• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protezlerle yaşamak nasıl kızlar

Arkadaşlar 20 yaşımdan beri kafama koyduğum meme protez ameliyatını yaptırmaya nihayet maddi imkan buldum. Ama çok korkuyorum. Pazartesi günü için devlet hastanesinden randevu alarak bu konudaki ilk adımımı attım. Bakalım doktor ne diyecek ne önericek. Ama doktordan çok bu ameliyatı geçirenlerin tavsiye ve uyarıları önemli şu aşamada benim için..bunu o kadar taktım ki son günlerde uykularım kaçtı iyice psikolojim bozuldu sevgilime bile sarılamaz oldum aslında en büyük korkumda yaptırdıktan sonra pişman olurmuyum korkusu... Lütfen yardımcı olun kızlar
He 1 de men 300 cc boy 168 52 kq .350 cc koysaydim kewke sen cc lerde dikkatli ol sonra kucuk kalmasin

Canım kime ameliyat oldun.. Kas altı mi kas üstü mü
Canimin ici men azerbaycanliyam bakude moderin hospitalda ameliyyat oldum kast alti.3 4 gun cooook kotu kecdi gece hec yatmadim.kast alti yaptirdim.1 yil kecdi 05.11.2014 de yaptirdim.1 hafta sonra banyoda sacimi yikaya biliyodum .klinikde yatmadim hemen eve geldim .amma sen becerirsen 2 3 gece klikinde kal .o zaman iyi atlatirsin .ozel yaz resmini atayim

Kist 5 cm idi cnm.ibrahim saracoglunun sogan kürünü de yaptım ki soganin sayesinde 2 ayda eridi.ama malesef geri oluşuyor. Cunku sancilarim ara ara oluyor.tekrar sogan kaynatip icmeyi düşünüyorum.
Canım ya bende hiç hapla falan uğraşmadan soğan mı yapsam.. Nasıl yapılıyo o ben hiç yapmadim

Canım ya bende hiç hapla falan uğraşmadan soğan mı yapsam.. Nasıl yapılıyo o ben hiç yapmadim

Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz.mor ve beyaz sogan kullanilmamali.kür taze ve ılık olarak tuketilmeli...

Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz.mor ve beyaz sogan kullanilmamali.kür taze ve ılık olarak tuketilmeli...
Sağol canım :-) da beyaz soğan ne ? Bizim şu migrostan falan aldıklarımiz sarı gibi olanlar beyaz soğan mı.. Soğanı alırken ne diye alıcaz

Sağol canım :-) da beyaz soğan ne ? Bizim şu migrostan falan aldıklarımiz sarı gibi olanlar beyaz soğan mı.. Soğanı alırken ne diye alıcaz
Cnm mor sogan ve beyaz sogan olmayacak.
Bildigimiz kabugu turuncumsu olan senin tarif ettigin normal soganlar.orta boy olacak.sabah ve aksam da uygulayabilirsin

kızlar çok önemli bir şey soracagım bana yardımcı olun lütfen. ben 9 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. meme altı kesisiyle kas altına yuvarlak protez yerleştirildi. galiba 290 cc . kutunun üzerinde 290 gram yazıyor. (hiç sormadım kontrole gidince soracagım) ağrı eşiğim yüksek olmasına ragmen çok ağrım oldu hatta dayanamadım neden yaptırdım diye ilk günler bayagı ağladım. şimdi ise şöyle bir sıkıntım var göğüslerim çok gergin ve sert. sanki hiç geçmeyecek bir basınc var. uyurken inanılmaz baskı yapıyor ve kalkınca çok ağrım oluyor. gün içerisinde de öyle sıkıyorlar ki beni çıkarıp atasım geliyor. bu baskı ve gerginlik gececek mi ? sizde de oldumu ?? birde sol mememin yarısı, meme başınında yarısı dahil olmak üzere uyuşuk geçer mi??

