldın

Ne mutlu sana canım sizin öncesinde değerleriniz nasıldı? Proxeed den başka bişey kullundınız mı? darısı bize olsun inşallah
Allah herkese nasip etsin değerler 2 milyondu .. Morfoloji 2 ydi ... Eşim varikosel ameliyatı oldu mart ayında haziranda ben hamile kaldım...

Allah herkese nasip etsin değerler 2 milyondu .. Morfoloji 2 ydi ... Eşim varikosel ameliyatı oldu mart ayında haziranda ben hamile kaldım...
Harika maşallah canım rabbim bize nasip etmedi henüz çok da çalışamadık ... sizin ameliyat sonrası kaç oldu değerler sayı-hız-morfoloji...? Baş anomalisi yüksek miydi

Harika maşallah canım rabbim bize nasip etmedi henüz çok da çalışamadık ... sizin ameliyat sonrası kaç oldu değerler sayı-hız-morfoloji...? Baş anomalisi yüksek miydi
Hiç gitmedik dr a sonrasında ... Keçiboynuzu kürü ve hacamat da yapmıştı o arada eşim

Slm kızlar uzun zamandır takip ediyorum sma bi türlü yazamadım benim ediminde sperm sayisi ve morfolojisi düşük 5 yaşında bir oğlumuz var proceed plus kullanmıştı ilk çocukta o ay hamile kalmıştım ama şimdi tekrar cocuk sahibi olmak istiyoruz 10 aydır deniyoruz tık yok 1.5 aydır tekrar ilaca başladık bu hafta ici test yapacağız umarım ise yaramıştır Allah isteyen herkese cocuk nasip etsin ins bu arada bu ay ovulasyon takibi yaptirdim klomen kullandim bu gun 16 gun oldu catlatma ignesi vurulali ama kan testi negafif hala adet olmadim umarım yakın zamanda gelir bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…