• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protezlerle yaşamak nasıl kızlar

305ccDamla çok büyük de değil 3.gün çıktım hastaneden ve ilk 5günüm ağlayarak geçti çok şükür şimdi iyiyim resmim var ama telden girdiğim için yükleyemedim bi türlü foto boyutu 100kb istiyo bendekiler 400kb kırpıyorum ordan burdan küçülmüyo boyut yükleyemedim bi türlü
Canım o telefonunun fotoğraf ayarlarıyla ilgili ordan duzeltebilirsin

Canlaar bugün yine nöbetteyim, düşünüyorum, aklımda memeler falan.. :KK70: şey sorucam kas altı olan arkadaşlar yada dual plan olan arkadaşlar yani kaslar kesiliyo ya .. Sonra iyileşiyo ama mesela 6 ay 1 yıl sonra falan kollarımız eski kuvvetinde oluyomu.. Sonuçta kesildi o kas.. Gücümüz de bi azalma oluyomu. Yüzerken falan..
mutluluk2015 mutluluk2015 cim Garfieldella Garfieldella cım Tikkabilla Tikkabilla cım arzum77 arzum77 sayın yetkililer size şenlenmiştim bu yukarısında :KK70: :-) :-)

Son düzenleme:
305ccDamla çok büyük de değil 3.gün çıktım hastaneden ve ilk 5günüm ağlayarak geçti çok şükür şimdi iyiyim resmim var ama telden girdiğim için yükleyemedim bi türlü foto boyutu 100kb istiyo bendekiler 400kb kırpıyorum ordan burdan küçülmüyo boyut yükleyemedim bi türlü
Benim fotolar da oyle kırpa kırpa memeler görünmüyo bulanıklıktan :D

Hiç ameliyat olmamış gibi kol ve kol kaslarını kullanmaya devam ediyosun yani dimi canim
ben ameliyattan üç hafta sonra falan halı sildim demonte banyo dolabı almıştım ikea dan karyola falan onların montajını yapmıştım güçte bi eksilme olmuyor senin kafanı karıştırdım galiba ben bu his ile ilgili bir durum

Son düzenleme:
Peki dual planda da aynı oynama oluyomu acaba...
hayır canım niye psikolojiyi bozsun insan zamanla alışıyo mesela yüzüstü yatarken elk zamanlar çok garibime gidiyordu böyle iki topun üstüne yatıyormuşum gibiydi ama zamanla alıştım. dual plan da kas altı zaten bedenimizde protezi komple örtecek bir kas yok üstü kas altında altı meme dokusu altında

Ben de 8 litre su kaldırdım 3. Hafta ama acayip kasıldı :KK45: Henüz hareket ediyolar mi tam emin degilim ama baya kıpraşıyolar üstündeki kas çekiyo hareketine göre :KK56:
Yaa ben protezli birini ellemek istiyorum yaa resmen istiyorum yani bunu... :D kızlar şaka maka varya ben psikoloja gitmeliyim bence önce... İyice kafayı bozdum yeminle.. Hastanede hastaları yaşlıları görüyorum. Ne haldeler nelerin derdi ndeler...bu protezi takicam ama bu 3 yıl 5 yıl değil bir ömür sonuçta... Bir ömür onlarla yasayabilecekmiyim... Diyorum.. Ben delirdimmi sizce .siz bölye düşüncelere kapıldinizmi :(

Yaa ben protezli birini ellemek istiyorum yaa resmen istiyorum yani bunu... :KK70: kızlar şaka maka varya ben psikoloja gitmeliyim bence önce... İyice kafayı bozdum yeminle.. Hastanede hastaları yaşlıları görüyorum. Ne haldeler nelerin derdi ndeler...bu protezi takicam ama bu 3 yıl 5 yıl değil bir ömür sonuçta... Bir ömür onlarla yasayabilecekmiyim... Diyorum.. Ben delirdimmi sizce .siz bölye düşüncelere kapıldinizmi :KK43:
Ben hiç böyle düşüncelere kapılmadım. Ameliyat olmaya karar verince direkt doktorla görüştüm, ilk görüşmede ameliyat günü aldım ve birkaç hafta sonra ameliyatımı oldum. Bu kadar kurcalama bence.. Tabi ki insan merak ediyor ama ben gözümü karartmıştım, hissediliyor olsa bile olacaktım bu ameliyatı.. Şimdi çok memnunum. Tam zamanında olmuşum, vakit kaybetmeden..

Yaa ben protezli birini ellemek istiyorum yaa resmen istiyorum yani bunu... :KK70: kızlar şaka maka varya ben psikoloja gitmeliyim bence önce... İyice kafayı bozdum yeminle.. Hastanede hastaları yaşlıları görüyorum. Ne haldeler nelerin derdi ndeler...bu protezi takicam ama bu 3 yıl 5 yıl değil bir ömür sonuçta... Bir ömür onlarla yasayabilecekmiyim... Diyorum.. Ben delirdimmi sizce .siz bölye düşüncelere kapıldinizmi :KK43:
Bende ameliyattan once hic bi kötü düşünce yoktu cok mutluydum, annem sürekli olabilecek kötü ihtimalleri sayıyordu ama umrumda degildi zaten parayı da vermistim bile :D sonra ameliyat ertesi gün bu derin dusunceler beni de aldı :-)

Bende ameliyattan once hic bi kötü düşünce yoktu cok mutluydum, annem sürekli olabilecek kötü ihtimalleri sayıyordu ama umrumda degildi zaten parayı da vermistim bile :KK70: sonra ameliyat ertesi gün bu derin dusunceler beni de aldı :-)
Ben de biraz gec düşüyo jeton galiba :D 3-5 yılı gercekten ben de bilmiyorum pişman olur muyum ben de yeniyim bu işlerde sonucta ama su an cok mutluyum:KK68:

Back