- 28 Ekim 2015
- 119
- 30
-
- Konu Sahibi yellowclaw
Geçmiş olsun ilkini ve sonrasını nerde yaptırdınız.5-6 yıl önce göğüs küçülme ameliyatı olup yıllarca keloid-hipertrofik skarla yaşamak durumunda kaldım kaşıntısı ayrı görüntüsü ayrı kötüydü her giydiğim bikiniden mutlaka gözüküyordu doktorlar kendi doktorum asla arkasında durmadı ve engelledi diğer doktorlarda ilerde tekrarlayacağını yada contractubex kullanmamı söyleyip geçiştirdi ömür boyu öyle kalacak sanıyordum ki yaptırdım bugün 250 cc protezle meme dikleştirme küçültme ve iz temizleme ameliyatımın 6. Günü şuanki dikişli hali bile eski dikiş izlerinden iyi ameliyat olmadan önce gerek olduktan sonra buradaki neredeyse çoğu konuları okudum çok işime yaradı içim rahatladı bilgi sahibi oldum. İleride yine keloid vs olabilirmi evet olabilir ama en azından dikiş izlerim temiz . İlk yaptırdığım doktoru asla unutmayacağım doktorunuzu mutlaka araştırın ve mümkünse önceden bir komplikasyon oluşursa arkasında duracakmısınız diye sorun ben bu sefer öyle yaptım
Teşekkürler 1. Ankara 2. MuğlaGeçmiş olsun ilkini ve sonrasını nerde yaptırdınız.
Ankara'daki doktor kim acaba bende 3unde olacagumTeşekkürler 1. Ankara 2. Muğla
gecmiş olsun bnde hiportrofik scar dikiş hattı yenilendi ama yine mutsuzumTeşekkürler 1. Ankara 2. Muğla
Nasıl yani önceki dikişlerinizi yeniden yaptırdınız ve tekrarmı oluştu ve nerenizdegecmiş olsun
gecmiş olsun bnde hiportrofik scar dikiş hattı yenilendi ama yine mutsuzum
Benim direk ilk zamanlarda oluşmuştu inşallah olmazhenüz 2. ayımı doldurmadım 8.9. aylarda oluşuyor bilirsiniz
Ameliyat oldunuz mu tekrardan çok geçmiş olsunhenüz 2. ayımı doldurmadım 8.9. aylarda oluşuyor bilirsiniz
Evet 8. Günüm çok teşekkürlerAmeliyat oldunuz mu tekrardan çok geçmiş olsun
Muğla'da hangi doktora yaptırdınız acaba5-6 yıl önce göğüs küçülme ameliyatı olup yıllarca keloid-hipertrofik skarla yaşamak durumunda kaldım kaşıntısı ayrı görüntüsü ayrı kötüydü her giydiğim bikiniden mutlaka gözüküyordu kendi doktorum asla arkasında durmadı ve engelledi diğer doktorlarda ilerde tekrarlayacağını yada contractubex kullanmamı söyleyip geçiştirdi ömür boyu öyle kalacak sanıyordum ki yaptırdım bugün 250 cc protezle meme dikleştirme küçültme ve iz temizleme ameliyatımın 6. Günü şuanki dikişli hali bile eski dikiş izlerinden iyi ameliyat olmadan önce gerek olduktan sonra buradaki neredeyse çoğu konuları okudum çok işime yaradı içim rahatladı bilgi sahibi oldum. İleride yine keloid vs olabilirmi evet olabilir ama en azından dikiş izlerim temiz . İlk yaptırdığım doktoru asla unutmayacağım doktorunuzu mutlaka araştırın ve mümkünse önceden bir komplikasyon oluşursa arkasında duracakmısınız diye sorun ben bu sefer öyle yaptım