- Konu Sahibi nevbahar21
-
benim eşim 3 ay proxeed plus kullandı hiç bi etkisi olmadı ne sayıya ne harekete...sanırım varikoselden dolayı etki etmedi...varikosel teşhisi konuldu...ameliyat olursan %70 oranında düzelme olabilir demiş doktor...burya değerlerimizde artma var var gibi şeyler yazıp umut olmak isterdim ama maalesef bize etki etmedi bu ilaç:S
yapma yaaa canım üzüldüm eşinin sperm testinde lökosit çıkmışmıydı? eğer lökosit fazla ise antibiyotik içmesi gerekir lökosit idrar testindede çıkıyo bence bir dahiliye ye gidin idrar testi isteyin idrarda iltihap çıkarsa dr. alt solunum yolu antibiyotiği verir içsin bunu neden anlattım çünkü; sana anlatmıştım sanırım ben oğluma öyle hamile kalmıştım eşimde varikosel vardı biz dahiliye ye gittik eşimde lökosit çıktı idrar testinde antibiyotik verdi dr. o ay hamile kalmıştım lökosit sperm sayısını hızını önlüyo çünkü canımbi baktırın derim been
yapma yaaa canım üzüldüm eşinin sperm testinde lökosit çıkmışmıydı? eğer lökosit fazla ise antibiyotik içmesi gerekir lökosit idrar testindede çıkıyo bence bir dahiliye ye gidin idrar testi isteyin idrarda iltihap çıkarsa dr. alt solunum yolu antibiyotiği verir içsin bunu neden anlattım çünkü; sana anlatmıştım sanırım ben oğluma öyle hamile kalmıştım eşimde varikosel vardı biz dahiliye ye gittik eşimde lökosit çıktı idrar testinde antibiyotik verdi dr. o ay hamile kalmıştım lökosit sperm sayısını hızını önlüyo çünkü canımbi baktırın derim been
anlatmamıştın canım iyi oldu anlattığın sağol tatlım...eşim bugün başka üroloğa gösterecek değerleri bakalım o ne desin...benim bi tanıdığımın 1.5 yıldır çocuğu olmuyordu eşi doktora gitmiyordu en sonunda gitti varikosel teşhisi konuldu ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldı...bizde ne yapacağımızı şaşırdık ameliyat olsa mı olmasa mı:-S[/QUOT
çok iyi bi dr. ameliyatı yapması lazım canım eşim olmadı ameliyat iltihap çıktı anlattığım gibi o şekilde oğlum oldu ve ameliyata gerek duymadık tabii şimdi 2. istiyoruz başka yöntemler deniyorum bakalım inşallah şifa olur
anlatmamıştın canım iyi oldu anlattığın sağol tatlım...eşim bugün başka üroloğa gösterecek değerleri bakalım o ne desin...benim bi tanıdığımın 1.5 yıldır çocuğu olmuyordu eşi doktora gitmiyordu en sonunda gitti varikosel teşhisi konuldu ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldı...bizde ne yapacağımızı şaşırdık ameliyat olsa mı olmasa mı:-S[/QUOT
çok iyi bi dr. ameliyatı yapması lazım canım eşim olmadı ameliyat iltihap çıktı anlattığım gibi o şekilde oğlum oldu ve ameliyata gerek duymadık tabii şimdi 2. istiyoruz başka yöntemler deniyorum bakalım inşallah şifa olur
inş canım tez zaman da hameli kalırsın...varikoseline tekrar bi baktırsa yaş ilerledikçe varikosel e ilerliyormuş ya...sağlık içinde önemli bi durum inş eşimin ameliyatı iyi geçer...her doktora gittiğimizde ayrı bişeyle karşılaşıyoruz...bu sefer de ameliyat çıktı:S
inş canım tez zaman da hameli kalırsın...varikoseline tekrar bi baktırsa yaş ilerledikçe varikosel e ilerliyormuş ya...sağlık içinde önemli bi durum inş eşimin ameliyatı iyi geçer...her doktora gittiğimizde ayrı bişeyle karşılaşıyoruz...bu sefer de ameliyat çıktı:S
baktırdk tabii yine aynı varikoseki var...inşallah canım bende çok istiyorum ameliyat olmasını ama olmak istemiyor...olsuuun hayırlısı olsun gelişmeleri yazarsın canım öptüüüm
merhba
proxeed plus kullandı benimde eşim yaklaşık beş ay kadar. morfolojide düzelme oldu..
ama biz bebek sahibi olamadık.şuan tüp bebek deniyoruz.
Allah yardımcınız olsun. belki siz daha güzel sonuçlar alırsınız
biz sonuç aldık ama başka şeyler de kullandık istersen açtığım konuya bir göz at "1.6 milyonla başlamıştık...."diye ilk sayfada .
merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum forumu çok takip ediyorum 2 senedir korunmuyoruz çocuğumuz olmuyor eşim ve ben tedavi olmaya karar verdik eşim 1 ay aralıklarla 2 kere sperm tahlili verdi ve normalin altında çıktı tüm sonuçları berbat bizi samsun tıpa yönlendirdi doktor orda eşim muayane oldu doktor epididim iltihabı var dedi direk tüp bebeği önerdi bizde çok üzüldük eşimin morali çok bozuk yaşı daha 25 eşim yine yılmadı tekrar sperm tahlili verdi 2 ay sonra biri 20 milyon diğeri 11milyon olarak çıktı olmayan sperm nasıl yükseldi bizde anlamadık tekrar samsuna gitmeye karar verdi tabi doktor yine tüp bebek dedi orduda yaptırdığımız tahlillerden sonra bize proxeed ve klomen verdi sperm sayısı ve kalitesi artacakmış bugünden itibaren kullanmaya başladık umarım faydası olur çok araştırıyorum epididim iltihabının antibiyotik ve istirahat tedavisi olduğunu öğrendim gittiğim profesör tedavi yerine tüp bebek dedi bu ilacıda kullanacaz bakalım artış olacak mı
Merhaba arkadaşlar siteyi epeydir takip ediyordum ama yeni kayıt yaptırdım sizede moral olması açısından. proxeed saşeden fayda gördüğümüze inanıyorum. Eşimin canlı sperm sayısı 2 milyondu, bende de PCOS vardı. 1 sene bebeğimiz olmadı. Normal olmaz dendiği için tüp bebek yaptırmaya karar vermistik. Ben İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım, eşimede doktor evicap, tamoksifen verdi ve proxeed saşeyi önerdi, olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Evicap ve tamoksifeni 1 ay, proxeed saşeyi 3 ay kullandı, yanısıra keçiboynuzu kürünü uyguladı. Allah'a şükür spontan hamile kaldım. Allah'tan ümid kesmemek ve hayırlısı ne ise onu istemek gerek diye düşünüyorum. İns hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi nasip eder.
bizdede işe yaradı 6 ay kullanım sonunda hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?