• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prouna Yemek Takımı

fuscha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
70
2
36
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar,
Ben size birşey danışmak istiyorum.. Ben uzun zamandır yemek takımı bakıyorum.. Geçenlerde prouna diye bir ünlü ingiliz markasının bone china yemek takımlarını gördüm. Gerçekten kalite ve asalet kokuyor. Araştırmalarıma göre de dünyanın en iyilerinden biriymiş.. Diğerleri Royal bone china, noritake, narumi imiş.. Sizin de Prouna markası hakkında bilginiz var mı? Sizler önerir misiniz acaba? Daha önce bu markayı alan, kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum:3: Benim beğendiğim model şu, resimde çok belli olmuyor ama şal deseni deniyor, beyaz desenleri var üstünde..

$Prouna - bridal2.jpg $Prouna - bridal3.jpg $Prouna - bridal4.jpg $Prouna - bridal5.jpg $Prouna - bridal6.jpg

Kimse Prouna marka yemek takımı kullanmadı mı? Bu marka hakkında hiç bilginiz yok mu arkadaşlar? :(

bende araştırdığım zaman senin dediğin markalara ulaştım.. bende kullanıyorum prouna,bende ki willow.. çok asil bi yemek takımı.. ve çin malı değil,ne iyi:34:kesinlikle tavsiye ederim..

Canım yorum için çok teşekkür ederim:3:
Bende zaten Prouna'nın Bridal modelini dayanamayıp aldım.. Çok içime sindi.. Senin olumlu yorumda bulunman içimi ayrıca içimi rahatlattı..Fotoğrafta modeli ve işlemeleri belli olmuyor ama çok zarif ve asil.. Dediğin gibi bu markanın tüm ürünleri gerçekten zarif duruyor.. Ben mesela royal bone china'lara da baktım ama yan yana karşılaştırınca gerçekten formu, desenleri, tabağın kalınlığı bu markada çok farkediyor:)

Sana bir şey sormak istiyorum, makinede yıkamakla ilgili bir problemin oldu mu hiç ? Çünkü uzun ömürlü olsun diye sıvı detarjan kullanın, yıkama işlemi bittikten sonra hemen makineden çıkarmayın gibi tavsiyeler okudum.. Birde tabakları saklarken aralarına çizmesin diye kağıt koyuyor musun?

merhaba..

takımı saklarken üst üste koyuyorum,aralarında harhangi birşey bulundurmuyorum.makinada da her zaman jel deterjan kullanıyorum en iyisi.tabletler yada toz deterjanlar aşındırıyor.ilk evlendiğimde kullandım bi baktımki bardaklar mahvolmuş..bu güzel ürünler için özen göstermek gerekiyor yani.çatal kaşıklarımda mat ama dediğim gibi iç rahatlığıyla yıkıyorum jel ile makinada.güle güle kullan takımını ağız tadıyla inşşş ;)

Konuyu geç farketmiş olsam da yazayım. dedim. Ben de prouna yemek takımı kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli ve zarif.Bende de willow serisi var. Takımı saklarken aralarına peçete koyarsan daha sağlıklı olur. Ve arkaşın da dediği gibi kesinlikle jel deterjan hem sağlık açısından hem de porselenlerin ömrü açısından daha doğru.Herkese mutlulukla kullanması dileğiyle...

güle güle kullan inşallah takımını:nazar: ben de daha önce eminönünde görmüştüm aynısını ve çok beğenmiştim. sen nerden ve ne kadara aldın merak ettim:1:

