sarkma var mıydı sizde ?1 ay önce meme protezi ameliyatı oldum dual plan 425 cc motiva round full meme dokum az vardı ilk iki hafta güzel görünüyordu sonrasında aşagıya inmeye başladılar çok fazla aşagıya indiler memenin üstü boş altı dolu duruyor doktorumlar görüştük fakat egolu bir tavırla net çözümler üretmedi kendi meme derimi keseceğini o zaman protezin yukarıya çıkacağını söyledi ve benim hiç bir bilgim yok araştırdığımda da bulamadım önerilerinizi bekliyorum
Motiva ile alakalı ben de bir kaç kişiden duydum bunu. Diğer marka protezler de böyle bir durum oluyor mu acaba. Ben duymadım hiç motiva dışındaMotiva implantlarda düşme sanırım sık görülen bir durum. İmplant vücuda tutunamayıp aşağı düşüyormuş. Bunu hem doktorlardan hem de bir kaç kişiden daha duydum. Buna pitoz diyorlarmış. Çok geçmiş olsun.
Ben başka bir markada duymadım. Motiva durumun farkındaymış ve doktorlara bununla ilgili motiva implantların aşağı düşmemesi için ameliyatın nasıl yapılması gerektiğine dair bir yazı bile yayınlamış.Motiva ile alakalı ben de bir kaç kişiden duydum bunu. Diğer marka protezler de böyle bir durum oluyor mu acaba. Ben duymadım hiç motiva dışında
Böyle bir risk varsa doktorlar neden acaba bu riske giriyorlar. Şuan bu marka implantı taktıranlar tedirginlik yaşayabilir açıkcası ben yaşardım. Umarım kimse yaşamazBen başka bir markada duymadım. Motiva durumun farkındaymış ve doktorlara bununla ilgili motiva implantların aşağı düşmemesi için ameliyatın nasıl yapılması gerektiğine dair bir yazı bile yayınlamış.
benim de motiva benim dikleştirme olmasına rağmen düştü. Mentor taktırıcam yaz sonundaBöyle bir risk varsa doktorlar neden acaba bu riske giriyorlar. Şuan bu marka implantı taktıranlar tedirginlik yaşayabilir açıkcası ben yaşardım. Umarım kimse yaşamaz
Bende de 450 cc Motiva var.nasıl asagıya iniyor ki.acılan cep belli değil miBöyle bir risk varsa doktorlar neden acaba bu riske giriyorlar. Şuan bu marka implantı taktıranlar tedirginlik yaşayabilir açıkcası ben yaşardım. Umarım kimse yaşamaz
Merhaba görüşün durumuna göre yağ dokusu benim alt tarafta fazlaydı.Böyle çok üste takılmadıgı icin silikon silikon durmuyordu bendeki.Göğüsümün üst kısmı zaten yağ dokusu azdı.silikonda sonra da çok değişmedi.Acılan cebe yerleştiriliyor ya silikon nasıl asagıya indi ? Meme başları orantılı değil mi suan silikonda.Ödem azaldıkça da size öyle gelmiş olabilir mi1 ay önce meme protezi ameliyatı oldum dual plan 425 cc motiva round full meme dokum az vardı ilk iki hafta güzel görünüyordu sonrasında aşagıya inmeye başladılar çok fazla aşagıya indiler memenin üstü boş altı dolu duruyor doktorumlar görüştük fakat egolu bir tavırla net çözümler üretmedi kendi meme derimi keseceğini o zaman protezin yukarıya çıkacağını söyledi ve benim hiç bir bilgim yok araştırdığımda da bulamadım önerilerinizi bekliyorum
mesela benin motiva ister istemez aklıma girdi şuanBöyle bir risk varsa doktorlar neden acaba bu riske giriyorlar. Şuan bu marka implantı taktıranlar tedirginlik yaşayabilir açıkcası ben yaşardım. Umarım kimse yaşamaz
süz ne zaman ameliyat oldunuzMerhaba görüşün durumuna göre yağ dokusu benim alt tarafta fazlaydı.Böyle çok üste takılmadıgı icin silikon silikon durmuyordu bendeki.Göğüsümün üst kısmı zaten yağ dokusu azdı.silikonda sonra da çok değişmedi.Acılan cebe yerleştiriliyor ya silikon nasıl asagıya indi ? Meme başları orantılı değil mi suan silikonda.Ödem azaldıkça da size öyle gelmiş olabilir mi
1 sene oldusüz ne zaman ameliyat oldunuz
Umarım herhangi bir sıkıntı yaşamadan ömür boyu kullanırsınız. Her zaman risk vardır estetik ameliyatta içiniz rahat olsunmesela benin motiva ister istemez aklıma girdi şuan
Sanırım biraz doktor kaynaklı düşmeler yaşanıyor birde kişinin yapısı ile alakalı doktor onu iyi bilmeli. Hayırlısı olsun nasıl mutlu olacaksanızbenim de motiva benim dikleştirme olmasına rağmen düştü. Mentor taktırıcam yaz sonunda
Estetik işi gerçekten şans işi yaUmarım herhangi bir sıkıntı yaşamadan ömür boyu kullanırsınız. Her zaman risk vardır estetik ameliyatta içiniz rahat olsunBazı riskleri göze alıyoruz tabi. Sorunsuz ilerlesin.
Tabi biraz şans birde doktor hakkınıda yemeyelim gerçekten iyi bir doktorsa hakkını veriyorEstetik işi gerçekten şans işi ya
Ya doktor olayı çok başka kendimden örnek vereyim benim doktorum gerçekten çok iyiydi. Tanıdığım tüm arkadaşlarıma yaptı diyebilirim hepsinin ki hâlâ ilk günkü gibi diri ve güzeller şekil bozukluğu bile olmadı. Bense çok korktum korktuğum için de dikleştirme yaptım motiva taktırdım mart 28 de oldum ameliyatımı ve 4-5 yıllık sarkık görüntüsü var şu anda. Kendisine gösterdiğimde çok şaşırdı ve revizyon olmam gerektiğini sadece hastane yatış ücreti alacağını söyledi doktorum protez değişikliği yapmayacaksam eğer diye de ekledi. Ben motivayı sevmedim ama kuruldum bu markaya mentor ile değiştireceğim ücretini ödeyipTabi biraz şans birde doktor hakkınıda yemeyelim gerçekten iyi bir doktorsa hakkını veriyor
Hayır meme dokum çok az vardı zatensarkma var mıydı sizde ?