• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protezlerle yaşamak nasıl kızlar

Yuvarlak 5500 tl taktirdim damlada 500 tl fark aliyor
Yeni olmuşsun geçmiş olsun rabbim şifa versin.fiyat çok işte bana 5500.3500-4000 arası olsa keşke bide benim eskiyi çıkarıp yeni takıcak acaba dahamı pahalı olur dahamı uygun olur bilemiyorum.fikrin varmı?

Yeni olmuşsun geçmiş olsun rabbim şifa versin.fiyat çok işte bana 5500.3500-4000 arası olsa keşke bide benim eskiyi çıkarıp yeni takıcak acaba dahamı pahalı olur dahamı uygun olur bilemiyorum.fikrin varmı?
Tesekkur ederim:) Defne hanim fiyat konusunda esnek gni geldi bana. Yani biseyler daha yapacakti. Ben cok pazarlık yapamıyorum. Cikarip yenisini takarken extra bi ucret almazlar. Istanbulda em uygun fiyat bulabildigim defne hanimdi :)) birde neden değiştirmek istiyosun merak ettim :(

Tesekkur ederim:) Defne hanim fiyat konusunda esnek gni geldi bana. Yani biseyler daha yapacakti. Ben cok pazarlık yapamıyorum. Cikarip yenisini takarken extra bi ucret almazlar. Istanbulda em uygun fiyat bulabildigim defne hanimdi :)) birde neden değiştirmek istiyosun merak ettim :KK43:
Hay Allah razı olsun senden tamamdır ilk işim defne hanıma gitmek o halde.valla sıkı pazarlık yapmak zorundayım çünkü maddi zorluk çekiyorum.sırf bu yüzden kredi çekicem.yoksa param olsa hayatta yapmam pazarlık.hemen bugün gider olurum.ben 10 yıl önce taktırdım ama değişmesi gerektiğini düşünüyorum.çok sertleşti ve eskisi gibi durmuyor.arada sırada ağrı sızı oluyor yani değiş beni diyor bence

Hay Allah razı olsun senden tamamdır ilk işim defne hanıma gitmek o halde.valla sıkı pazarlık yapmak zorundayım çünkü maddi zorluk çekiyorum.sırf bu yüzden kredi çekicem.yoksa param olsa hayatta yapmam pazarlık.hemen bugün gider olurum.ben 10 yıl önce taktırdım ama değişmesi gerektiğini düşünüyorum.çok sertleşti ve eskisi gibi durmuyor.arada sırada ağrı sızı oluyor yani değiş beni diyor bence
On sene oncekiler zaten on senelik oluyordu galiba. Suan yapilanlar omurluk diyorlar ama yirmi sene olunca degistirmekte fayda var bence. Bir randevu alip. Gorusun hemen :)

On sene oncekiler zaten on senelik oluyordu galiba. Suan yapilanlar omurluk diyorlar ama yirmi sene olunca degistirmekte fayda var bence. Bir randevu alip. Gorusun hemen :)
Evet canım öyle yapıcam çok çok teşekkür ederim.defne hanım sana ne kadar kullanıldığını söyledi?

Firma ömürlük olarak üretiyor ama bazi sorunlar cikabiliyor yirmi yirmibes sene sonra belki degistirmek gerekebilir dedi
Anladım cnm çok sevindim senin adına.en azından aklında şüphe olmaz.güle güle sağlıkla kullan inşallah:)darısı ben ve benim gibilerin başına

Kızlar high profil 250 dedi bana bu high profil 250 ile normal profil 250 arasında fark vardır heralde dimi. Bana dediği 4,5 .mis yükseklik olarak çok az bi döküm var foto ekliyim bu halimi yarın insallah ayarları bulabilirsem..
Canım şimdi senin kaç cc oldu high profil mi banada 250-275 arası dedi ameliyatta deneyecek.

mutluluk2015 mutluluk2015 cim @Garfieldella cım @Tikkabilla cım @arzum77 sayın yetkililer size şenlenmiştim bu yukarısında :KK70: :-) :-)
Açıkçası benim 2. Ayda kollarım eski gücüne geldi. Mesela henüz 1 aylıktım, sıkışmış kavanoz kapağı fln açamıyordum. 1 aylıkken fln şöyle bastıra bastıra mutfak tezgahını silemiyordum. Belki gayret etsem başarırdım ama zorlamadım hiç ;) 2 aydan sonra tam olarak eski ben oldun ;)

Açıkçası benim 2. Ayda kollarım eski gücüne geldi. Mesela henüz 1 aylıktım, sıkışmış kavanoz kapağı fln açamıyordum. 1 aylıkken fln şöyle bastıra bastıra mutfak tezgahını silemiyordum. Belki gayret etsem başarırdım ama zorlamadım hiç :KK66: 2 aydan sonra tam olarak eski ben oldun :KK66:
Ooh ne güzel şuan nasılsın peki kuzum :-) :-) memeli olmak nasıl yaa anlatsana biraz :D :D