Çok teşekkür ederim canım:) Bende bu takımı daha doğrusu Prouna markasının ürünlerini sirkecideki bir yerde görmüştüm.. o zaman özel indirime girmişti.. ama adam her gidişimde ayrı fiyatlar verdi.. Kısaca esnaf ayağı yaptı diyebilirim.. Eminönünde ve sirkecide ki esnaflardan gerçekten çok indirimli alabiliyorsun ama bazen de kime ne denk gelirse şeklinde fiyatlar verdikleri için işin aslı astarı nedir diye düşünüyorsun. İçim çok rahat etmedi ordan alışveriş yapmaya..
Ben bakırköyde begart diye bir züccaciye mağazası var ordan aldım.. annemde hep ordan alışveriş yapar, toplu alımlarda oldukça indirim yapıyorlar.. birde alınan hizmet daha samimi ve tatmin edici geldi ben onu tercih ettim yemek takımı sirkecidekine göre 50 tl daha pahalı da olsa da:) yanlız ben aryıldızın tencere ve çatal bıçak takımınıda aldım.. o yüzden toplu birşeyler aldığım için epey bir indirim yaptılar.. Ben yemek takımını 2350 TL ye aldım sanırım, başka şeyler daha aldığım için fiyatını tam net hatırlayamıyorum.. Ama normalde 2850 ye satılıyor sanırım..

Ama benim sana tavsiyem bütçen yetiyorsa prouna, royal bone china, noritake ya da narumu markalarından birini al.. inan ben tüm markaları talan ettim hepsini elime aldım, inceledim, modellerini kıyasladım, benim zevkime en uygun olan ve gözüme en kaliteli gelenin bu olduğuna karar verdim.. Diğer arkadaşların yorumlarına bakarsam hiç de yanlış bir karar vermediğimi düşünüyorum:) Zaten sende bu markaları yan yana gördüğünde farkı anlayacaksın..

Çok uzattım biliyorum ama sana yardımcı olmak açısından bir konudan daha bahsedeyim. Gerçek kemik tozu ürünler kare olarak üretilemiyormuş bilgin olsun, çünkü gerçek kemik tozu çok sağlam ve dayanıklıdır ama form alması çok zormuş. Bundan dolayı kare olarak üretim yapılamıyormuş.. yani royal bone china biz %100 bone chinayız demesine inanma çünkü kare modellerde böyle birşey yok.. ha bu kötü birşeymidir bence değil ama gerçek kemik tozu daha sağlamdır ve daha dayanıklıdır. Bu royal dışındaki yukarda saydığım markaların içinde - hatırladığım kadarıyla- kare takım üretim yapan yok, hepsi yuvarlak. Ben araştırmalarıma kare takım diye başlamıştım ama geze geze yuvarlak takımların daha kullanışlı daha uzun ömürlü ve masa servisi ve görselinde daha kullanışlı olacağını düşündüm..

Henüz kullanmadım ama şimdiden bile çok çok memnunum, tüm tabakları tek tek inceledim hiç bir problemi yok, sadece 2 tabağında çok minicik siyah nokta var, çoğu kimse görmez bile ama ben çeyizlik olduğunu için gidip değiştireceğim.. Zaten garanti belgesi var:) problem yok yani:32:

önerdiğin markaları ben de sirkecideki mağazalardan biliyorum. hepsi de ayrı güzel ve kaliteli. çok isabetli bir seçim yapmışsın:65: inşallah iyi günlerde kullanırsın:nazar: ayrıca prouna takımların boyasında kurşun olmadığını söylemişlerdi bana. tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
önerdiğin markaları ben de sirkecideki mağazalardan biliyorum. hepsi de ayrı güzel ve kaliteli. çok isabetli bir seçim yapmışsın:65: inşallah iyi günlerde kullanırsın:nazar: ayrıca prouna takımların boyasında kurşun olmadığını söylemişlerdi bana. tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim:) hepimiz mutlulukla kullanalım inş:26:

Çok teşekkür ederim canım:) Bende bu takımı daha doğrusu Prouna markasının ürünlerini sirkecideki bir yerde görmüştüm.. o zaman özel indirime girmişti.. ama adam her gidişimde ayrı fiyatlar verdi.. Kısaca esnaf ayağı yaptı diyebilirim.. Eminönünde ve sirkecide ki esnaflardan gerçekten çok indirimli alabiliyorsun ama bazen de kime ne denk gelirse şeklinde fiyatlar verdikleri için işin aslı astarı nedir diye düşünüyorsun. İçim çok rahat etmedi ordan alışveriş yapmaya..
Ben bakırköyde begart diye bir züccaciye mağazası var ordan aldım.. annemde hep ordan alışveriş yapar, toplu alımlarda oldukça indirim yapıyorlar.. birde alınan hizmet daha samimi ve tatmin edici geldi ben onu tercih ettim yemek takımı sirkecidekine göre 50 tl daha pahalı da olsa da:) yanlız ben aryıldızın tencere ve çatal bıçak takımınıda aldım.. o yüzden toplu birşeyler aldığım için epey bir indirim yaptılar.. Ben yemek takımını 2350 TL ye aldım sanırım, başka şeyler daha aldığım için fiyatını tam net hatırlayamıyorum.. Ama normalde 2850 ye satılıyor sanırım..

