• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protezlerle yaşamak nasıl kızlar

Ben de biraz gec düşüyo jeton galiba :KK70: 3-5 yılı gercekten ben de bilmiyorum pişman olur muyum ben de yeniyim bu işlerde sonucta ama su an cok mutluyum:KK68:
Aynen canım bu hurmalar ilerde tırmalar mı diye çok düşünüyorum :-) :-) valla yaa... 20 yıl sonra nolucak o protezler mesela bunu düşünüyorum. Düşünmek istemiyorum ama lanet olasıca düşünceler çıkmıyo aklımdan. Madem öyle defol git burdan derseniz eğer :D bi yandanda deli gibi istiyorum

@mutluluk2015 cim Garfieldella Garfieldella cım @Tikkabilla cım arzum77 arzum77 sayın yetkililer size şenlenmiştim bu yukarısında :KK70: :-) :-)
Kol kasları göğüs kaslarına bağlıdır. Fakat protez yerleştirmede o kaslar zarar görmez. Kol hareketlerinde ilk Zaman'lar güçsüzlük olur sonra iyileşir. Ben kas zarı altı oldum ama kol hareketlerim yine kısıtlı idi,sonra normale döndü tabi ;)
Koltukaltı kesisinde kolları kullanma ve kol gücünün yerine gelmesi daha uzun sürer. Çünkü kola yakın yerden başlayan kaslar zarar görerek göğüs cebine ulaşılıyor. ;)

Bişey
Kol kasları göğüs kaslarına bağlıdır. Fakat protez yerleştirmede o kaslar zarar görmez. Kol hareketlerinde ilk Zaman'lar güçsüzlük olur sonra iyileşir. Ben kas zarı altı oldum ama kol hareketlerim yine kısıtlı idi,sonra normale döndü tabi :KK66:
Koltukaltı kesisinde kolları kullanma ve kol gücünün yerine gelmesi daha uzun sürer. Çünkü kola yakın yerden başlayan kaslar zarar görerek göğüs cebine ulaşılıyor. :KK66:
Hımm anladım canım. Ya senin karşına oturup öööyylece dinleyesim var saatlerce vallahi :D :D bidaha kollarla eski gücü bulamamaktan korktum bende mesela kavanoz açarken memeler free :D dans eder dimi :D

Bişey

Hımm anladım canım. Ya senin karşına oturup öööyylece dinleyesim var saatlerce vallahi :KK70: :KK70: bidaha kollarla eski gücü bulamamaktan korktum bende mesela kavanoz açarken memeler free :KK70: dans eder dimi :KK70:
Can'ım... Vücut yapan erkekleri düşün bir. Nasılda göğüsleri hareket ettiriyorlar :) kolları kasarak :))) Protez yok onlarda ;)
Kol kasları gögüs kaslarına bağlı. Protez olsada olmasada oynatabiliriz. Yeterki sıkı güçlü gögüs olsun ;)

Can'ım... Vücut yapan erkekleri düşün bir. Nasılda göğüsleri hareket ettiriyorlar :) kolları kasarak :))) Protez yok onlarda :KK66:
Kol kasları gögüs kaslarına bağlı. Protez olsada olmasada oynatabiliriz. Yeterki sıkı güçlü gögüs olsun :KK66:
Dogru canım aslında örneğe de bittim yanlız .. Bitanesi de denk gelmedi onlarin :D :D

Kızlaaar Bugün adet düzensizliğim için kadın doğuma gittim. Yasmin diye bi doğum kontrol hapı verdi.. Bende burda bi konuda görmüştüm prolaktin hormonunun protezle alakası varmı diye onu sordum .meme protez ameliyatı olucam dedim hormonları etkiler mi dedim.. Oda bu hap zaten memelerini 1 beden büyütür dedi.. Doğrumu yaa.. Kullanan varmı??? Ben bakarım şuan korunma amaçlı değil adet düzeni için kullanıcam. Cinsel ilişkiye girmeden yani partner etkisi olmadan buyurmu bu memeler sadece hap ile

Kızlaaar Bugün adet düzensizliğim için kadın doğuma gittim. Yasmin diye bi doğum kontrol hapı verdi.. Bende burda bi konuda görmüştüm prolaktin hormonunun protezle alakası varmı diye onu sordum .meme protez ameliyatı olucam dedim hormonları etkiler mi dedim.. Oda bu hap zaten memelerini 1 beden büyütür dedi.. Doğrumu yaa.. Kullanan varmı??? Ben bakarım şuan korunma amaçlı değil adet düzeni için kullanıcam. Cinsel ilişkiye girmeden yani partner etkisi olmadan buyurmu bu memeler sadece hap ile
Meme buyuttugu gibi kilo da aldiriyorlar cnm ☺

Canım ben de okumustum ve arkadaşlarım da memeleri sisirdigini söylemişti dogum kontrol haplarının ben de o yüzden hevesle gittim baska bi markanınkini kullandım 2 ay.. Hafif şiştiyse bilmem ama ben hissetmedim dokusu olmayana pek yaramıyo sanırım :KK12:üstelik benim gibi bilincsiz kullananlarda yumurtaliklarda memelerde kiste sebep oluyormuş öğrenince korktum ve hemen doktor araştırmaya başladım:KK43: üstelik kullandığım sure boyunca hormonlarımı etkilediği icin sacma sapan şeylere ağlayıp durmuştum da:KK45:

Üstelik ben kilo da almadım hic bi ise yaramadı ağlatmaktan başka:KK48: ama kullanan arkadaşlarım bırakınca çoğunun indiğini söylüyorlardı yanılmıyorsam

Canım ben de okumustum ve arkadaşlarım da memeleri sisirdigini söylemişti dogum kontrol haplarının ben de o yüzden hevesle gittim baska bi markanınkini kullandım 2 ay.. Hafif şiştiyse bilmem ama ben hissetmedim dokusu olmayana pek yaramıyo sanırım :KK12:üstelik benim gibi bilincsiz kullananlarda yumurtaliklarda memelerde kiste sebep oluyormuş öğrenince korktum ve hemen doktor araştırmaya başladım:KK43: üstelik kullandığım sure boyunca hormonlarımı etkilediği icin sacma sapan şeylere ağlayıp durmuştum da:KK45:
Canım yaa :-) :-) doktor o kadar emin konustuki 1 beden büyütür dedi direkt... Bakalım 1 2 ay kullanayim... 75 a yim ya a nedir yaa :-) :-) b olursam bakalım haber veririm :-) :-)

Arkadaşlar 20 yaşımdan beri kafama koyduğum meme protez ameliyatını yaptırmaya nihayet maddi imkan buldum. Ama çok korkuyorum. Pazartesi günü için devlet hastanesinden randevu alarak bu konudaki ilk adımımı attım. Bakalım doktor ne diyecek ne önericek. Ama doktordan çok bu ameliyatı geçirenlerin tavsiye ve uyarıları önemli şu aşamada benim için..bunu o kadar taktım ki son günlerde uykularım kaçtı iyice psikolojim bozuldu sevgilime bile sarılamaz oldum aslında en büyük korkumda yaptırdıktan sonra pişman olurmuyum korkusu... Lütfen yardımcı olun kızlar
Canim duwunmeden ameliyyat ol 1 yil oldu olali .ilk gunler agrilar oluyor amma 1 2 haftani atlatirsan super olur

Back