kızlar çok önemli bir şey soracagım bana yardımcı olun lütfen. ben 9 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. meme altı kesisiyle kas altına yuvarlak protez yerleştirildi. galiba 290 cc . kutunun üzerinde 290 gram yazıyor. (hiç sormadım kontrole gidince soracagım) ağrı eşiğim yüksek olmasına ragmen çok ağrım oldu hatta dayanamadım neden yaptırdım diye ilk günler bayagı ağladım. şimdi ise şöyle bir sıkıntım var göğüslerim çok gergin ve sert. sanki hiç geçmeyecek bir basınc var. uyurken inanılmaz baskı yapıyor ve kalkınca çok ağrım oluyor. gün içerisinde de öyle sıkıyorlar ki beni çıkarıp atasım geliyor. bu baskı ve gerginlik gececek mi ? sizde de oldumu ?? birde sol mememin yarısı, meme başınında yarısı dahil olmak üzere uyuşuk geçer mi??
Aaaa canim bendeyde oyleydi sakinnnnn pewman olma sen 1 ayi tamamla sonra 2 ayi sonra soracam sana nasillar beyeniyosun soyleyeceksin kesinlikle super )))

Mende 300 cc idi kast alti o kadar kotu idimki gokusumde sanki taw vardi su an 1 yil kecdi iyikide yapmiwim soyluyorum mentor 300 cc

Geçmiş olsun canım ... 9 gün de hiç hafiflemedimi.. İlk çünkü gibimi

Geçmiş olsun canım ... 9 gün de hiç hafiflemedimi.. İlk çünkü gibimi
ilk günki gibi dğil canım benim. ilk günler ölmek istedim. hele ilk ameliyatta çıkınca beni ameliyata alın çıkartın bunları dedim. 4. gün daha iyiydim. ama kas altı gerçekten çok ağrılı. dediğim gibi benim ağrı eşiğimde çok yüksektir ama çok sancı çektim. suanki sıkıntım ağrı değil. çok sıkışıyo göğüslerim. cok sert , çok baskı hissediyorum ve sanki iki beden kücük sütyenle dolaşıyomusum gibi daralıyorum. insallah gececek bu da. birde meme altı kesisiyle olmama rağmen sol mememin yarısında his kaybı var. sabır istiyor gerçekten

ilk günki gibi dğil canım benim. ilk günler ölmek istedim. hele ilk ameliyatta çıkınca beni ameliyata alın çıkartın bunları dedim. 4. gün daha iyiydim. ama kas altı gerçekten çok ağrılı. dediğim gibi benim ağrı eşiğimde çok yüksektir ama çok sancı çektim. suanki sıkıntım ağrı değil. çok sıkışıyo göğüslerim. cok sert , çok baskı hissediyorum ve sanki iki beden kücük sütyenle dolaşıyomusum gibi daralıyorum. insallah gececek bu da. birde meme altı kesisiyle olmama rağmen sol mememin yarısında his kaybı var. sabır istiyor gerçekten
Canım cok geçmiş olsun.inşallah tez vakitte atlatırsın tüm bunları... Ağrı kesici kas gevşetici falan almadın mi.. Hastanede kalsaydın keşke.. Özelde mi oldun

Sabr et his kaybi olacaq mende 1 yil kecdi his etmem kucuk kucuk geliyor .2 aya kalmaz protez seni rahatsiz etmez inwallah .ilk gunlerde bendede oyleydi

Canım cok geçmiş olsun.inşallah tez vakitte atlatırsın tüm bunları... Ağrı kesici kas gevşetici falan almadın mi.. Hastanede kalsaydın keşke.. Özelde mi oldun
özelde oldum hayatım. balat hastanesinde. defne erkara yaptı ameliyatımı. kas gevsetici düşünüyorum bu ara. ağrı kesiciye ihtiyacım yok 4-5 gündür şükür

özelde oldum hayatım. balat hastanesinde. defne erkara yaptı ameliyatımı. kas gevsetici düşünüyorum bu ara. ağrı kesiciye ihtiyacım yok 4-5 gündür şükür
Onla biraz daha rahatlarsın canım şükür ki ağrın yokmuş bak.. Sen boyutlardan haber ver nasıl oldu fotoğraf koyucakmisin :-) :-)

Sabr et his kaybi olacaq mende 1 yil kecdi his etmem kucuk kucuk geliyor .2 aya kalmaz protez seni rahatsiz etmez inwallah .ilk gunlerde bendede oyleydi
Merhaba siz göçmen misiniz :KK36:fotoğraflarınız varsa görebilir miyim. Sizde mi kas altı oldunuz. Bende düşünüyorum ama bwnim biraz dokum var bu yüzden kasaltı düşünmüyorum.

Kızlar geçen gün ilk defa kanser olduğu iöin göğsünü aldırmak zorunda kalıp silikon taktıran birinin göğsüne dokundum 2 ay önce ameliyat olmuş. Sertti ama kanser olduğu için göğsünün içindeki kanserli dokuyu almışlar :(

Back
X