Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim proxeed i kullandı 3 ay boyunca sayı 36-40 milyon arasıyken 80 milyon oldu ama hız ve morfoloji değişmedi. gerçi keçiboynuzu kürüde uyguladık beraber hangisi fayda etti emin değilim.

benim eşim 3 ay proxeed plus kullandı hiç bi etkisi olmadı ne sayıya ne harekete...sanırım varikoselden dolayı etki etmedi...varikosel teşhisi konuldu...ameliyat olursan %70 oranında düzelme olabilir demiş doktor...burya değerlerimizde artma var var gibi şeyler yazıp umut olmak isterdim ama maalesef bize etki etmedi bu ilaç:S

yapma yaaa canım üzüldüm eşinin sperm testinde lökosit çıkmışmıydı? eğer lökosit fazla ise antibiyotik içmesi gerekir lökosit idrar testindede çıkıyo bence bir dahiliye ye gidin idrar testi isteyin idrarda iltihap çıkarsa dr. alt solunum yolu antibiyotiği verir içsin bunu neden anlattım çünkü; sana anlatmıştım sanırım ben oğluma öyle hamile kalmıştım eşimde varikosel vardı biz dahiliye ye gittik eşimde lökosit çıktı idrar testinde antibiyotik verdi dr. o ay hamile kalmıştım lökosit sperm sayısını hızını önlüyo çünkü canımbi baktırın derim been

aynen katılıyorum, lökosit üzerinde durulması gereken bir sorun...

anlatmamıştın canım iyi oldu anlattığın sağol tatlım...eşim bugün başka üroloğa gösterecek değerleri bakalım o ne desin...benim bi tanıdığımın 1.5 yıldır çocuğu olmuyordu eşi doktora gitmiyordu en sonunda gitti varikosel teşhisi konuldu ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldı...bizde ne yapacağımızı şaşırdık ameliyat olsa mı olmasa mı:-S

benimde eşimde morfoloji sorunu var dr. proxeed plus verdi daha ilk ayımız bu ilaç ne kadar sürede cevap verir.

Herkese iyi haftalar arkadaşlar. Bizde proxeed plus da 2. Kutudayız 3 ay kulllanıp tekrar çağırdı doktor. Ama anladığım kadarıyla morfolojide işe yaramıyor. Onun içinde neler kullanıyorsunuz merak ettim.

merhaba sızde ne kadar lokosıt goruldu acaba.tesk.

merhaba doktor klomen vermıs bunu fsh testesteron prolaktın hormonlarına gore verıyorlar acaba sızın hormon degerlerınız ne durumda.yazarsan sevınırım.teşk.

merhaba acaba dıger değerlerınız nasıldı hızınız ve morfolojınız.çok tesşk.

Merhaba arkadaslar; ben bu konularda cok yeniyim. 1 yildir korunmuyorduk ve hamile kalamadim. Doktora gittik ve esimde hareketlilik problemi cikti. % 0 hareketlilik var. Bu haberi aldigimdan beri üzüntümü icimde yasiyorum. Esime üzüldügümü belli etmek istemiyorum, aileme anlatamiyorum ne yapacagimi sasirdim. Sonra bu siteye denk geldim tesadüfen. Sizlere icimi dökmek istedim. Ben almanyada yasiyorum. doktorlar bu sonuclara göre hamile kalmaniz imkansiz diyor. Hatta tüpbebek bile olmaz dediler. Burada sperm bankalari var oraya basvururuz dediler ama ben böyle birseyi asla kabul etmem. Simdi esime ilaclar verdiler ( gida takviyesi adi altinda) 3 ay sonra yeniden testleri yapilacak. Hergün Allaha dua ediyorum. Allah hepimize evlat nasip eder insallah. Onun kokusunu duymayi nasip eder insallah. Bu sorunu yasayan var mi aranizda ? Lütfen yardim edin....

merhaba baya zaman gectiği icin tam hatırlayamıyorum ancak morfoloji ve hızındada problem vardı. çok hızlı hareket eden yüzde 1 civarı gibiydi. Ben bebegime kavuştum insallah sizede nasip olur.

kızlar bugün hamile olduğum netleşti kan testiyle:)

eşimde sperm sayısı düşük ve hızı biraz düşük çıkmıştı. testi 13 haziranda yapıldı. test sonucunu görür görmez lustral antideprean kullanıyordu onu hemen bıraktı. araştırmış sayı ve hızı net bir şekilde etkiliyormuş.
ürolog proxeed ve vitamin verdi. onları da kullanıyordu 13 hazirandan beri.
ovulasyon günü bana göre 18 ağustostu. yani eşim 1 ay proxeed ve vitamin kullandıktn sonra hamile kaldım.2 kutu bitirmişti günde 2 defa kullanıyordu.13 hazirandan 1 temmuza kadar da keçiboynuzu kürü içti eşim. ovulasyon gününden bikaç gün öncede içmişti.
herneyse sonuçta bugün hamile olduğumu öğrendim.
çok sevindik tabi allah herkese nasip etsin.

bizde 3 ay önce test yaptırdık
sayı 34 milyon
morfoloji:13
hareket:15 çıktı bizde hareket az diye kafamıza göre proxeed kullandık
az önce aldığımız sonuca göre
sayı:17 milyon
morfoloji:12
hareket:27
şok olduk hareket artmış(evicap ta kulanmıştı eşim belki o arttırmıştır) ama sayı çok düşmüş sayı problemimiz yoktu şimdi o çıktı((
bugünden sonra proxeedi bırakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…