Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim de derdimiz para koparmak asla degil.. bu baska bsy.. bi de dugunde nisanda takilanlarin hepsi sana aittir.. alyansi isterken borclu ciksinlar da gorsunler, arsiz insanlar..Haklısınız biliyorum bunlari para her türlü kazanilir.şimdi dua ediyorum babamdan kalan diger şeyleri en azindan kurtardim bu kan emicilerden
EvetKocan ters iliski istedi diye mi bosaniyorsun?
hallettik protokolü verdi parayi o kadarinida yapsin iyi oldu avukata gitti parasiIyi dr canim benim anlasmali bosanmada zaten avukata gerek yokki. Adliyeye gidin dilekce verin ayni anda mi oluyo ne oluyor . Ayrintilari bilmiyorum burada avukatlara sorun kismi filan var sagolsunlar yol gosteriyorlar. Benim arkadasim anlasmali bosandi kendileri avukatsiz adliyeye gidip httamahkrme salonuna bile girmeden iki dakikada imzalar atildi bitti. Anlastiktan sonra avukata neden para veresiniz ben anlamadim. Hakkinizda hayirlisi olsun. Gecmis olsun ayrica
Hayitlisi olsun...ama ilginc geldi bana
Evet anlaşmalı boşanmada avukata gerek yok.Ya yanlis yonlendirmek istemiuorum ben oyle biliyorum cekismeli bosanmalarda avukat takip etsin islerinizi de anlasmali bosanmada avukata gerek yok diye biliyorum![]()
Avukat olmasa ileri bi tarihe atilirdi önümüzdeki hafta çarşambaya kadar boşanırsıniz dedi.
Bende hep öyle dua ettim tere yagindan kıl çeker gibi olsun dedim olcak inşallahSevindim senin adına o adamdan ne koca ne baba olurdu Rabbim tereyağından kıl çekmek kadar kolay kurtarsın seni. Bundan sonra yavrularınla çok huzurlu ve mutlu bi hayatınız olsun inşallah
Bende hep öyle dua ettim tere yagindan kıl çeker gibi olsun dedim olcak inşallah
Hep içimde bi korku var ya olmazsa diye
Şükür namazı kılcam bide kurban adadım durumum düzelsin kurban kescemİnşallah.. Boşandığın gün şükür namazı kıl
Artık korkmuyorum ilk konuyu açtıgimda çok farkliydim tabi çok yeniydi o zaman.şimdi ben onlara eziyet ediyorum.Korkma arkadaşım işin zoru o avukata gidene kadar, dua et bol bol, Rabbim hayırlısıyla, kazasız belasız kurtar beni diye