- 3 Haziran 2016
- 650
- 854
- 103
- 41
- Konu Sahibi nevbahar21
-
Bide nohutu gerçekten sofranizdan eksik etmeyin. antioksidan özelliği var spermlerin için de ki zararlı sıvı ne kadar çoksa o kadar sorun çıkıyor en iyi ilaç nohut ben buzluğu nohutla doldurdum her akşam yiyor
Canm deneyimliymissin bnm eşimin hizda problem var varikosel ameliyatı oldu 9ay önce ileri hareket%5 bu şekliyle bir boş gebelik yaşadım 3 ay önce kürtaj oldum hareketli sperm sayısı nasıl artirabiliriz keçi boynuzu iciyo1 kilo (litre)keçiboynuzu özü
1 kilo dut pekmezi
500-600 gr kadar kestane balı " bu üç sıvı karışımı gerçekten hakiki olduğunu bildiğiniz güvendiğiniz yerden alın "
100 gr zencefil,
100 gr zerdecal,
100 gr gingseng (yerli olmayacak) ,
100 gr çörek otu ,
100 gr tarçın,
80 gr üzüm çekirdeği ,
100 gr çakır kökü ,
80 gr çoban çökerten ,
100 gr ısırgan tohumu ve ayrıca
küçük şişelerde satılan propolis 2 tane yeterli.
Katı olan bu maddeleri toz haline getirdim elekten geçirerek koydum. sıvı olan maddelerin hepsini 3 litrelik cam şişeye koyup karıştırdım hepsini. yarım litrelik 2 kaba koydum karışımı bittikçe üzerine ekliyorum kullanımı kolay olsun diye. güneş görmeyen yerde muhafaza ediyorum tahta kaşık kullanılmalı. eşim kullanıyor bi sorun yok kullanılan ürünlerin hepsi kalite sayı ve hız için. denemeye değer dedik bide cinsel isteği çok arttırıyor
canım bebegın oldumuamin canım inşallah,tabi yazarım sonucu
Benim eşim de yüzde 0 Di en son testte yüzde 12 çıktı bence kürlerin ve beslenmenin çok etkisi varCanm deneyimliymissin bnm eşimin hizda problem var varikosel ameliyatı oldu 9ay önce ileri hareket%5 bu şekliyle bir boş gebelik yaşadım 3 ay önce kürtaj oldum hareketli sperm sayısı nasıl artirabiliriz keçi boynuzu iciyo
Ugrasiyoz ama etkisi oluyormu bilmiyorumBenim eşim de yüzde 0 Di en son testte yüzde 12 çıktı bence kürlerin ve beslenmenin çok etkisi var
Bir kere olmuş bi daha olur insallahUgrasiyoz ama etkisi oluyormu bilmiyorum
İnşallah ümidim o yönde oluyo çok şükür ki diyom yani yinede Rabbim bilir drBir kere olmuş bi daha olur insallah
Gözünüz aydın canım ne kadar çabuk sonuç almışsınız maşallah darısı bize olsun değerleriniz nadıldı öncesi ve sonrası?Super bir ilac bizim tam 26 gun sonraki kontrolumuzde 2 katina cikmisti degerler . 2 kutu icti esim . sabirla icsin 1 ay sonra zaten testte belli olur . ayrica bebisimiz oldu.
Sağol tesekkur ederim . canim baya oluyor degeri suan aklimda degil 150 lerdeydi milyonu 300 kusurlere cikmisti onu hatirliyorum.insallah sizinde bir kac aya olur 4 ay sonra oldu bizim proxced deenGözünüz aydın canım ne kadar çabuk sonuç almışsınız maşallah darısı bize olsun değerleriniz nadıldı öncesi ve sonrası?
Super bir ilac bizim tam 26 gun sonraki kontrolumuzde 2 katina cikmisti degerler . 2 kutu icti esim . sabirla icsin 1 ay sonra zaten testte belli olur . ayrica bebisimiz oldu.
Gözünüz aydın canım ne kadar çabuk sonuç almışsınız maşallah darısı bize olsun değerleriniz nadıldı öncesi ve sonrası?
Toplam sayı 150 milyon sanırım ml de ki daha az oluyor bizimde toplam 130 milyon ml de 42 milyon inşallah bizimde bebişimiz yoldadırSağol tesekkur ederim . canim baya oluyor degeri suan aklimda degil 150 lerdeydi milyonu 300 kusurlere cikmisti onu hatirliyorum.insallah sizinde bir kac aya olur 4 ay sonra oldu bizim proxced deen
Canım senin eşin sadece 3 ay mı kullandı? Sonra kaçıncı ayda hamile kaldınMerhaba,
Eşim sadece 3 ay boyunca düzenli olarak proxeed kullandı.Nadirende olsa akşamları keçiboynuzu suyu içti.
Şimdi çok şükür ki 9 aylık bir oğlum var.
Ne mutlu sana canım sizin öncesinde değerleriniz nasıldı? Proxeed den başka bişey kullundınız mı? darısı bize olsun inşallahBen 2. Ay bitti hamile kaldım
Allah herkese nasip etsin değerler 2 milyondu .. Morfoloji 2 ydi ... Eşim varikosel ameliyatı oldu mart ayında haziranda ben hamile kaldım...Ne mutlu sana canım sizin öncesinde değerleriniz nasıldı? Proxeed den başka bişey kullundınız mı? darısı bize olsun inşallah
Harika maşallah canım rabbim bize nasip etmedi henüz çok da çalışamadık ... sizin ameliyat sonrası kaç oldu değerler sayı-hız-morfoloji...? Baş anomalisi yüksek miydiAllah herkese nasip etsin değerler 2 milyondu .. Morfoloji 2 ydi ... Eşim varikosel ameliyatı oldu mart ayında haziranda ben hamile kaldım...
Hiç gitmedik dr a sonrasında ... Keçiboynuzu kürü ve hacamat da yapmıştı o arada eşimHarika maşallah canım rabbim bize nasip etmedi henüz çok da çalışamadık ... sizin ameliyat sonrası kaç oldu değerler sayı-hız-morfoloji...? Baş anomalisi yüksek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?