Ama benim sana tavsiyem bütçen yetiyorsa prouna, royal bone china, noritake ya da narumu markalarından birini al.. inan ben tüm markaları talan ettim hepsini elime aldım, inceledim, modellerini kıyasladım, benim zevkime en uygun olan ve gözüme en kaliteli gelenin bu olduğuna karar verdim.. Diğer arkadaşların yorumlarına bakarsam hiç de yanlış bir karar vermediğimi düşünüyorum:) Zaten sende bu markaları yan yana gördüğünde farkı anlayacaksın..

Çok uzattım biliyorum ama sana yardımcı olmak açısından bir konudan daha bahsedeyim. Gerçek kemik tozu ürünler kare olarak üretilemiyormuş bilgin olsun, çünkü gerçek kemik tozu çok sağlam ve dayanıklıdır ama form alması çok zormuş. Bundan dolayı kare olarak üretim yapılamıyormuş.. yani royal bone china biz %100 bone chinayız demesine inanma çünkü kare modellerde böyle birşey yok.. ha bu kötü birşeymidir bence değil ama gerçek kemik tozu daha sağlamdır ve daha dayanıklıdır. Bu royal dışındaki yukarda saydığım markaların içinde - hatırladığım kadarıyla- kare takım üretim yapan yok, hepsi yuvarlak. Ben araştırmalarıma kare takım diye başlamıştım ama geze geze yuvarlak takımların daha kullanışlı daha uzun ömürlü ve masa servisi ve görselinde daha kullanışlı olacağını düşündüm..

Henüz kullanmadım ama şimdiden bile çok çok memnunum, tüm tabakları tek tek inceledim hiç bir problemi yok, sadece 2 tabağında çok minicik siyah nokta var, çoğu kimse görmez bile ama ben çeyizlik olduğunu için gidip değiştireceğim.. Zaten garanti belgesi var:) problem yok yani:32:

sirkecide nerede var yaa,ben doğubankın oraları falan biliyorum ama hiç böyle züccaciye tarzı bir yer görmedim

sirkecide nerede var yaa,ben doğubankın oraları falan biliyorum ama hiç böyle züccaciye tarzı bir yer görmedim

Mesajını yeni gördüm, çok uzun zaman olmuş..

Doğubankın bir alt sokağında bulunuyor, sirkecide sahil tarafında bir üst geçit vardır, merdivenlerin bittiği sokak içinde 2 sıra halinde yan yana pek çok mağaza bulabilirsin. Orda Tefal ve Jumbonun bayiliğini yapan bir dükkan var, aynı zamanda pek çok farklı porselen markasıda satıyorlar, royal bone china, narumi, demonji gibi birçok marka.. pazarlık yaparsan ve nakit almayı düşünüyorsan çok ciddi indirimli alabiliyorsun.. Bu mağazanın dışında Hisar var ( ki bu Prouna markalı porseleni burada bulabilirsin), esse, cemile var, bir yan sokağında ise, karaca, emsan ve birçok markaları satan pek çok züccaciye dükkanı bulabilirsin.. zaten gidince şaşıracaksın, o kadar çok dükkan var ki.. Tüm markaları yan yana bulabileceğin ve karşılaştırabileceğin bir yer..

Umarım yardımcı olabilmişimdir :3:

Merhabalar arkadaşlar,
Ben size birşey danışmak istiyorum.. Ben uzun zamandır yemek takımı bakıyorum.. Geçenlerde prouna diye bir ünlü ingiliz markasının bone china yemek takımlarını gördüm. Gerçekten kalite ve asalet kokuyor. Araştırmalarıma göre de dünyanın en iyilerinden biriymiş.. Diğerleri Royal bone china, noritake, narumi imiş.. Sizin de Prouna markası hakkında bilginiz var mı? Sizler önerir misiniz acaba? Daha önce bu markayı alan, kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum:3: Benim beğendiğim model şu, resimde çok belli olmuyor ama şal deseni deniyor, beyaz desenleri var üstünde..