Arkadaşlar 20 yaşımdan beri kafama koyduğum meme protez ameliyatını yaptırmaya nihayet maddi imkan buldum. Ama çok korkuyorum. Pazartesi günü için devlet hastanesinden randevu alarak bu konudaki ilk adımımı attım. Bakalım doktor ne diyecek ne önericek. Ama doktordan çok bu ameliyatı geçirenlerin tavsiye ve uyarıları önemli şu aşamada benim için..bunu o kadar taktım ki son günlerde uykularım kaçtı iyice psikolojim bozuldu sevgilime bile sarılamaz oldum aslında en büyük korkumda yaptırdıktan sonra pişman olurmuyum korkusu... Lütfen yardımcı olun kızlar

iyi bir cerrah bulduysan (işinin ehli) ve nasıl bir meme büyüklüğü ve görüntüsü istediğini kendisine anlatabilme fırsatı bulduysan, seni anlayabileceğini ve ameliyat sonrası süreçte de hastasını yalnız bırakmayacağını düşünüyorsan ameliyat olmaktan korkmamalısın. neler yaşayabileceğini seni nelerin beklediğini bilmelisin. ameliyat sonrası psikolojisi de son derece önemli. aklına takılan bir konu olduğunda paniğe kapılmaman ve internette her söylenene inanmaman konusunda bu önemli.

iyi bir cerrah bulduysan (işinin ehli) ve nasıl bir meme büyüklüğü ve görüntüsü istediğini kendisine anlatabilme fırsatı bulduysan, seni anlayabileceğini ve ameliyat sonrası süreçte de hastasını yalnız bırakmayacağını düşünüyorsan ameliyat olmaktan korkmamalısın. neler yaşayabileceğini seni nelerin beklediğini bilmelisin. ameliyat sonrası psikolojisi de son derece önemli. aklına takılan bir konu olduğunda paniğe kapılmaman ve internette her söylenene inanmaman konusunda bu önemli.
Çok haklisin canım ben aşırı evhamlı hep en kötüsünü düşünen bi insanım malesef :( Sen oldun mu ameliyat

Merhaba,

2 hafta önce ben de meme büyütme ameliyatı oldum. 325cc yuvarlak implant takıldı ve çok mutluyum. Göğüslerimdeki şişlik yavaştan inmeye başladı ve tam oturmuş halini çok merak ediyorum.

Yaklaşık 4 yıldır aklımdaydı ama cesaret edemiyordum. Son 1 yıldır da doktor araştırdım ve ilk görüşmede bana güven veren doktorumla tanıştım. İyiki de ona yaptırmışım. Çok başarılı bir ameliyat oldu. Herkese tavsiye ederim...

Merhaba,

2 hafta önce ben de meme büyütme ameliyatı oldum. 325cc yuvarlak implant takıldı ve çok mutluyum. Göğüslerimdeki şişlik yavaştan inmeye başladı ve tam oturmuş halini çok merak ediyorum.

Yaklaşık 4 yıldır aklımdaydı ama cesaret edemiyordum. Son 1 yıldır da doktor araştırdım ve ilk görüşmede bana güven veren doktorumla tanıştım. İyiki de ona yaptırmışım. Çok başarılı bir ameliyat oldu. Herkese tavsiye ederim...
Canım geçmiş olsun... Memnun kalmana çok sevindim fotoğraf paylasacakmisin

Kizlar ben yeni uye oldum bende yillardir memnun degilim goguslerimden iki dogumdan sonra iyice kuculduler. Estetik olmaya karar verdim, ama kafamda cok sorular var. Birincisi ameliyattan sonra goguslere dokundugunda cokmu sert olcak? Yada ayni yumusakmi olcak. Ve benim iki cocugum var, gunluk islerimi kac gunde yapabilirim ameliyattan sonra. Fiyat konusunda da sorularim olcakti. Devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum asagi yukari ne kadar tutar?

[QUOss0209, post: 43874280, member: 720695"]Kizlar ben yeni uye oldum bende yillardir memnun degilim goguslerimden iki dogumdan sonra iyice kuculduler. Estetik olmaya karar verdim, ama kafamda cok sorular var. Birincisi ameliyattan sonra goguslere dokundugunda cokmu sert olcak? Yada ayni yumusakmi olcak. Ve benim iki cocugum var, gunluk islerimi kac gunde yapabilirim ameliyattan sonra. Fiyat konusunda da sorularim olcakti. Devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum asagi yukari ne kadar tutar?[/QUOTE]
Ben devlet hastanesinde oldum canım 3500 fiyat

[QUOss0209, post: 43874280, member: 720695"]Kizlar ben yeni uye oldum bende yillardir memnun degilim goguslerimden iki dogumdan sonra iyice kuculduler. Estetik olmaya karar verdim, ama kafamda cok sorular var. Birincisi ameliyattan sonra goguslere dokundugunda cokmu sert olcak? Yada ayni yumusakmi olcak. Ve benim iki cocugum var, gunluk islerimi kac gunde yapabilirim ameliyattan sonra. Fiyat konusunda da sorularim olcakti. Devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum asagi yukari ne kadar tutar?
Ben devlet hastanesinde oldum canım 3500 fiyat[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim bilgi verdigin icin.

Çok haklisin canım ben aşırı evhamlı hep en kötüsünü düşünen bi insanım malesef :KK43: Sen oldun mu ameliyat
2013 haziranında ikinci revizyonu oldum. ilk revizyonu da aynı doktora olmuştum. sonra kalktım gittim izmir'e. muayene olduğum gün ameliyat oldum. güven böyle bir şey işte.
iki senedir nihayet yüzüm gülüyor.

Back
X