- Konu Sahibi nermincoskun
Evet baya karisik konular var :) ama okumayi sevdigim icin hic bikmadan okurumBende dün merak ettim baktım forumalara giriyorsun ya en altlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baya karisik konular var :) ama okumayi sevdigim icin hic bikmadan okurumBende dün merak ettim baktım forumalara giriyorsun ya en altlarda
Evet karışık konular var ama minnos26 nın dediği gibi meme estetiği bölümü olarak gayet kibarız orda dün bi anne kızından dert yanıyo güzel şeylerde söyleyen de var kadını yerden yere vurandaEvet baya karisik konular var :) ama okumayi sevdigim icin hic bikmadan okurum
Bi mesaj hoşuna gider katılırsan beğenirsin ne var bunda anlamadım.benim yazdığım mesajları bir çok kişi beğenmiş ally nin yazdıklarınıda öyle.ben ne o marka iyidir dedim ne bu marka .konunda ameliyat sürecin hakkında hiç bir açıklama yapmadan protez markası söylemen garip değil mi aklı başında bir insan olarak sen karar ver bunaantalyalı ally yazıyo gizemre beyeniyo, gizemre yazıyo antalyalı ally beyeniyo farketmedin mi
Neler var neler allah yardimcilari olsunEvet karışık konular var ama minnos26 nın dediği gibi meme estetiği bölümü olarak gayet kibarız orda dün bi anne kızından dert yanıyo güzel şeylerde söyleyen de var kadını yerden yere vuranda
Ya ben o bolum yuzunden ceza bile aldim. Yani insanlar yuzunden. Ne laflar ne laflar..Evet karışık konular var ama minnos26 nın dediği gibi meme estetiği bölümü olarak gayet kibarız orda dün bi anne kızından dert yanıyo güzel şeylerde söyleyen de var kadını yerden yere vuranda
Dün tek bi konuya göz gezdirdim şok oldum insanlar birbirini rahatça kırıyor vallaYa ben o bolum yuzunden ceza bile aldim. Yani insanlar yuzunden. Ne laflar ne laflar..
Orasi karisik. Burda birbirimizi taniyoruz. Giren kisiler belli. Yeni gireni biliyosun. Orasi ole degil. Kim kime dum duma.. o yuzden daha rahat konusuyo herhalde insanlar.Dün tek bi konuya göz gezdirdim şok oldum insanlar birbirini rahatça kırıyor valla
Valla ben buraya bile zor vakit ayırıyorum malum 2 çocuk bir baba ...:) oraya laf yetiştiremem ben.dün kızın birini nişanlısından ayırıyorlardı valla ortada da bişey yokOrasi karisik. Burda birbirimizi taniyoruz. Giren kisiler belli. Yeni gireni biliyosun. Orasi ole degil. Kim kime dum duma.. o yuzden daha rahat konusuyo herhalde insanlar.
Bir ara arkadasimdan dert yandim. Birinin cevabi DONDE AYNAYA BAK
aha dedim kesin o sikayet ettigim kiz beni buldu komedi yaa..
Tahmin edebiliyorum ama bir yandan da o zamanlar gozlerimi acan onlar oldu. Haklarini yiyemem bak ne yalan soliimValla ben buraya bile zor vakit ayırıyorum malum 2 çocuk bir baba ...:) oraya laf yetiştiremem ben.dün kızın birini nişanlısından ayırıyorlardı valla ortada da bişey yok
Canım yaaa bişey sorcam,ilk nasıl masaj yapmıştın bi anlatırmısın bana ..Mune haklı yaa, benim yüzümden oldu. özür diliyorum. konumuza dönelim kızlar
avuçiçini göğsünün üzerine koyup, sert bir şekilde daire çizerek ovuyosun. çok teknik bişi yapmıyorum yani ben. doktor bana göstermişti ama o zaman acıdan nasıl yaptığına doğru dürüst bakamamışım bile.Canım yaaa bişey sorcam,ilk nasıl masaj yapmıştın bi anlatırmısın bana ..
bugün benim dr ta aynısını tarif etti ama sormamışım günde ne kadar yapmalıyım diye hastaneden çıkınca aklıma geldi :))))avuçiçini göğsünün üzerine koyup, sert bir şekilde daire çizerek ovuyosun. çok teknik bişi yapmıyorum yani ben. doktor bana göstermişti ama o zaman acıdan nasıl yaptığına doğru dürüst bakamamışım bile.
bana her göğüs için günde 3 dk dedi. bu aralar biraz salladım gerçi ama, doktorum duymasınbugün benim dr ta aynısını tarif etti ama sormamışım günde ne kadar yapmalıyım diye hastaneden çıkınca aklıma geldi :))))
Merhabalar Gökhan özerdem hakkında bilgi almak istiyordumofm hastanesi dr gökhan özerdem peki neden o kadar çok doktor ile görüştünüz dedikleri protezi taktırın