Eki Görüntüle 223159 Eki Görüntüle 223160 Eki Görüntüle 223161 Eki Görüntüle 223162 Eki Görüntüle 223163

İyi günlerde kullanın güzel bir secim yapmışsınız ,prounanin yeni modelleri gelmiş onlarda harika,normalde 2000-3000 aralığında 24 servisi takımları ama yeni bir konsept getirmişler 6000 civarında harika Amerika'da baktım aynı kombinasyon 6000 dolar civarı gercekten dünya markası ve sıfır kursun var içerisinde bunun teyidinde amirakada satılması bence mesajla royal Amerika'da yok çünkü royal bir marka değil sadece turkiyede bilinirligi fazla ama prouna dünyada mağazaları var çok prestijli bir ürün almıştınız tekrar hayırlı olsun

İyi günlerde kullanın güzel bir secim yapmışsınız ,prounanin yeni modelleri gelmiş onlarda harika,normalde 2000-3000 aralığında 24 servisi takımları ama yeni bir konsept getirmişler 6000 civarında harika Amerika'da baktım aynı kombinasyon 6000 dolar civarı gercekten dünya markası ve sıfır kursun var içerisinde bunun teyidinde amirakada satılması bence mesajla royal Amerika'da yok çünkü royal bir marka değil sadece turkiyede bilinirligi fazla ama prouna dünyada mağazaları var çok prestijli bir ürün almıştınız tekrar hayırlı olsun

Cokomell çok teşekkür ederim :3:

Ben de iyi ki bu markayı almışım diyorum.. Çok araştırdım, hem Türkiye'de hem dünyada.. En iyilerinden biri dediğin gibi. Ben alırken bir elime royal bone china diğer elime de pronunanın tabağını almıştım, arada o kadar fark vardı ki gerçekten.. Yani düşününce sonuçta ikisi de tabak ama prouna gerçekten bir başka.. Hem sağlık, hem kalite, hemde görüntü yönünden.. Zaten yanlış hatırlamıyorsam piere cardin, cacharel gibi markaların yemek takımlarınıda prouna üretiyormuş. Yani kendim için en doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum. Sizin de takımınız çok da güzel, sanırım minuet gold modeli, onuda çok beğeniyorum ben ama sarı değil platini tercih ettiğim için tercihim bridal'dan yana oldu.. Sizde güle güle kullanın :49:

Ayrıca yeni modelleri de çok merak ettim ..

Kızlar uzun Zaman olmuş ama inşallah mesajıma cevap alabilirim prouna markasını daha önce hiç duymamıştım ilk defa bugün bi züccaciyede çok önerdiler ve dünyaca ünlü bir marka dediler yemek takımı gerçekten çok zarif duruyor kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi ben wedding platin modelini çok beğendim makinede yıkandıkça üzerindeki yaldızlar silinir mi ??

Merhabalar arkadaşlar,
Ben size birşey danışmak istiyorum.. Ben uzun zamandır yemek takımı bakıyorum.. Geçenlerde prouna diye bir ünlü ingiliz markasının bone china yemek takımlarını gördüm. Gerçekten kalite ve asalet kokuyor. Araştırmalarıma göre de dünyanın en iyilerinden biriymiş.. Diğerleri Royal bone china, noritake, narumi imiş.. Sizin de Prouna markası hakkında bilginiz var mı? Sizler önerir misiniz acaba? Daha önce bu markayı alan, kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum:KK3: Benim beğendiğim model şu, resimde çok belli olmuyor ama şal deseni deniyor, beyaz desenleri var üstünde..

Eki Görüntüle 223159 Eki Görüntüle 223160 Eki Görüntüle 223161 Eki Görüntüle 223162 Eki Görüntüle 223163
bende prouna aldım çok içime sindi :)

Back